#székesfehérvár

24.hu 24.hu

„Túl sok rajtad a ruha” – ezt kommentelte egy székesfehérvári képviselő, Cser-Palkovics kiakadt

Nem ez volt az első kifogásolható posztja a városatyának, de a fehérvári polgármesternél most telt be a pohár. The post „Túl sok rajtad a ruha” – ezt kommentelte egy székesfehérvári képviselő, Cser-Palkovics kiakadt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Cser-Palkovics nem hagyja, hogy lerázza a Belügyminisztérium

Szeretné elérni, hogy online is összeülhessenek az önkormányzati képviselők. The post Cser-Palkovics nem hagyja, hogy lerázza a Belügyminisztérium first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kitiltották az elektromos rollereket Székesfehérvár sétálóutcáiról

Ahogy az elektromos rollereket üzemeltető Lime elkezdett vidéken is terjeszkedni, a Balaton-parti önkormányzatok egyből szigorításokkal reagáltak, mert elegük lett a mindenhova szétdobált járművekből. Székesfehérváron igyekeztek előre gondolkodni, hogy elkerüljék a Budapesten kialakult káoszt, ahol gyakorlatilag szabályozás nélkül jelent meg Lime, így most akár a gyalogosok között is teljes sebességgel hajthatnak a rollerek és akár a járda közepén is...
fel 0 le
24.hu 24.hu

„A venezuelai vasúthoz képest a MÁV lenyűgöző” – megnéztük a villamosított füredi vonalat

Hiába a tötyörgés és a klímahiány, szeretik az utasok a villamosított északi parti vasutat. Zötyögtünk egyet Fehérvártól Füredig. The post „A venezuelai vasúthoz képest a MÁV lenyűgöző” – megnéztük a villamosított füredi vonalat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Cser-Palkovics a Fidelitas kaszálásáról: Fogadják el, hogy mindennek lehet egy kis helye a környezetünkben

„A városlakóktól csak azt kérjük: fogadják el, hogy igenis mindennek lehet egy kis helye a környezetünkben, és nem csak az önös érdekek és énközpontú szemlélet röghöz kötése az egyetlen irány. Nagyon sokan tájékozódnak a témakörben és támogatják a kezdeményezést, ami igazán örömteli” – válaszolta a 444-nek Cser-Palkovics András, Székesfehérvár fideszes polgármestere arra a kérdésre, hogy mit szól a Fidelitasosok hétvégi akciójához.Reggel számoltunk be...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Cser-Palkovics András: Sokat vitázom, olykor a saját kormányommal is

A politikusok és a pártszimpatizánsok többsége a magyar valóságot csak a saját buborékjából szemléli – mondja a 24.hu-nak Cser-Palkovics András. A székesfehérvári fideszes polgármesterrel a várható mocskos kampányról, vérző ujjról, VIP-páholyról, Dobrev Kláráról és fizetés nélküli szabadságról is beszélgettünk. The post Cser-Palkovics András: Sokat vitázom, olykor a saját kormányommal is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kirakta a gyereket, majd nagy gázzal elütötte az exe barátját egy férfi

A szándékosan elütött férfi agyzúzódást, koponyatörést és tüdősérülést szenvedett. The post Kirakta a gyereket, majd nagy gázzal elütötte az exe barátját egy férfi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Székesfehérvár polgármestere nem indul az országgyűlési választásokon

Cser-Palkovics András a Facebookon tett bejelentést. The post Székesfehérvár polgármestere nem indul az országgyűlési választásokon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Székesfehérvár fideszes polgármestere is nekiment a lakásprivatizációs javaslatnak

Cser-Palkovics András bízik benne, hogy javaslataikat meghallgatják. The post Székesfehérvár fideszes polgármestere is nekiment a lakásprivatizációs javaslatnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Már fideszes polgármesterek is megszüntetnék az ingyenes parkolást

Székesfehérvár például havonta 20–30 millió forintot bukik rajta. The post Már fideszes polgármesterek is megszüntetnék az ingyenes parkolást first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán Viktor minden járókelőre ráköszönt 14 évesen

Székesfehérváron ezt nem annyira díjazták az emberek. The post Orbán Viktor minden járókelőre ráköszönt 14 évesen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán Viktor: Hálával gondolok a tanáraimra, akik megpróbáltak embert faragni belőlem

Élete legszebb évei voltak. The post Orbán Viktor: Hálával gondolok a tanáraimra, akik megpróbáltak embert faragni belőlem first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Székesfehérvári kórházigazgató: Olyan Magyarország történetében nem volt még, hogy a krematóriumok három műszakban dolgozzanak

Bucsi László úgy döntött, hogy a minisztérium utasítása ellenére konkrét számokat árul el. The post Székesfehérvári kórházigazgató: Olyan Magyarország történetében nem volt még, hogy a krematóriumok három műszakban dolgozzanak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Eltűnt egy székesfehérvári kisfiú

Sztojka Gusztáv másfél hete nincs meg. The post Eltűnt egy székesfehérvári kisfiú first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Nem érintette a Covid-osztályt a székesfehérvári kórháztűz

Nincs fennakadás az oltópont munkájában sem.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tűz volt a székesfehérvári kórházban, 128 beteget kellett kimenteni

A mentésben harminchét tűzoltó vett részt tíz járművel. The post Tűz volt a székesfehérvári kórházban, 128 beteget kellett kimenteni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Tűz volt a székesfehérvári kórházban, 128 betegeket kellett kimenteni

Kórteremben lévő tévék gyulladtak ki.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Székesfehérváron a piacon bevezetik az idősek vásárlási sávját

A kereskedőknek emiatt 10 százalékos kedvezményt adnak a bérleti díjból. The post Székesfehérváron a piacon bevezetik az idősek vásárlási sávját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hetek óta nem találnak egy 14 éves székesfehérvári lányt

Semmilyen életjelet nem adott magáról. The post Hetek óta nem találnak egy 14 éves székesfehérvári lányt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kásler Miklós a felszínre hozatta a székesfehérvári királycsontokat

Az emberi erőforrások minisztere teszi a dolgát.
fel 0 le