#horvátország

24.hu 24.hu

Találtak egy nőt a horvát tengerparton, akinek fogalma nincs róla, hogy kicsoda

A rendőrség most próbálja kideríteni a személyazonosságát. The post Találtak egy nőt a horvát tengerparton, akinek fogalma nincs róla, hogy kicsoda first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csak a Covid ellen beoltottak dolgozhatnak a szlovén állami hivatalokban

Aki nem veszi fel az oltást, otthonról dolgozhat, ha a munkaköre megengedi. The post Csak a Covid ellen beoltottak dolgozhatnak a szlovén állami hivatalokban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szlovéniában gyakorlatilag mindenhova védettségi igazolvány kell

Az élelmiszerüzleteken és a gyógyszertárakon kívül. The post Szlovéniában gyakorlatilag mindenhova védettségi igazolvány kell first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Horvátország készen áll, hogy 2023-ban bevezesse az eurót

Már azt is eldöntötték, hogy milyen szimbólumokat tesznek majd a pénzérmékre. The post Horvátország készen áll, hogy 2023-ban bevezesse az eurót first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ki fogja kiszámlázni Orbán Viktornak a Falcon-repülés ráeső költségét?

Ehhez persze előbb valakinek ki kéne számítania a pontos összeget. Sándor Zsuzsa szerint nem kérdés, hogy a kormányfőnek fizetnie kellene, de az sem, hogy nem fog. The post Ki fogja kiszámlázni Orbán Viktornak a Falcon-repülés ráeső költségét? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Belengették, de a horvát kormányfő bejelentett, nem fogják kötelezővé tenni az oltást

Az egészségügyi miniszter a napokban mást mondott. The post Belengették, de a horvát kormányfő bejelentett, nem fogják kötelezővé tenni az oltást first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jaj lesz annak az autósnak, aki Horvátországban szabálytalankodik

Tudni fogják a hatóságok a ki- és belépőkről, ha nem fizették be a büntetést. The post Jaj lesz annak az autósnak, aki Horvátországban szabálytalankodik first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Koronavírus: Horvátországban egyre fiatalabbak kerülnek lélegeztetőgépre

94 százalékuk a beoltatlanok közül kerül ki. The post Koronavírus: Horvátországban egyre fiatalabbak kerülnek lélegeztetőgépre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Olcsóbb vízibiciklizni az Adrián, mint a Balatonon

Vajon a horvát tengerparton vagy a Balatonon drágább az élet? Megmutatjuk, mire futja napi tízezer forintból. The post Olcsóbb vízibiciklizni az Adrián, mint a Balatonon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Róma előtt Horvátországban volt vakáción az Orbán-család

Családi vakáción lehetett az Orbán család Horvátországban, mielőtt Rómába utazott, írja a hvg.hu egy fotó alapján, amit egy olvasójuk küldött.Augusztus 26-án küldött a 444-nek egy olvasó egy képet, amin Orbán Viktor, a felesége és a fia egy étteremben vacsoráznak Rómában, ahova Orbán eredetileg munkaügyben utazott, hogy részt vegyen a katolikus törvényhozók éves találkozóján. Később Orbán Balázs államtitkár azzal védte be a miniszterelnököt, hogy a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Horvátországban látták Orbánt a római útja előtt

Nem veri nagy dobra a kormánykommunikáció, pedig gyanús, hogy a kormányfő nyaralásból repült Rómába. The post Horvátországban látták Orbánt a római útja előtt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Borkai-botrány: az ügyészség gyanúja szerint az eddig bűnsegédnek vélt gyanúsított maga az Ördög Ügyvédje

Fejlemények vannak a volt fideszes egykori győri polgármesterrel, Borkai Zsolttal kapcsolatos, „ördög ügyvédje”-ként ismert ügyben.A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda – mivel az ügyet elkülönítették a zsarolás miatt indult ügytől – a különleges személyes adattal visszaélés vétsége miatt indult ügyben két személlyel szemben folytat nyomozást.A Fővárosi Főügyészség közölte:„A nyomozó hatóság az ügy jogász végzettségű gyanúsítottját a mai napon...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hvg.hu: Orbán fizetett azért, hogy részt vegyen a római katolikus találkozón

A meghívó a családtagoknak is szólt. The post Hvg.hu: Orbán fizetett azért, hogy részt vegyen a római katolikus találkozón first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Horvátországban szedhette fel Orbánt a Rómába tartó honvédségi repülő

A 24 azt írja, Orbán Viktort és csapatát a múlt héten több helyszínen szedte össze a kormánygépként használt HM Dassault Falcon 7X Rómába, a katolikus törvényhozók éves találkozójára menet.A lap azt írja, hogy a Honvédelmi Minisztérium repülőgépe csütörtök délben szállt fel Kecskemétről, hogy egy a Balatont is érintő körrel Budapestre repüljön, és a Liszt Ferenc repülőtőrről (vélhetőn Novák Katalinnal és a delegációval a fedélzetén) 16 órakor indult...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán kisbusza is azon a szigeten volt, ahol leszállt a Rómába tartó honvédségi repülő

A kormányfőt a családja is elkísérte Rómába. Ennek költségét Havasi Bertalan szerint a miniszterelnök állta, a repülés részleteit firtató kérdésekre azonban nem válaszolt Orbán sajtófőnöke. The post Orbán kisbusza is azon a szigeten volt, ahol leszállt a Rómába tartó honvédségi repülő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Horvátországban és Dániában is enyhítenek a korlátozásokon

Szabad bent kávézni HorvátországbanSzeptember 1-jétől bizonyos feltételek mellett megnyithatnak a kávézók belső terei Horvátországban - közölte Davor Bozinovic belügyminiszter a válságstáb pénteki sajtótájékoztatóján.Az éttermek és a kávézók március 1-jén nyithatták meg a kerthelyiségeiket és a teraszaikat. Az éttermek számára a válságstáb később engedélyezte a beltéri kiszolgálást, de a kávézók számára ezidáig nem.Az elmúlt 24 órában 596 új esetet...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Horvátországban kinyithatnak a kávézók belső terei is

De még tárgyalnak arról, mik legyenek a szabályok. The post Horvátországban kinyithatnak a kávézók belső terei is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Látványos tűzgömböt észleltek Horvátország felett

A megsemmisülő meteorról több felvétel is készült. The post Látványos tűzgömböt észleltek Horvátország felett first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Horvátországban már a felnőtt lakosság felét beoltották koronavírus ellen

Kicsit csúsztak, június végére ígérték ezt az átoltottságot. The post Horvátországban már a felnőtt lakosság felét beoltották koronavírus ellen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az oltatlanok járványa zajlik a horvát egészségügyi miniszter szerint

Horvátországban június óta Covidban meghaltak 80 százaléka nem volt beoltva. The post Az oltatlanok járványa zajlik a horvát egészségügyi miniszter szerint first appeared on 24.hu.
fel 0 le