#tv2

24.hu 24.hu

Tagadja tettét a TV2-t robbantással fenyegető férfi

A férfi fenyegető üzeneteket küldött több dolgozónak is. The post Tagadja tettét a TV2-t robbantással fenyegető férfi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Egymás után mondják ki a bíróságok, hogy amit a kormánymédia csinál, annak nincs sok köze az újságíráshoz

Bárkit megrágalmaz a Fidesz sajtója, aki épp útjában áll a kormány politikai céljainak. A bíróságok észlelik a gyakorlatot, és egyre sűrűbben mondják ki, hogy a Fidesz-média szándékosan manipulál és téveszti meg a közönséget. Van olyan kormánylap, ahol a főszerkesztő sem bírja már követni, hol és mit hazudnak a beosztottai. Akár a jogerős ítélet végrehajtását is megtagadják, hogy körmük szakadtáig védhessék rágalmaikat. Fontos bírósági ítéletről...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sosem volt még jobb időszak sorozatokat csinálni Magyarországon – de kik írják ezeket?

Egy évtizede még alig készültek itthon sorozatok, ma viszont már egyre többet gyártanak itthon is. A sorozatoknál az író szerepe a legfontosabb. Kik ők? Lehet-e abból bármi, ha valaki betelefonál a sorozatötletével az HBO portájára? Tényleg pályakezdők ötletéből csinálta első saját drámasorozatát az RTL? The post Sosem volt még jobb időszak sorozatokat csinálni Magyarországon – de kik írják ezeket? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tüntetők nyertek pert a TV2 ellen

Az ítélet szerint a csatorna célja nem a tájékoztatás, hanem a lejáratás volt. The post Tüntetők nyertek pert a TV2 ellen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Várkonyi Andrea helyet kapott a TV2 igazgatóságában

Czira Szabolcs helyét vette át. The post Várkonyi Andrea helyet kapott a TV2 igazgatóságában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lekerül a TV2-ről a Mintaapák

November 8-tól kizárólag a Super TV2-n láthatják a nézők a Mintaapák új részeit. The post Lekerül a TV2-ről a Mintaapák first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A TV2 megmutatta az egyszeri magyar nézőnek, hogyan néznek ki az úgynevezett feketék, és miket esznek ott Afrikában

„Ruházatuk mindössze egy tarka szövetű lepel, melyet festői ránczokba szednek; azt vélné az ember, tógás rómaiak. Testök egy része mindig kilátszik. Sokszor alig van rajtuk valami takaró, mert – aránylag – igen tiszták lévén, van mindig egy-kettő, a ki nagy hévvel mosakodik a vizérben, mely telepükön át csörgedez. Van tehát mód tanulmányozni testalkatukat, s ez már magában is megérdemli az 50 krajczárnyi belépti díjt, mivel e négerek mitőlünk annyira...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Novemberben folytatódik a Remények földje a TV2-n

Megvan, mikor jön a 3. évad. The post Novemberben folytatódik a Remények földje a TV2-n first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kirúgtak egy amerikai professzort, mert diákjainak megmutatta az 1965-ös Othellót, miközben itthon az egyik zsűritag szerint túl kevés a blackface a TV2 műsorában

Bright Sheng, kínai amerikai zeneszerzőt és zenepedagógust nemrég rakták ki a Michigan-i Egyetemről, miután „faji érzéketlenséggel” vádolták meg. A New York Times cikke szerint az egyetem zenészhallgatói lehetőséget kaptak, hogy az iskola egyik leghíresebb professzorától ismerjék meg egy klasszikus irodalmi szöveg operává alakításának folyamatát, végül azonban mindenki mást tanult Sheng első órájából. A professzort ugyanis, akit korábban a...
fel 0 le
444 444

