#bakai mátyás

24.hu 24.hu

Megvan, ki Balázsék főnöke Andy Vajna helyett

Ügyvezetőt neveztek ki a Rádió 1 és a Media Time élére.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bejelentették a Retro Rádió programját

Nem más, mint az Andy Vajna kormánybiztos tulajdonában lévő Rádió 1 hálózat sajtósa adta ki a sajtóközleményt a holnapi indulásról és a műsorvezetőkről.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pénteken indul az új kormányközeli rádió a Class FM helyén

Most már biztosra vehető: június 15-én, pénteken birtokba veszi a Class FM egykori országos kereskedelmi rádiós frekvenciáját az Andy Vajna közeli Retro.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bejelentette a Vajna-közeli Retro Rádió, költözik az elnémíttatott Class FM országos frekvenciájára

Már mennek a promók az Andy Vajna közeli Retro Rádióban, hogy hamarosan átköltözik az egyetlen országos kereskedelmi rádiós frekvenciára.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lekapcsolták a Rádió 1-et két városban

Azért némultak el Balázsék Székesfehérváron és Mosonmagyaróváron, hogy elindulhasson egy országos vételkörzetű kormányközeli kereskedelmi rádió, a POP FM.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Class FM helyén kormányközeli rádió indul

A Médiatanács a héten eldöntötte, hogy a kormányközeli pályázónak, a Hold Reklám Kft.-nek adja a Class FM egykori országos frekvenciáját. Indulhat a POP FM, tovább nő Orbán Viktor médiarendszere.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kormányközelbe mehet a Class FM frekvenciája

A 24.hu értesülése szerint a Médiatanács kedden úgy döntött, folytatja a pályázatot, ahol már csak az Andy Vajnával és Mészáros Lőrinccel is összefüggésbe hozható Hold Reklám Kft. maradt bent.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Amerikából lassítják Andy Vajnáék térhódítását

Csúszik a kormánybiztoshoz közeli új országos kereskedelmi rádió indulása, a másik pályázó, az amerikai Michael McNutt cége ugyanis a múlt héten újabb pert indított a Médiatanács ellen, a testület pedig kénytelen felfüggeszteni a pályázatot.
fel 0 le
444 444

Vajna partiarc haverja indíthatja újra az egyetlen országos kereskedelmi rádiót

Kizárták az egykori Simicska-céget a pályázatból, Bakai Mátyás cége csinálhat rádiót a Class FM volt frekvenciáján.
fel 0 le
444 444

Pont egy olyan cég maradt egyedüliként versenyben az egyetlen országos kereskedelmi rádiós frekvenciáért, amelynek vezetője szoros kapcsolatban van Andy Vajnával

POP FM lehet Bakai Mátyás új rádiójának a neve.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Eldőlni látszik, ki indíthat országos rádiót

A Médiatanács pályázatán egyedüliként bent maradó kft. ügyvezetője és tulajdonosa néhány hónapja még Andy Vajna filmügyi kormánybiztosnak dolgozott, sőt a cég jelenleg is a Rádió 1 partnere.
fel 0 le