#mi hazánk

444 444

A Betyársereg ellentüntetésén több volt a férfi csók, mint az első vidéki Prideon

Szombaton megtartották az első Pride-ot Magyarországon Budapesten kívül.A szervezés körülményeiről és a a felvonulás ellenzőiről ebben a cikkben írtunk. Ott voltunk minden tüntetésen, amit a városban tartottak, volt belőle három is.Beszélgettünk arról is, hogy milyen meleg párként élni egy vidéki városban két egyetemi tanárral.
fel 0 le
444 444

„Mikor, ha nem most” - elindult az első Pride Pécsen

Szombat délután Pécs belvárosának szűk utcáin elkezdődött Magyarország első vidéki Pride felvonulása. A rendezvényt a Diverse Youth Network nevű pécsi egyesület szervezte egy egyhetes emberi jogi találkozó zárásaként. A Freedom of my Identity elnevezésű emberi jogi fesztiválon egy héten keresztül szemináriumokat, könyvbemutatókat és panelbeszélgetéseket tartottak. Rigó Bálint, a Diverse Youth Network igazgatóhelyettese a 444-nek azt mondta, a céljuk az...
fel 0 le
444 444

Uszító matricák tűntek fel Pécsen egy nappal az első vidéki Pride-felvonulás előtt

„Pusztítsd a szörnyet!” - Ez szerepel azokon a matricákon, amelyek Pécs belvárosában tűntek fel péntekre virradóra. Az alkotó fel is sorolja, kit/mit kell elpusztítani: LMBTQ+, ateizmus, marxizmus, liberalizmus, feminizmus, gender. A matricákról a bahir.hu készített képeket.Az uszító matricákon a Mi Hazánk ifjúsági szerveztének a logója szerepel. A PécsMa azt írja, Péterffy Attila, a város ellenzéki polgármestere feljelentést tesz az ügyben. „A...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fidesz-iroda előtt demonstrált a Mi Hazánk: Stop lottónyertes polgármester!

A Fidesz gyögyösi pártközpontja előtt beszélt a jobboldali szervezet a kompolti polgármester köztörvényes ügyeiről. The post Fidesz-iroda előtt demonstrált a Mi Hazánk: Stop lottónyertes polgármester! first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A kötelező Covid-oltás ellen tüntetett a Mi Hazánk

A tüntetés Orbán Viktor hivatal előtt zajlott. The post A kötelező Covid-oltás ellen tüntetett a Mi Hazánk first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Republikon: Csökkent a Fidesz, nőtt az ellenzék tábora

A DK és a Jobbik a két legerősebb ellenzéki párt, a bizonytalanok pedig egyre kevesebben vannak. The post Republikon: Csökkent a Fidesz, nőtt az ellenzék tábora first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Verekedtek, asztalt borítottak, üvegeket törtek a támadók Pócs János lányának kertipartiján

Megtámadták Pócs János lányát és 15 fős társaságát a fideszes országgyűlési képviselő jászapáti házának udvarán. A Pócs által közzétett videóból kiderül, hogy az elkövetők hárman voltak, verekedtek, asztalt borítottak, üvegeket törtek szét. Arc-, mellkas- és koponyazúzódást is okoztak.A képviselő az esetről szóló posztjának második felében romaként azonosítja az elkövetőket, a következő módon: „Továbbra is fenntartom, hogy a romák többsége...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Alkotmánybírósághoz fordul a Mi Hazánk az orvosok és ápolók kötelező oltása miatt

Tömeges beadványokkal rohanná le az Ab-t a szélsőjobbos párt. The post Alkotmánybírósághoz fordul a Mi Hazánk az orvosok és ápolók kötelező oltása miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Fidesz perselyéből 650 milliót szívott el a járvány, a Momentum rálépett a tagdíjgázra, a Mi Hazánk mögül eltűnt a rejtélyes donor

A Fidesz sokkal kevesebb adományt kapott, mint egy évvel korábban, az ellenzéki formációkat viszont nem viselte meg a járvány, sőt pénzügyi előnyt tudtak kovácsolni a 2019-es önkormányzati választás sikereiből. Aggódni persze a kormánypártért sem kell: milliárdokat tud tartalékolni a következő kampányra. The post A Fidesz perselyéből 650 milliót szívott el a járvány, a Momentum rálépett a tagdíjgázra, a Mi Hazánk mögül eltűnt a rejtélyes donor first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Novák Előd beszállt a Kuruc.info reklámcégébe

A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke szerint pártja ingyen hirdet a portálon.  The post Novák Előd beszállt a Kuruc.info reklámcégébe first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kimondta a Kúria, a Mi Hazánk nem tudta ellehetetleníteni a Pride-ot

Július végére tervezik a szervezők. The post Kimondta a Kúria, a Mi Hazánk nem tudta ellehetetleníteni a Pride-ot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A Mi Hazánk bedobozolta a ferencvárosi Black Lives Matter szobrot

Szerintük ugyanis az „európai, fehér, heteroszexuális és keresztényellenes szimbólum”.
fel 0 le
24.hu 24.hu

750 ezer forintra büntették Novák Elődöt

A március 15-ei tüntetésen való részvétele miatt. The post 750 ezer forintra büntették Novák Elődöt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Összesen 4,5 milliós büntetést kaptak a lezárások elleni tüntetés szervezői

Négyen osztoznak rajta.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bővült a Fidesz-tábor, szorosabb a listák versenye

A fővárosban ugyanakkor a hatpárti ellenzéknek másfélszer több szavazója van, mint a Fidesznek. The post Bővült a Fidesz-tábor, szorosabb a listák versenye first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Több mint 250 ember ellen indult eljárás a Mi Hazánk tüntetése után

A járványhelyzetben akkor is tilos gyűlést szervezni, ha a résztvevők maszkot viselnek és tartják a távolságot.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Közbiztonságra különösen veszélyes eszköz miatt is eljárás indult a hétfői tüntetés után

Lajstromot készített a rendőrség a büntetésekről. The post Közbiztonságra különösen veszélyes eszköz miatt is eljárás indult a hétfői tüntetés után first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rendőrség: Nincs bizonyíték arra, hogy bántalmazták volna a Mi Hazánk egyik politikusát

A közlemény szerint maga az érintett is azt mondta, hogy nem történt bűncselekmény. The post Rendőrség: Nincs bizonyíték arra, hogy bántalmazták volna a Mi Hazánk egyik politikusát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A rendőrség szerint semmi nem támasztja alá, hogy gumibottal bántalmazták volna a Mi Hazánk politikusát

A politikus maga erősítette meg, hogy nem követtek el bűncselekményt ellene.
fel 0 le
444 444

Több százan a Mi Hazánk lezárás ellenes tüntetésén

A rendőrök igazoltatják a résztvevőket.
fel 0 le