#ferencváros

24.hu 24.hu

Rossz kezdés után nyert a Fradi a kézi-BL-ben

A második félidő derekára dőlt el a meccs. The post Rossz kezdés után nyert a Fradi a kézi-BL-ben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kubatov videón mutatja be, hogyan kell karlendíteni úgy, hogy az ne legyen félreérthető

Mivel videókat is szoktam készíteni, és a vágásban állandóan változnak a különböző technikák, így elég sok „how to” videót szoktam nézni. Nem gondoltam, hogy a műfaj csúcsára a Fidesz pártigazgatója, a Ferencváros elnöke egyetlen próbálkozásra felkerül. Pedig ez történt. „Mivel mindig őszinte voltam a Ferencváros szurkolókhoz, megpróbálok most is az lenni” - kezdi a videót végigkísérő kéztördelős hangulatban Kubatov, majd pár másodpercig megmerevedik...
fel 0 le
444 444

A szomszédos választókerület vitáján is úgy dobálták Tóth Csaba nevét, mint a forró krumplit

Kevés olyan előválasztási vitát lehetett látni eddig, ahol azon túl is történt volna bármi, hogy a jelöltek felmondták a többé-kevésbé betanult paneljeiket. De a VIII. és IX. kerület nagy részét magába foglaló Budapest 6-os választókörzetben szerda este gyorsan félretették a kényszeres smúzolást, és pont olyan feszült, de közben nagyon szórakoztató vita alakult ki, amit évek óta hiányoltunk a közéletből. A tét nem is kicsi, hiszen a körzet nyerhetőnek...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Döntetlennel kezdte a Ferencváros női kézilabdacsapata a BL-t

Óriási csatával indította a Bajnokok Ligáját a Ferencváros. The post Döntetlennel kezdte a Ferencváros női kézilabdacsapata a BL-t first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kizárólagos lakossági parkolást vezethetnek be Ferencvárosban is

Csütörtökön tárgyalja a kérdést az önkormányzat képviselő-testülete. The post Kizárólagos lakossági parkolást vezethetnek be Ferencvárosban is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fegyveres trafikrablás Budapesten

Az eladó megijedt és odaadta a bevételt a támadónak. The post Fegyveres trafikrablás Budapesten first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Nehéz dolga lesz a Fradinak az Európa-ligában

A Bayer Leverkusennel, a Celtickel és a Real Betisszel került egy csoportba a Ferencváros az Európa-ligában. A nyolc négycsapatos csoportból az elsők a nyolcaddöntőbe jutnak, míg a második helyezettek a Bajnokok Ligájából érkező nyolc csoportharmadikkal találkoznak majd a 16 közé jutásért, onnantól pedig egyenes kieséses rendszerben folytatódik a sorozat. A nemzetközi kupaszereplés a csoportharmadikok számára sem ér véget, ezek a csapatok ugyanis a...
fel 0 le
444 444

A járvány 30 ezer áldozatának tiszteletére koncertezik a MÁV Szimfonikus Zenekara

A belépés ingyenes este hattól a budapesti Nehru parton. Más fellépők is lesznek a Bakáts Feszten, itt lehet megnézni a programot.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Videón a ferencvárosi ékszertolvaj

S. Jánosnak megtetszett a zálogházban lévő aranylánc, de fizetni már nem akart érte. The post Videón a ferencvárosi ékszertolvaj first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Nem értjük a döntését a Bajnokok Ligája kezdése előtt egy hónappal, de sok sikert kívánunk neki az FTC-ben”

Irányítót szerződtetett a Ferencváros női kézilabdacsapata. The post „Nem értjük a döntését a Bajnokok Ligája kezdése előtt egy hónappal, de sok sikert kívánunk neki az FTC-ben" first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ismét Érden játssza BL-mérkőzéseit a Fradi kézilabdacsapata

A nézők visszatérésével újra másik arénára volt szükség. The post Ismét Érden játssza BL-mérkőzéseit a Fradi kézilabdacsapata first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Stöger Fradija egyelőre szerencsés, de van-e olyan jó is, mint Rebrové?

Militár Iván szakedző segítségével vettük át, miben lehet más Peter Stöger csapata Szerhij Rebrov Fradijához képest. The post Stöger Fradija egyelőre szerencsés, de van-e olyan jó is, mint Rebrové? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kovacsics Anikó nem szerepelhet a világbajnokságon

Fél évig biztosan nem kézilabdázhat. The post Kovacsics Anikó nem szerepelhet a világbajnokságon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ugrabugrálva letépte a biztonsági kamerát, de előbb még jól belenézett

Bebukott. The post Ugrabugrálva letépte a biztonsági kamerát, de előbb még jól belenézett first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A Fradi albán légiósa kivégezte a koszovói bajnokot

Az előző idényben csoportkörös Ferencváros kettős győzelemmel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójából, miután kedden 3-1-re nyert a visszavágón a koszovói FC Prishtina otthonában. Az FTC egy héttel ezelőtt házigazdaként 3-0-ra nyerte meg az első mérkőzést.BL-selejtező, 1. forduló, visszavágó: FC Prishtina–FTC 1-3 (0-0)Pristina, zárt kapuk mögött, v.: Laurent Kopriwa (luxemburgi)gólszerzők: Hoti (67.), illetve Uzuni...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mi ez a balhé a Pinceszínház igazgatóválasztása körül?

Baranyi Krisztina szerint az MSZP-DK és a Momentum lepaktált Fidesszel a Pinceszínház igazgatóválasztásánál, a megvádolt képviselők szerint viszont ezt kívánta Ferencváros érdeke. A polgármestert és több érintettet kérdeztünk az ügyről. The post Mi ez a balhé a Pinceszínház igazgatóválasztása körül? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Baranyi Krisztina a Fidesz és az ellenzék összeborulásáról beszél a Pinceszínház új igazgatójának ügyében

„A szakmázás ugye bolsevik trükk” – írta a polgármester a bejegyzésében. The post Baranyi Krisztina a Fidesz és az ellenzék összeborulásáról beszél a Pinceszínház új igazgatójának ügyében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Veszprém belehúz a BL-ben, egy csoportba került a Barcásval és a PSG-vel

Kisorsolták a következő szezon csoportjait. The post A Veszprém belehúz a BL-ben, egy csoportba került a Barcásval és a PSG-vel first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Pont abban a kerületben került padlóra a Fidesz, ami Orbánéknak most a legfontosabb

Bácskai János Ferencváros egykori polgármestere, majd képviselője távozik a politikából. Levélben búcsúzott politikustársaitól: „Szeretném megköszönni eddigi támogatásukat, és kívánok Önöknek képviselői és hivatali munkájukhoz erőt, egészséget, hogy Ferencváros eddigi történetéhez méltó eredményeket érhessen el a jövőben is.” Ezzel az utolsó ismert fideszes politikus is távozott Ferencvárosból. Nem Bácskaival kezdődött el a kormányzópárt helyi...
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Természetesen ez bántó a kínai emberek számára”

A nemzetközi bonyodalmakat is kiváltó ügy kapcsán megszólaltattuk Salát Gergely Kína-szakértőt, beszéltünk a félig kínai, félig magyar Xu Wang Danival, valamint a négy éve Budapesten élő sanghaji Yang Yiwei-jel is. The post „Természetesen ez bántó a kínai emberek számára” first appeared on 24.hu.
fel 0 le