#szeged

24.hu 24.hu

Mazsihisz: Akadályozza meg a kormány a Horthy-emlékmű felavatását!

Heisler András szerint máskülönben megkérdőjeleződik a kormánynak az antiszemitizmussal szembeni zéró toleranciája. The post Mazsihisz: Akadályozza meg a kormány a Horthy-emlékmű felavatását! first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Horthy-emlékművet avatna Szegeden Mihálffy Béla, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője

„Szeged nevében kérem, ezt ne csinálják!” – reagálta Botka László, Szeged város polgármestere. The post Horthy-emlékművet avatna Szegeden Mihálffy Béla, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A szünet után összecsuklott a Szeged a BL-ben, csak a különbség volt a kérdés

Eddig mind a három mérkőzését elveszítette a magyar bajnok a Bajnokok Ligájában. The post A szünet után összecsuklott a Szeged a BL-ben, csak a különbség volt a kérdés first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karácsony: Túléljük, ha beledöglünk is

A fővárosi önkormányzat nem zár be intézményeket. The post Karácsony: Túléljük, ha beledöglünk is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szegeden egy 13 éves fiú tűnt el

Kedden tűnt el, azóta életjelet nem adott magáról. The post Szegeden egy 13 éves fiú tűnt el first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Ráhívták a tűzoltókat a férfire, aki mécsesekből formázott szívet a lánykéréshez a Tisza-parton

Szombat este 8 óra körül a Tisza-parti Lapos területére riasztották a szegedi tűzoltókat, a bejelentő gyújtogatásra gyanakodott, írja a Szeged365.Miután kiértek a tűzoltók, kiderült, hogy egy férfi a kedvese kezét kérte meg úgy, hogy rengeteg gyertyából egy óriási szívet épített, majd meggyújtotta azt.A történet jó véget ért, a nő igent mondott és semmi sem gyulladt ki. Bár nem is igazán gyulladhatott volna, a part azon részén, a homokon és a Tiszán...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szívet formázott mécsesekből a lánykéréshez a Tisza partján, erre ráhívták a tűzoltókat

A történet happy enddel végződött. The post Szívet formázott mécsesekből a lánykéréshez a Tisza partján, erre ráhívták a tűzoltókat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tóth Gabi túlvan a kórházon, a hétvégén már Böjte atya áldásával koncertezett

A hét közepén az uniós miniszter jelentette be, hogy kórházba került, most Böjte atyától kapott áldást. The post Tóth Gabi túlvan a kórházon, a hétvégén már Böjte atya áldásával koncertezett first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Megugrott a költségvetési hiány az extra gázvásárlás miatt

A kormány arról döntött, hogy jelentős mennyiségű plusz gázt szerez be a téli hónapokra, ami a költségvetési deficitcélt 6,1 százalékra emeli, jelentette be Varga Miháy pénzügyminiszter Szegeden, a 60. Közgazdász-vándorgyűlés második napján. Elmondta, hogy a kormány továbbra is tartja magát a 4,9 százalékos államháztartási hiánycélhoz de az Eurostattal való egyeztetés után ehhez hozzá kell számolni a 747 millió köbméternyi extra gázvásárlást, amivel...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Második csoportmeccsét is elbukta a Szeged a Bajnokok Ligájában

Egyelőre várni kell az első pontra a csoportban. The post Második csoportmeccsét is elbukta a Szeged a Bajnokok Ligájában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Közel hárommilliárdos kért okozott egy számlagyár, 37 főt állítanak bíróság elé

Ügyvéd, strómanok és kereskedők is vannak a vádlottak között. The post Közel hárommilliárdos kért okozott egy számlagyár, 37 főt állítanak bíróság elé first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hasba szúrta magát egy fiatal Szegeden

Majd azt állította, hogy kirabolták. The post Hasba szúrta magát egy fiatal Szegeden first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Szívni mentem a házhoz, nem lopni”

Egy nőtől loptak, de az nem hagyta annyiban a dolgot és utánuk eredt. The post „Szívni mentem a házhoz, nem lopni” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Pick Szeged 40 percig állta a sarat a Barca ellen, utána viszont összecsuklott

Sokkoló összeomlást produkált a magyar bajnok a második félidőben. The post A Pick Szeged 40 percig állta a sarat a Barca ellen, utána viszont összecsuklott first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Párjával és lánytestvéreivel árulta a drogot egy férfi Szegeden

Vádat emeltek ellenük. The post Párjával és lánytestvéreivel árulta a drogot egy férfi Szegeden first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Halálra késelte 7 hónapos terhes feleségét egy szegedi férfi, húsz évre ítélték

A negyvenegy éves férfi 2020 novemberében különös kegyetlenséggel gyilkolta meg várandós feleségét, első fokon húsz évre ítélték "védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés" miatt.Az MTI közleménye szerint a férfi 2020. november 6-án reggel, otthonuk hálószobájában támadt rá az alvó, 7 hónapos terhes feleségére. Két késsel több mint harmincszor szúrta meg, a magzatot is több késszúrás érte. A gyilkosság alatt a hálószobában volt közös,...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Halálra égett egy ember egy szegedi hétvégi házban

A tűz keletkezési körülményeinek feltárására a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indít. The post Halálra égett egy ember egy szegedi hétvégi házban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Botka a lefújt határvadász-avatásról: Szegednek nem tetszett az értelmetlen és túlzott hatalmi arrogancia

Szerinte a rendezvény megbénította volna a várost. The post Botka a lefújt határvadász-avatásról: Szegednek nem tetszett az értelmetlen és túlzott hatalmi arrogancia first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Magas benzinárral, orvoshiánnyal küzdenek a koraszülöttmentők

A működőképesség határára jutott a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítvány, amely koraszülöttek mentésével foglalkozik, írja a Telex. Másfél éve a fejlesztési tartalékaikat élik fel, és ha elfogy a pénz, nem tudják, mi lesz.Részben a magas benzinár van a háttérben, ami országszerte mind a kilenc hasonló alapítványnak nehézséget okoz. Ernyőszervezetük, a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány nemrég felhívást is kiadott, amiben...
fel 0 le
444 444

Botka László a határvadász-avatóról: Szegednek az értelmetlen és túlzott hatalmi arrogancia nem tetszett

A szegediek nem örültek annak, hogy egy rövid parádé miatt lezárják a fél belvárost - kommentálta Szeged polgármestere, Botka László a hétfő óta tartó kavarást a határvadászok avatása körül. Az ünnepségre eredetileg ment volna Orbán Viktor is, amire Botka is kapott hivatalos meghívót az ORFK-tól, aztán a miniszterelnök sajtósa cáfolta ezt, majd végül az egészet átrakták Budapestre. „Nem értem, miért akarták egy egyórás, péntek délelőtt 10 és 11 óra...
fel 0 le