#bkk

24.hu 24.hu

A BKK 15 százalékkal csökkenti a jegyautomaták számát

Vásárlási hely nem szűnik meg, de azt mondják, egyre többen veszik a jegyet online, ezért az egymás melletti automatákat vizsgálják felül. A gépek belül megújulnak majd. The post A BKK 15 százalékkal csökkenti a jegyautomaták számát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A vihar miatt megváltozott több BKK-járat közlekedése a fővárosban

A 4-6-os villamos helyett pótlóbusz jár egy jó nagy szakaszon. The post A vihar miatt megváltozott több BKK-járat közlekedése a fővárosban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Még több járaton vezeti be az első ajtós felszállást a BKK

De a kifejezetten forgalmas vonalszakaszokon a hétköznapi csúcsidőszakban egészen biztosan nem vezetik be. The post Még több járaton vezeti be az első ajtós felszállást a BKK first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy hónapig nem jár a metró a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között

Az utasokat metrópótló buszok szállítják majd. The post Egy hónapig nem jár a metró a Göncz Árpád városközpont és Kőbánya-Kispest között first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Városvédő futók miatt változik hétvégén a budapesti közlekedés

Jelentős korlátozásokra kell készülni. The post Városvédő futók miatt változik hétvégén a budapesti közlekedés first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Érdemes elkerülniük az autósoknak a Puskás Aréna környékét vasárnap este

Este meccs lesz, sok lezárással. The post Érdemes elkerülniük az autósoknak a Puskás Aréna környékét vasárnap este first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

BKK: vasárnap útlezárásokra kell számítani az Eb-nyolcaddöntő miatt

Nem vasárnap lesz a legegyszerűbb közlekedni Budapesten. The post BKK: vasárnap útlezárásokra kell számítani az Eb-nyolcaddöntő miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Hőség: vizet osztanak a BKK munkatársai

A hőség miatt tasakos vizet osztanak a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) munkatársai szerdán és csütörtökön négy forgalmas fővárosi csomóponton - közölte a vállalat az MTI-vel.A vállalat munkatársai a Blaha Lujza téren, az Örs Vezér terén, a Móricz Zsigmond körtéren, valamint a Széll Kálmán téren - helyszínenként 2000 tasak, azaz 1000 liter vizet - osztanak szét várhatóan 10 és 15 óra között.A cég közleményében azt is írja, hogy a Fővárosi...
fel 0 le
444 444

Csütörtöktől újra lehet előre ülni a buszokon, trolikon

Életbe lépett az iskolai szünetben érvényes menetrend, és a járványveszély csökkenésének köszönhetően csütörtöktől újra lehet használni az első üléseket is a BKK járatain.A BKK közleménye szerint így újra lehet jegyet is vásárolni a járművezetőktől. A járaton vásárolt jegy ára 450 forint, elővételben 350-be kerül. A BKK ezért arra is felhívta a figyelmet, hogy a fővárosban több mint 370 automatából, illetve a BKK ügyfélközpontjaiban és pénztáraiban,...
fel 0 le
24.hu 24.hu

BKK: újra használhatók az első ülések a járműveken

Ismét lehet vonaljegyet venni a járművezetőknél. The post BKK: újra használhatók az első ülések a járműveken first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Így változik a közlekedés a magyar-portugál meccs előtt és után

Kedd este 18 órától játssza a magyar válogatott az első, Portugália elleni csoportmérkőzését a budapesti társrendezésű foci-Eb-n. A BKK járatsűrítésekkel készül, és kéri a szurkolókat, hogy közösségi közlekedéssel meg gyalog közelítsék meg a Puskás Arénát és a városligeti Szurkolói Zónát. A Puskás Aréna környezetében útlezárásokra kell számítani, amik hatással lehetnek a Pest keleti részén, főleg Zuglón áthaladók közlekedésére. Aki tudja, jó előre...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Járatsűrítéssel igyekszik tehermentesíteni a várost a BKK

A magyar-portugál csoportmérkőzés miatt több helyen teljes útlezárásra lehet számítani. The post Járatsűrítéssel igyekszik tehermentesíteni a várost a BKK first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újraindul a reptéri buszjárat

Június 14-től újra jár a 100E. The post Újraindul a reptéri buszjárat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Karácsony csapatából Fürjes csapatába vándorolt át az egykori BKK-vezér

Tavaly november óta dolgozik Varga Ivett Fürjes Balázs kampánycsapatában, akit még Karácsony Gergely nevezett ki a BKK vezérigazgatójának 2019-ben, vette észre a Telex.Varga Ivett 2020 májusában távozott a BKK éléről, most pedig a Ráckevei (Soroksári)-Duna-ág revitalizációjának projektvezetője a Fürjes Balázs államtitkárhoz tartozó Budapest Fejlesztési Központban.Karácsony Vargát 2020 januárjában nevezte ki a BKK élére, majd később ő mentette fel, mert...
fel 0 le
444 444

Jövő szerdán indul a Lánchíd felújítása

Utolsó szakaszába ért a Lánchíd-felújítás előkészítése, június 16-án, szerda hajnali 4 órakor teljesen lezárják a hidat és környezetét a gyalogos és közúti forgalom elől, és elkezdődhet a tényleges rekonstrukciós munka - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel. A hét elején újabb jelentős előkészítő munka kezdődött a Lánchídon és környezetében. Az építkezés kiszolgálására a pesti és a budai oldalon is egy-egy toronydarut használ...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felvernék az aszfaltot a Batthyány téren, Vitézy az utazókat félti

Az I. kerület a Mi Batyinkat hozná létre a téren, Vitézy az átutazók érdekeit nézi. The post Felvernék az aszfaltot a Batthyány téren, Vitézy az utazókat félti first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A nyáron elkezdődik a Blaha Lujza tér felújítása

A közbeszerzési eljárás nyertese, a STR Mély- és Magasépítő Kft. aláírta a BKK-val a szerződést, így a nyáron elkezdődhet a Blaha Lujza tér felújítása – közölte a BKK.„Vakvezető taktilis sávokat alakítanak ki, korszerű közművezetékeket fektetnek le, illetve az aluljáró kívülről történő födémszigetelése és a fölötte lévő útpálya burkolata is megújul. A beruházás legfőbb célja, hogy egy igényes karakterű köztér jöjjön létre, amely egyszerre betölti...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nyáron kezdődhet a Blaha Lujza tér felújítása

teljes felújítás várhatóan másfél évet vesz majd igénybe. The post Nyáron kezdődhet a Blaha Lujza tér felújítása first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hétfőn éjjel pótlóbusz jár a 4-es és a 6-os villamos helyett

A pótlóbuszok a Széll Kálmán tér felé nem állnak meg a Margitszigetnél. The post Hétfőn éjjel pótlóbusz jár a 4-es és a 6-os villamos helyett first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Két körözött személyt is elfogtak az 1-es villamos vonalán

A BRFK és a BKK közösen tartott ellenőrzést. The post Két körözött személyt is elfogtak az 1-es villamos vonalán first appeared on 24.hu.
fel 0 le