#ágy

24.hu 24.hu

Megnézte a hálószobája biztonsági kameráját, egy idegen férfi feküdt az ágyában

Soha nem akar visszamenni a házába. The post Megnézte a hálószobája biztonsági kameráját, egy idegen férfi feküdt az ágyában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ez történik a testünkkel, amikor félünk

Megmutatjuk, mi áll az összeszűkült gyomor és a légszomj érzésének hátterében. The post Ez történik a testünkkel, amikor félünk first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ágya felének kiadásával keres extrapénzt egy ausztrál nő

Testi kontaktus kizárva. The post Ágya felének kiadásával keres extrapénzt egy ausztrál nő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Élő férget találtak egy ausztrál nő agyában

Az élősködő nyolc centiméter hosszú volt. The post Élő férget találtak egy ausztrál nő agyában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Különös hálószobai szokásáról mesélt egy amerikai házaspár

Állítólag már 11 éve ez náluk a rendszer. The post Különös hálószobai szokásáról mesélt egy amerikai házaspár first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Agyhullámok alapján rekonstruálták a Pink Floyd számát

Műtét alatt álló páciensek agytevékenységét vizsgálták, miközben zenét hallgattattak velük. The post Agyhullámok alapján rekonstruálták a Pink Floyd számát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezért fontos, hogy napközben is aludjunk egy kicsit

Pár perc plusz alvással évekkel is megfiatalíthatjuk az agyunkat. The post Ezért fontos, hogy napközben is aludjunk egy kicsit first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A délutáni alvás jót tesz az agynak

Az optimális hatás elérése érdekében délután maximum fél órát szabad aludni, állítják a kutatók.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Alvás közben is tanulhatunk idegen nyelveket

Egy új kutatás szerint nem csak az ébren töltött órákban tanulhatunk új szavakat. The post Alvás közben is tanulhatunk idegen nyelveket first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elképzelni sem tudjuk, milyen hatással van az agyunkra az okostelefonunk

Ötven évvel az első, mobiltelefonról indított hívás után ott tartunk, hogy ez a készülék életünk nélkülözhetetlen multifunkciós tartozékává vált, a technológiai ugrás leírására pedig megszületett az okostelefon kifejezés. De mi, emberek, az okoseszközök használói vajon okosabbak leszünk-e tőlük vagy sem? The post Elképzelni sem tudjuk, milyen hatással van az agyunkra az okostelefonunk first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Agyi implantátumok segítségével jár újra egy lebénult férfi

Az agyába ültetett implantátum a gerincébe ültetett másik implantátumon keresztül vezeti tovább „gondolatait” a lábába és lábfejébe.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Agyzsugorodást okoz a dohányzás

A napiszinten dohányzó emberek agytérfogata átlagosan 7,1 köbcentiméterrel kisebb. The post Agyzsugorodást okoz a dohányzás first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Magyar kutatók találtak új kapcsolatot az emberi agyban

Az eredmények segíthetnek a Parkinson-kór, a skizofrénia és más rendellenességek megértésében. The post Magyar kutatók találtak új kapcsolatot az emberi agyban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ez a képessége javul azoknak, akik felhagynak az alkoholizálással

A kutatási minta ugyan kicsi, de a eredmény komoly tanulságot rejt. The post Ez a képessége javul azoknak, akik felhagynak az alkoholizálással first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Védőpajzsot találtak az agyban

A membrán fontos szerepet tölthet be az agy védelmében. The post Védőpajzsot találtak az agyban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megváltoztatta a tinédzserek agyát a pandémia

Egyelőre nem tudni, hogy az agy átalakulásának milyen hatásai lesznek. The post Megváltoztatta a tinédzserek agyát a pandémia first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Magyar kutatók fedeztek fel új jelenséget az agyban

Az emlékezés egyik fontos mechanizmusára bukkanhattak. The post Magyar kutatók fedeztek fel új jelenséget az agyban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jelentősen átalakíthatja az agyat a Covid-19

Még hat hónappal a felépülés után is kimutathatóak lehetnek az elváltozások. The post Jelentősen átalakíthatja az agyat a Covid-19 first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Arra ment be a szobájába egy londoni nő, hogy egy róka fekszik az ágyában – videó

A nyitott ajtón beosonó állat láthatóan kényelembe helyezte magát az ágyon, és akkor sem zavartatta magát, amikor a házigazda belépett a szobába. The post Arra ment be a szobájába egy londoni nő, hogy egy róka fekszik az ágyában – videó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elképesztő, mit tesz az ember agyával egy egyórás erdei séta

Korábbi vizsgálatok már felfedték, hogy a természetes környezet pozitívan hat egészségünkre. The post Elképesztő, mit tesz az ember agyával egy egyórás erdei séta first appeared on 24.hu.
fel 0 le