Palik László kiszáll az Exatlonból és otthagyja a TV2-t

Egy, a TV2 által körbeküldött közleményből derült ki, hogy a csatornát otthagyja az egyik legismertebb arca, Palik László, aki három éven és több, mint 300 adáson vezette az Exatlon című műsorukat. A közleményből az derül ki, hogy a távozás Palik döntése volt. A műsorvezető így már nem vesz részt az Exatlon 2022-es évadában. A szövegben elhelyeztek egy Palik-idézetet is, amiből persze semmi sem derül ki a szakítás valós okáról:"Csodálatos...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Valaki kifogásolta az NMHH-nál, hogy a Bohém rapszódia nem 18-as karikával megy a tévében

De a hatóság szerint ez nem indokolt. The post Valaki kifogásolta az NMHH-nál, hogy a Bohém rapszódia nem 18-as karikával megy a tévében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Letöltendőt kértek a TV2-t robbantással fenyegető férfire

A 24 éves férfi több dolgozót is megfenyegetett egy álprofilról, mert nem tetszett neki az, amit a híradóban látott. The post Letöltendőt kértek a TV2-t robbantással fenyegető férfire first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A TV2 hírigazgatósága, az Origo és a Metropol is nívódíjat kapott a Parlamentben

Átadták az Érték és Minőség Nagydíj pályázat elismeréseit csütörtökön a Parlamentben, az eseményről az MTI számolt be. A rendezvényen Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, az Érték és Minőség Nagydíj pályázat fővédnöke arról beszélt, az Érték és Minőség Nagydíj pályázat valódi értékmérő a szigorú elbírálási rendszerének köszönhetően, a díjazottak hozzájárulnak a magyar gazdaság sikeréhez, másokat értékteremtésre késztetnek.Az ünnepségen az...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A TV2, az Origo és a METROPOL szerkesztőségei is nívódíjat kaptak a Parlamentben

Az Érték és Minőség Nagydíj pályázaton. The post A TV2, az Origo és a METROPOL szerkesztőségei is nívódíjat kaptak a Parlamentben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szeptember 20-tól indul a Séfek Séfe új évada

Maradt az állandó séfcsapat és Ördög Nóra is. The post Szeptember 20-tól indul a Séfek Séfe új évada first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Totem csúnyán kikapott nézettségben az RTL Klub sorozataitól

Még A mi kis falunk ismétlése is lenyomta a TV2 új kalandrealityjét. The post A Totem csúnyán kikapott nézettségben az RTL Klub sorozataitól first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szeptember 25-től indul a Dancing with the Stars új évada, változik a zsűri is

A tavalyi győztes pedig háttérműsort fog vezetni. The post Szeptember 25-től indul a Dancing with the Stars új évada, változik a zsűri is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Görög Zita bemutatja, milyen egy balul elsült nászéjszaka

Az Oltári történetek első részében a menyasszony nyomozásba lendül, mert a vőlegénye titkolja, mit keresett az urológián. Izgalom nincs sok, de azt is elsöpri az állandó rikácsolás és a zsibbasztóan dübörgő liftzene. The post Görög Zita bemutatja, milyen egy balul elsült nászéjszaka first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tipikusan „közben végig a telefonomat nyomkodom” műsor a Totem – legalábbis az első rész alapján

Megnéztük a TV2 új kalandreality műsorának, a Totemnek az indulását. A show-t – a magyar mondavilág szellemét felidézve – a Bakonyban forgatták. The post Tipikusan „közben végig a telefonomat nyomkodom” műsor a Totem – legalábbis az első rész alapján first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Hamvai PG kristályokat keres a Bakonyban Berényi Miklóssal, miközben Ördög Nóra a zalahalápi mű-stonehenge előtt ordít

„A magyarság történetének két nagyon fontos állata lett a csapatok szimbóluma, ez nem véletlen, mert valamikor réges régen, ezek a különleges, varázslatos tulajdonságokkal felruházott állatok uralták ezt a vadont. És most nekünk embereknek be kell bizonyítanunk azt, hogy nem szakadtunk el teljesen a természettől, hogy képesek vagyunk még a minket körülvevő értékeket tisztelve visszanyúlni valami olyan tiszta tudáshoz, amiről lehet, hogy már azt...
fel 0 le