#ausztrália

24.hu 24.hu

Kijárási korlátozást vezetnek be a macskákra egy ausztrál városban

Felfalják a cicák a helyi vadvilágot. The post Kijárási korlátozást vezetnek be a macskákra egy ausztrál városban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Éveken át lopott pénzt egy nő a munkahelyétől, hogy online szerencsejátékra költse

A 49 éves account menedzser a Heart of Vegas című játék függője. The post Éveken át lopott pénzt egy nő a munkahelyétől, hogy online szerencsejátékra költse first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Most kell drukkolni, hogy sikeres legyen a világ legnagyobb szexuális eseménye

Lábadozik a létét veszélyeztető súlyos korallfehéredés után Ausztrália világörökségi listán szereplő Nagy-korallzátonya - számolt be róla szerdán az ABC News ausztrál hírportál.A korallok rendkívül látványos szaporodása kedden, egy teliholdas éjszakán vette kezdetét, és két-három napig tart. A korallok a Queens állambeli partvidéken a "világ legnagyobb szexuális eseményeként" beharangozott korallívás során peték és spermiumok billiót bocsátották az...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Példátlan kihalási hullám vár Ausztráliára

Az idegenhonos fajok óriási veszélyt jelentenek a helyi növényekre és állatokra. The post Példátlan kihalási hullám vár Ausztráliára first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jogosítványt szerzett krosszmotorra egy vak férfi Ausztráliában

A 32 éves Chass Moller-Nielson születésétől fogva teljesen vak. The post Jogosítványt szerzett krosszmotorra egy vak férfi Ausztráliában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Az ausztrál tévé egy vagyont fizetett az interjú lehetőségéért, de mivel a riporter nem hallgatta meg Adele új lemezét, nem mehetett adásba a beszélgetés

Exkluzív interjút készíthetett volna napjaink egyik legismertebb énekesnőjével az ausztrál Channel 7 műsorvezetője, Matt Doran, de mivel nem olvasott el egy emailt, ezért nem mehetett adásba a beszélgetés. A BBC szerint Doran november elején utazott Sydneyből Londonba, hogy új lemezéről kérdezhesse Adelet. Ő volt az egyetlen ausztrál riporter, aki lehetőséget kapott erre, a csatorna egymillió ausztrál dollárt, azaz mintegy 230 millió forintot fizetett...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több tízezer éves sziklarajzokat tesz tönkre a globális felmelegedés

Egyre súlyosabbak áz ausztrál partvidéken a cikonok, az erózió, az áradások, a tüzek pusztítják a sziklákat is. The post Több tízezer éves sziklarajzokat tesz tönkre a globális felmelegedés first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Négy nap után mentették meg sivatagban elakadt ausztrál családot

Egy váratlan, heves zápor miatt elakadt a lakókocsijuk a sárban. The post Négy nap után mentették meg sivatagban elakadt ausztrál családot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Zsebkéssel szabadította ki magát egy krokodil szájából egy 60 éves férfi

Az ausztrál férfit horgászat közben rántotta be a vízbe a hüllő. A támadást több fejre célzott késszúrással hárította. The post Zsebkéssel szabadította ki magát egy krokodil szájából egy 60 éves férfi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megmentője látogatta meg az elrablásból kiszabadított négyéves ausztrál kislányt

Készültek fotók arról, ahogy a nyomozó bekéredzkedik a családhoz. És arról is, ahogy az elrablással gyanúsított férfit felteszik egy rendőrségi gépre. The post Megmentője látogatta meg az elrablásból kiszabadított négyéves ausztrál kislányt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hangfelvételt közöltek az elrabolt négyéves ausztrál kislány megtalálásáról

A rendőrök mintha tűt kerestek volna a szénakazalban, mégis megtalálták. The post Hangfelvételt közöltek az elrabolt négyéves ausztrál kislány megtalálásáról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több ezer elvadult lovat irtanának ki Ausztráliában

A brumbyk komoly veszélyt jelentenek a helyi élővilágra. The post Több ezer elvadult lovat irtanának ki Ausztráliában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

18 nap után egészségesen találtak rá egy ausztráliai kempingből eltűnt 4 éves kislányra

A lányt egy házban találták meg, egy 36 éves férfit őrizetbe vettek. The post 18 nap után egészségesen találtak rá egy ausztráliai kempingből eltűnt 4 éves kislányra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Másfél év után először utazhatnak szabadon ausztrálok tömegei

Ez volt a világ egyik legszigorúbb határátlépési korlátozása, amit a koronavírus miatt hoztak.   The post Másfél év után először utazhatnak szabadon ausztrálok tömegei first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az állam minden bárjából és italboltjából kitiltották egy félresikerült éjszaka után

A queenslandi fiatalember meg akarta ölelni egy italbolt eladónőjét, akinek ez nagyon nem volt ínyére. A helyzet ezután eszkalálódott annyira, hogy a férfit végül az állam összes italméréséből és italboltjából kitiltották. The post Az állam minden bárjából és italboltjából kitiltották egy félresikerült éjszaka után first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

1500 dollárért hirdet műkarokat a melbourne-i facebookosoknak a kötelező oltás ellenszereként

A Facebookra feltöltött hirdetései alapján ráadásul többféle árnyalattal is ki tudja szolgálni a vásárlóit, és expressz csomagként adja fel a rendeléseket. The post 1500 dollárért hirdet műkarokat a melbourne-i facebookosoknak a kötelező oltás ellenszereként first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy egész miniatűr világot teremt maga körül egy ausztrál művész

A leginkább hangyákra méretezett alkotásokba főként Sydney utcáin lehet belefutni. The post Egy egész miniatűr világot teremt maga körül egy ausztrál művész first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egymillió dolláros nyomravezetői díjat tűztek ki az eltűnt ausztrál kislány ügyében

Egyre valószínűbb, hogy a lányt elrabolták a szülei sátrából. The post Egymillió dolláros nyomravezetői díjat tűztek ki az eltűnt ausztrál kislány ügyében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Klímaváltozás: Ausztrália tesz a legkevesebbet a fejlett országok közül

Ezen a téren a legjobban Nagy-Britannia teljesít, amelyet Svájc és Svédország követ. The post Klímaváltozás: Ausztrália tesz a legkevesebbet a fejlett országok közül first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szülei sátrából tűnt el egy négyéves ausztrál kislány

Napok óta nem találják. The post Szülei sátrából tűnt el egy négyéves ausztrál kislány first appeared on 24.hu.
fel 0 le