#verekedés

24.hu 24.hu

Büntetőfékezett, majd ütni kezdte a bringást egy brit sofőr

A hatóságok nem helyezik vád alá az autóst. The post Büntetőfékezett, majd ütni kezdte a bringást egy brit sofőr first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Kezdtek is kibújni a pólójukból” – egy hajdúsági verekedés története

Két város: az egyikben letörölhetetlen a C betű, a másikban rég letörölték. Köztük tíz kilométer, egy megyehatár s egy fél világ. Riport Hajdúnánásról és Tiszavasváriból. The post „Kezdtek is kibújni a pólójukból” – egy hajdúsági verekedés története first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Két falunapon is rendőrökre támadtak a mulatozók

Két ügyben is nyomoz a rendőrség, mert két település falunapján is hivatalos személyre, biztonsági őrre és polgárőrre támadtak a mulatozók, írja a Főügyészség.2021 augusztus utolsó hétvégéjén két szabolcsi településen is falunapot tartottak, ahol hasonló cselekmények miatt került sor rendőri intézkedésre. Péntek kora este egy általános iskola udvarán tartott rendezvényen a szolgálatban levő rendőr észlelte, hogy egy helyi férfi bántalmaz egy földön...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fővárosi Törvényszék: Sallai Róbert Benedek becsületsértést követett el, amikor nekirontott Hadházy Ákosnak

Az ítélet jogerős. The post Fővárosi Törvényszék: Sallai Róbert Benedek becsületsértést követett el, amikor nekirontott Hadházy Ákosnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nyomoz a rendőrség a Balmazújvárosban megvert ellenzéki aktivisták ügyében

Akkora volt a dulakodás, hogy a rendőröknek kellett közbelépniük.   The post Nyomoz a rendőrség a Balmazújvárosban megvert ellenzéki aktivisták ügyében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Nyomoznak két ember ellen, akik ellenzéki aktivistákra támadtak Balmazújvárosban

Vasárnap Balmazújvárosban megtámadták azokat az aktivistákat, akik Hegedüs Péternek gyűjtöttek aláírásokat az előválasztási induláshoz. A Jobbik-közeli Alfahírnek elmondta azt is, hogy az incidens a Bocskai úti lakótelepen történt, ahol az egyik önkormányzati képviselő fia szóváltásba keveredtek a civil gyűjtőkkel. „A fiatalabbik támadó a kocsiból kipattanva megütötte az egyik aláírásgyűjtőt, majd a földön dulakodni kezdtek. Ezt követően az apa...
fel 0 le
444 444

Két nap alatt három tömegverekedés tört ki az örmény parlamentben

Szerda óta többször is egymásnak estek az örmény parlament képviselői, tárgyakkal dobálták egymás, lökdösődtek, ütöttek, rúgtak. Örményországban nagyon feszült a belpolitikai helyzet, mióta tavaly az azeri hadsereg kiszorította az örmény erőket több területről is kiszorította Hegyi-Karabahban, többek között Susa városát is. A parlamentben indulatok akkor szabadultak el, amikor a kormánypárt egyik képviselője árulónak nevezte az ország korábbi védelmi...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Össze-vissza ütötték egymást, autóval is egymás közé hajtottak a tömegverekedésben

Tiszavasváriakkal veszhettek össze a helyi erők Hajdúnánás belvárosában. The post Össze-vissza ütötték egymást, autóval is egymás közé hajtottak a tömegverekedésben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kétszer is verekedtek ma az örmény parlamentben

Hazaárulózással indult az akció, és röpült a vizespalack is. The post Kétszer is verekedtek ma az örmény parlamentben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Videón, ahogy ököllel esik a fürdőzőknek egy ittas férfi a budapesti strandon

Egy férfinak eltört az orra és az arccsontja, egy nő pedig zúzódásos sérüléseket szenvedett. Ez vár a 40 éves vádlottra. The post Videón, ahogy ököllel esik a fürdőzőknek egy ittas férfi a budapesti strandon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Balhé a szag miatt: Vettek két pizzát, amiért a taxis kidobta őket, ebből lett a bunyó, a nő a motorháztetőre esett, majd onnan is lezuhant

A sofőrnek durván nem jött be a fokhagymaszag.  The post Balhé a szag miatt: Vettek két pizzát, amiért a taxis kidobta őket, ebből lett a bunyó, a nő a motorháztetőre esett, majd onnan is lezuhant first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Tűzijáték helyett verekedéssel zárult az augusztus 20-i ünnepség a Fejér megyei Abán

Verekedéssel zárultak a Fejér megyei Abán az augusztus huszadikai ünnepségek, derül ki a település Facebook-oldalán megjelent beszámolóból.„Két héttel ezelőtt az abai települési vezetés olyan információt kapott, hogy egy csoport az ünnepi rendezvény megzavarására készül. Ez a csoport elsősorban olyan emberekből áll a rendelkezésre álló információk szerint, amely a választások óta nem tudja elfogadni, hogy a korábbi vezetést az abai emberek...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Betörték az orrát egy abai önkormányzati képviselőnek augusztus 20-án

Miiközben azon igyekezett, hogy a rendbontás ne fajuljon el. The post Betörték az orrát egy abai önkormányzati képviselőnek augusztus 20-án first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Két család verekedett össze Kétegyházán, négyen megsérültek, egy ember bele is halt a sérüléseibe

Szombat délután vita alakult ki két család között Kétegyházán, a Nagy Sándor utcában. Többen összeverekedtek, négyen megsérültek. A rendőrök három férfit őrizetbe vettek, és nyomozást rendeltek el, további három férfi ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki, akik közül két férfit 24 órán belül Orosházán fogtak el a rendőrjárőrök.Délelőtt Békéscsabán és Gyulán további két férfit állítottak elő és vettek őrizetbe a rendőrök, az egyiket a körözés alapján...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kétegyházi verekedés: az egyik sérült a kórházban meghalt, hét férfit őrizetbe vettek

Vasárnap két család verekedett össze Kétegyházán. The post Kétegyházi verekedés: az egyik sérült a kórházban meghalt, hét férfit őrizetbe vettek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az új tanév első napján megvertek egy tanárt a maszkviselési szabályok miatt Kaliforniában

Az USA bizonyos államaiban már most elkezdődik az új tanév. Egy kaliforniai általános iskolában pedig rögtön az első nap tettlegességig fajuló konfliktus kerekedett a kötelező maszkviselést előíró szabály miatt egy szülő és egy tanár között. The post Az új tanév első napján megvertek egy tanárt a maszkviselési szabályok miatt Kaliforniában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Többen megsérültek egy kétegyházi verekedésben

Három férfit őrizetbe vettek, kettő ellen elfogatóparancsot adtak ki. The post Többen megsérültek egy kétegyházi verekedésben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Videón a kókai trafik előtti bunyó

Vádat emeltek a három verekedő ellen. The post Videón a kókai trafik előtti bunyó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Italoztak, belekötöttek az egyik vendégbe, agyba-főbe verték

Életveszélyes sérüléseket szenvedett a férfi. The post Italoztak, belekötöttek az egyik vendégbe, agyba-főbe verték first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Siófok polgármestere szerint lejárató kampányt indítottak a város ellen

Lengyel Róbert azt állítja, a hétvégi balhé ellenére sokat javult a közbiztonság a Petőfi sétányon. The post Siófok polgármestere szerint lejárató kampányt indítottak a város ellen first appeared on 24.hu.
fel 0 le