#szeged

24.hu 24.hu

Több helyszínen is rajtaütöttek a rendőrök Csongrád-Csanád megyében, drogbandát fogtak el

Nyolc helyszín, három terjesztő, öt fogyasztó, valamint 5100 gramm kábítószer a mérlege annak a rajtaütésnek, ami szerdán zajlott Csongrád-Csanád The post Több helyszínen is rajtaütöttek a rendőrök Csongrád-Csanád megyében, drogbandát fogtak el first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Szeretnénk újabb jó hírrel szolgálni” – Veszprémből erősít a Szeged

Válogatott jobbátlövőt igazol a csapat. The post „Szeretnénk újabb jó hírrel szolgálni” – Veszprémből erősít a Szeged first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tömegesen mondhatnak fel a szegedi Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ dolgozói

Május 31-ig adtak haladékot a klinikai központ és az egyetem vezetésének. The post Tömegesen mondhatnak fel a szegedi Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ dolgozói first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kilenc évet kértek a fegyveres rablással vádolt szegedi jogászra

Igazságügyi szakértő vizsgálja, hogy az anyagi nehézségekkel küzdő férfi mennyire volt beszámítható a bűncselekmények elkövetésekor. The post Kilenc évet kértek a fegyveres rablással vádolt szegedi jogászra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A szegedi kézilabdacsapat edzője lett koronavírusos

Az igazgatóság elnöke árulta el, hogy Juan Carlos Pastor tesztje lett pozitív. The post A szegedi kézilabdacsapat edzője lett koronavírusos first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pórul járt az elmaradt BL-meccse miatt a Szeged, az ellenfél kapta a pontokat

Vétlen félként a Flensburg javára ítélt az Európai Kézilabda Szövetség. The post Pórul járt az elmaradt BL-meccse miatt a Szeged, az ellenfél kapta a pontokat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

300 szegedi orvos nem hajlandó aláírni az új szerződését

Ez komoly ellátási gondokhoz vezethet. The post 300 szegedi orvos nem hajlandó aláírni az új szerződését first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

568 millió forint táppénzt igényelt egy szegedi pár

Üzemi balesetre hivatkoztak. The post 568 millió forint táppénzt igényelt egy szegedi pár first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Azt mondta egy nevelőnő a kollégájának, hogy szájon vágná az egyik lakót, ha a lánya lenne

Pontosan az történt, amire gondol. The post Azt mondta egy nevelőnő a kollégájának, hogy szájon vágná az egyik lakót, ha a lánya lenne first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A tizedik emeletről cipeltek le egy szegedi nőt a mentők és a tűzoltók

A beteget csak fekvő testhelyzetben lehetett mozgatni. The post A tizedik emeletről cipeltek le egy szegedi nőt a mentők és a tűzoltók first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szabó Bálint: Gyalog, mezítláb, egy szál alsónadrágban haladtam Makó irányába

A szegedi képviselő szerint tiszta volt a tudata, amikor félnapos eltűnés után megtalálták. The post Szabó Bálint: Gyalog, mezítláb, egy szál alsónadrágban haladtam Makó irányába first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bedarálták a szerbek a magyar pólócsapatot a szegedi uszodaavatón

A magyar csapatban két újonc is gólt szerzett. The post Bedarálták a szerbek a magyar pólócsapatot a szegedi uszodaavatón first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Párbeszéd politikusa szerint Szabó Bálint napokkal eltűnése előtt már zavartan viselkedett

A jegyző bevonta képviselői igazolványát. The post A Párbeszéd politikusa szerint Szabó Bálint napokkal eltűnése előtt már zavartan viselkedett first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szegedtől 38 kilométerre, egy felüljárón találtak rá a rendőrök az önkormányzati képviselőre

Ezt Szabó Bálint mondta az RTL Klub Híradójának. The post Szegedtől 38 kilométerre, egy felüljárón találtak rá a rendőrök az önkormányzati képviselőre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Előkerült az eltűnt szegedi önkormányzati képviselő

Szabó Bálintot kilenc órán át keresték. The post Előkerült az eltűnt szegedi önkormányzati képviselő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Eltűnt személyként keresi a rendőrség az egyik szegedi képviselőt

Szabó Bálint reggel elment futni, azóta nem látták. The post Eltűnt személyként keresi a rendőrség az egyik szegedi képviselőt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Árad a Tisza, lezárják a szegedi rakpartot

A folyó vízállása péntek délben 526 centiméter volt, az elsőfokú készültséget 650 centiméteres vízszintnél rendelik el. The post Árad a Tisza, lezárják a szegedi rakpartot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egyéves kihagyás után visszatért a szegedi kézis, erre újra megsérült

Ezúttal rövidebb időt kell kihagynia Luka Stepancicnek. The post Egyéves kihagyás után visszatért a szegedi kézis, erre újra megsérült first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hat évet kértek a férfire, aki bedrogozva gázolt el egy fiatal nőt Szegeden

A férfi elhajtott a baleset után, a kocsiját pedig megpróbálta elrejteni. The post Hat évet kértek a férfire, aki bedrogozva gázolt el egy fiatal nőt Szegeden first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elutasítják a Szegedi Tudományegyetem alapítványi átalakítását a város lakói

Egy friss közvélemény-kutatás szerint Szeged lakosságának közel kétharmada nem támogatja a modellváltást. The post Elutasítják a Szegedi Tudományegyetem alapítványi átalakítását a város lakói first appeared on 24.hu.
fel 0 le