#átverés

24.hu 24.hu

Videón a csomagszállító átverése: elég egy idegen háza elé beállni egy kis ajándékért

Újfajta csalásra hívta fel a figyelmet egy amerikai nő, miután a biztonsági kamerája felvette, ahogy egy idegen a kocsibeállójára leparkolva megtéveszti a FedEx-futárt, és lenyúlja a csomagját. The post Videón a csomagszállító átverése: elég egy idegen háza elé beállni egy kis ajándékért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hamis oltási ajánlatokkal csalnak a kiberbűnözők

Nem csak érzékeny adatokat próbálnak lopni, de rémhíreket is terjesztenek. The post Hamis oltási ajánlatokkal csalnak a kiberbűnözők first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jó hír azoknak, akiket üdülési joggal vert át ez a két cég

Egyszerűen juthatnak ezután kártérítéshez. The post Jó hír azoknak, akiket üdülési joggal vert át ez a két cég first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csúnyán lebukott a „környezetbarát” csomagolású arckrém gyártója

Fura magyarázattal áll elő a kozmetikai cég. The post Csúnyán lebukott a „környezetbarát” csomagolású arckrém gyártója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy személyi edző megmutatta, ne higgyünk a nagy átalakulásoknak az interneten

Bemutatta, mivel vernek át legtöbbször. The post Egy személyi edző megmutatta, ne higgyünk a nagy átalakulásoknak az interneten first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Most a Magyar Posta nevében érkeznek a csomagos csalások

E-mailben terjesztenek problémás kártevőt a bűnözők. The post Most a Magyar Posta nevében érkeznek a csomagos csalások first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Börtönbe vonul a férfi, aki segített a feleségének eljátszani a halálát

Két napig keresték a nőt a nyugat-virginaiai nemzeti parkban, miután a férje bejelentette, hogy kirándulás közben eltűnt. The post Börtönbe vonul a férfi, aki segített a feleségének eljátszani a halálát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sokkolta a férjet a vásárlásmániás feleség áprilisi tréfája

Érkezett pár csomag a születendő kisbabának. The post Sokkolta a férjet a vásárlásmániás feleség áprilisi tréfája first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Trump kampánya a legolcsóbb direktmarketinges trükkel verte át saját támogatóit

Sokan már csak akkor szembesültek vele, hogy egyszeri helyett ismétlődő felajánlást tettek, mire teljesen kiürült a bankszámlájuk.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy golden retriever volt az oroszlán egy kínai állatkertben

A látogatók kissé átverve érezték magukat. The post Egy golden retriever volt az oroszlán egy kínai állatkertben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Több millió forint tűnt el egy magyar nő számlájáról, aki bedőlt a csomagküldős SMS-nek

Az RTL Klub Híradójának nyilatkozott egy károsult. The post Több millió forint tűnt el egy magyar nő számlájáról, aki bedőlt a csomagküldős SMS-nek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Így kezelik a szolgáltatók a csomagos vírus által küldött SMS-eket

A Telenor forgalmi limittel véd, a Telekom még vizsgálja az ügyfelek érintettségét. The post Így kezelik a szolgáltatók a csomagos vírus által küldött SMS-eket first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Van mobil, amiről már 1700 üzenetet küldött ki az SMS-es vírus

De olyan áldozatról még nem tudni, akinek a bankszámlájáról pénzt emeltek volna le. The post Van mobil, amiről már 1700 üzenetet küldött ki az SMS-es vírus first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezt kell tudni a vírusról, ami a csomagos SMS-ekkel terjed

A csaló SMS-ekkel terjesztett FluBot nevű kártevő először a spanyolokat tarolta le, majd még több országba indult el – köztük Magyarországra is. The post Ezt kell tudni a vírusról, ami a csomagos SMS-ekkel terjed first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Átverős SMS: ezt tegye, ha önnek is érkezett

A rendőrség is közzétette tanácsait. The post Átverős SMS: ezt tegye, ha önnek is érkezett first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem jött be a poénvideó: a youtuberek börtönbe kerülhetnek

Nagyon rosszul sült el a három férfi moszkvai taxilopásos átverése. The post Nem jött be a poénvideó: a youtuberek börtönbe kerülhetnek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csaló SMS terjed, ne dőljön be neki

Megérkezett csomagról szól, majd nyereményjátékkal akar átverni. The post Csaló SMS terjed, ne dőljön be neki first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mindig is szerette volna látni, ahogy Gordon Ramsay fején törik a tojást?

Itt van a videó róla. The post Mindig is szerette volna látni, ahogy Gordon Ramsay fején törik a tojást? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A népszerű fiatal japán motoros csajról kiderült, hogy valójában egy ötvenéves férfi

A leleplezés hatására csak még többen kezdték el követni. The post A népszerű fiatal japán motoros csajról kiderült, hogy valójában egy ötvenéves férfi first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Drága iPhone-t rendelt a netről, de amit kapott, arra nem számított

Meglepő élményben volt része egy kínai nőnek, amikor felbontotta a csomagját. The post Drága iPhone-t rendelt a netről, de amit kapott, arra nem számított first appeared on 24.hu.
fel 0 le