#444video

444 444

Az otthoni DNS teszt azt is megmondja rólad, amit nem is akarsz tudni magadról

Meg tudja mutatni az embereknek, hogy nem is különböznek olyan sokban egymástól, de közben az elnyomás eszköze is lehet, és a gyógyszeripar kapzsiságának a szolgálatába is állhat ez a technológia. Kipróbáltuk.
fel 0 le
444 444

Ez a rendszer a tetejétől a talpáig bűzlik

A 444 első közösségi finanszírozásból készült filmje a fővárosi önkormányzatok egyik legsötétebb ügyéről, a parkolási bizniszről szól, amin évtizedek óta egy politikához kivételesen közel álló csoport gazdagodik. Teljes film.
fel 0 le
444 444

Évtizedes rejtőzködésből bújik elő a rendszer atyja, aki egységbe forrasztja a Fideszt és a szocialistákat

A Fidesz hatalomra kerülésekor látványosan leszámolt Budapest legzavarosabb parkolási cégével. És mégis, a mai napig létezik a láthatatlan parkolási birodalom, ahol a látszólagos politikai ellenfelek csendben egymás kezébe csapnak. III. rész
fel 0 le
444 444

Osztom a mikuláscsomagot, én vagyok az utcán az Isten

Ferencvárosban nem csak a hivatalokban zajlik izgalmas élet, az utcán is pörög a biznisz. Egyes ellenőrök drogárusítással egészítik ki a feketén kapott munkadíjat. II. rész
fel 0 le
444 444

Kiszórták a pénzt, beletúrtak, egyik fele ment a kasszába, a másik fele a zsebükbe

Az első gyanús jel az volt, hogy több kerületben is kamu jegyet adtak ki az automaták. A következő az, hogy a NAV lapítani kezdett. Továbbmentünk ezen a nyomon, és kiderült, hogy a parkolási rendszer eresztékein ömlik ki az autósok pénze. I. rész
fel 0 le
444 444

Ez Budapest egyik legsötétebb ügye

Indul a budapesti parkolásról szóló videósorozatunk, amiben bemutatjuk, hogy az utóbbi 25 évben kikhez és milyen úton vándoroltak a budapestiek eltűnt milliárdjai. Előzetes.
fel 0 le
444 444

Itt a legfrissebb internetes őrület, a jéghideg fideszes kihívás

Minket is elért a jeges vödrös agymenés, és nem akárkiktől érkezett kihívás. Végre egy igazán jó ügy, amiért összefoghatunk.
fel 0 le
444 444

Ultra újságíró lopta el a show-t Bayer Zsolt fórumán

A Fidesz fő publicistája a hanyatló Európáról tartott előadást, amit Soros-maszkos fiatalok zavartak meg. Ez önmagában sem rossz mulatság, de aztán jött a vadhajtasok.hu szerzője, és bemutatta, hogy dolgozik egy újhullámos konzervatív újságíró.
fel 0 le
444 444

Nem vagyok fotelforradalmár, nem vagyok nethuszár és billentyűzet Toldi

A gimnazista Nagy Blanka egy nagyon dühös beszéddel lett ismert egy kecskeméti tüntetésen, aztán Budapesten sem fogta vissza magát: az ország végbélnyílásának nevezte a Fideszt.
fel 0 le
444 444

Mostantól ilyen földharcos lesz a politika

Varju László azt üzeni, hogy levihették a földre, de ne várják meg, amíg feláll. Hadházy Ákos szerint a kormány megmérte az elégedetlenséget, ettől ennyire idegesek. Donáth Anna azt mondja, megint szintet lépet a hatalom.
fel 0 le
444 444

2010 óta tüntetünk, leszarták, most elpattant a húr

Radikális fociultrák és liberális gimnazisták napok óta tüntetnek a kormány ellen, együtt mennek neki a Kossuth téri rendőrsorfalnak. Azt mondják most már nem az számít, hogy kivel tüntetsz, hanem, hogy ki ellen.
fel 0 le
444 444

Selymes tüskék, csavaros textúrák: megreggeliztük a melósok hajnali kenőolaját

Utánajártunk, mit iszik a magyar építőipar az olcsó feleseken.
fel 0 le
444 444

Hat dolog amit a Magyarországra menekülő volt macedón miniszterelnökről tudnod kell

A Nyugati szövetségesek helyett inkább Putyin balkáni barátjának tett a szívességet a kormány, amelyik Nikola Gruevszi kedvéért még a valóságot is igyekszik meghajlítani.
fel 0 le
444 444

Így lett a tévészékházat védő magyar rendőrtisztből az oroszok háborújának katonája

Az 444 orosz befolyásról szóló sorozatának befejező részében a donyecki szakadárok oldalán harcoló magyar rendőr történetét mutatjuk be.
fel 0 le
444 444

Óriási WIN, összegyűlt a pénz a parkolós videóra!

Idő előtt zárul a gyűjtés, de még pár napig lehet támogatói mozijegyet venni.
fel 0 le
444 444

Olajjal, gázzal és atomenergiával terjeszti befolyását Oroszország a világban, mi mindhármat boldogan vásároljuk tőlük

Itt az orosz befolyásról szóló videósorozatunk negyedik része, ami arról szól, hogy került függőségbe Magyarország az orosz energiától.
fel 0 le
444 444

Márki-Zay: Még az idén kell egy új párt vagy mozgalom

Csak olyan formációhoz hajlandó csatlakozni, ami következetesen kiáll a jelenlegi autoriter rendszer ellen, és ami a teljes ellenzéki összefogást képviseli. „Aki ezt megtöri, az áruló.” Hadházy Ákos szerint a kormány háromszor élvez el a dezinformációs diktatúra működésétől.
fel 0 le
444 444

Védenék a gyereküket, de eszköztelenek egy ilyen igazgatóval szemben

Egy szekszárdi diák ellen bosszúhadjáratot folytat az igazgatónője, mert azzal gyanúsítja, hogy ő készített róla gúnyos, hitleres videókat. A családnál már a gyámügy vizsgálódik. A tanuló édesapjával beszélgettünk.
fel 0 le
444 444

Megkérdeztük a nyugat-európaiakat, szívesen látnák-e Európa élén a kontinens vezetésére bejelentkező Orbánt

A Szigeten vendégeskedő több tízezer nyugat-európai turista között végeztük el az Európai Konzultációt. Sajnos úgy tűnik, ők még nem készültek fel az Európai Együttműködés Rendszerére.
fel 0 le
444 444

„A magyarok sosem fogynak el”

Rengeteg erdélyi fiatal hagyja el a szülőföldet, de a szívűk egyre inkább visszahúzza őket.Tusványoson arról kérdeztük a fiatalokat, hogy mennek vagy maradnak.
fel 0 le