#bábel
24.hu
24.hu
Iñárritu végre megtalálta magát, mi viszont emiatt elveszíthetjük
Majdnem hét év szünet után jelentkezett új filmmel a többek között a Birdmant is jegyző Alejandro G. Iñárritu. Megkerestük a Bardo helyét a mexikói filmrendező életművében.
The post Iñárritu végre megtalálta magát, mi viszont emiatt elveszíthetjük first appeared on 24.hu.
444
444
Hogyan lehet nyálcsorgatással és virágkoszorú-fonással egészségesebb társadalmat építeni?
Egy csapat fiatal felnőtt néhány napra elbújt a természetben és kipróbálta, milyen lenne egy bizalomra és párbeszédre épülő társadalomban élni. A szervezők szerint a felnőtt tábor az ő válaszuk arra a politikai korszakra, ami egy teljes generációt bénít meg Magyarországon.
24.hu
24.hu
Gerendai: reménytelen az elit éttermek helyzete
Nincsenek külföldi gasztroturisták és üzleti utazók.
24.hu
24.hu
Az állás nélkül maradt vendéglátósokat egy Michelin-csillagos étterem is segíti
A koronavírus-járvány miatt munkanélküli éttermesek jelentkezhetnek a tányérokért.
24.hu
24.hu
Veres István nyerte a Bocuse d’Or magyar döntőjét
Így ő képviselheti az országot az európai döntőn májusban Tallinnban.
24.hu
24.hu
Sört, kenyeret és paprikát a népnek!
Május közepén jön a Gourmet Fesztivál, ahol egy hangyányit közelebb kerülhetünk a Michelin-csillagos helyekhez is.
24.hu
24.hu
Két új magyar étterem is kapott Michelin-csillagot
A Stand és a Babel is örülhet, és ezzel hatra nőtt a magyar Michelin-csillagos éttermek száma.
24.hu
24.hu
A fine diningot úgy is lehet imádni, hogy nem tudjuk megfizetni
A fine dining a luxussal egyenlő, vagy miről szól pontosan a csúcsgasztronómia? Gerendai Károlyt és Hlatky-Schlichter Hubertet kérdeztük, hogy segítsenek definiálni végre a Michelin világát.
24.hu
24.hu
Már miért ne adhatna egy drága étterem rántott csirkét?
A St. Andrea bár mégsem kapott Michelin-csillagot, a konyhafőnökkel, Barna Ádámmal még a gála előtt beszélgettünk, hogyan készülnek az eseményre, és minek köszönhető a sikerük.
24.hu
24.hu
A magyar gasztronómia igenis szexi
Hétfő este hirdetik ki az idei Michelin-csillagokat, és a Babel a legesélyesebb az ötödikre. A pofátlanul fiatal séffel és tulajdonossal beszéltünk a díj jelentéségéről, és arról, hogy milyen lemaradásokat kell behoznunk a kommunizmus után a gasztronómia terén.