#blikk

444 444

Így juttatott be két diák egy teljesen nyilvánvaló álhírt a legnagyobb magyar bulvárlapba

Néhány emailváltás és egy első pillantásra is paródiaszerű “fotóbizonyíték” alapján rakott be a Blikk egy cikket a nyomtatott és online verziójába is a Mátrában kóborló jetiről. 444 tudomása szerint az álhír bejuttatásához ismerősre vagy beépített emberre sem volt szüksége az akció két kitervelőjének. Még a 444 is ritkán szokott külön cikket írni arról, ha egy bulvárlapban hülyeség jelenik meg, most hétfőn, január 3-án mégis kivételt tettem a...
fel 0 le
444 444

Blikk: Elvette a bíróság Szilágyi Gerdát az apjától, csak közben nagykorú lett

A Blikk azt írja, a 2020-ban másodfokon lezárt válóperben a bíróság megállapította: Szilágyi Zoltán durva, agresszív viselkedése miatt romlott meg a házassága, érzelmileg zsarolta, megfélemlítette a feleségét, és később ellehetetlenítette a nő kapcsolattartását a kisebbik lányukkal, Szilágyi Gerdával.A lap azt írja, a gyerek nem tudott a 2016 márciusában a családban történtekről, és az apával töltött 3 év alatt megtagadta az anyját. A bíróság szerint...
fel 0 le
444 444

Irtó vicces kamucikket írt a Blikk a mátranováki büdös, ciripelő magyar jetiről

Igen-igen ritka az ilyen, de a Blikk ma tökéletes cikket írt.Nagy szavak, tudom, de a „Hátborzongató: újra látták a mátranováki Fanyűvőt, az emberszerű lény iszonyatos szagot árasztott” című anyag azonnali kéjes borzongást vált ki az ember tarkója táján. Aki olvasta Pilinszkytől az Apokrifot vagy P.J. O'Rourke háborús riportját a libanoni konfliktusról vagy látta élőben az Akropoliszt, esetleg a Guardiola-féle Barcelona valamelyik meccsét élőben, az...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Blikk: Egy rendőrnő szerint kollégái megerőszakolták

Az őrmester feljelentést tett. Az ügyészség minősített szexuális erőszak bűntette miatt rendelt el nyomozást. The post Blikk: Egy rendőrnő szerint kollégái megerőszakolták first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Médiatörténet: eltűnnek a pucér nők a Blikkből

A bulvárlap költészettel búcsúzik a Nap Lányától. The post Médiatörténet: eltűnnek a pucér nők a Blikkből first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Galambos Lajos igazságtalannak tartja az ítéletet

2 év 10 hónap letöltendő börtönt kapott. Lagzi Lajcsi azt mondta, a végsőkig küzd az igazáért. The post Galambos Lajos igazságtalannak tartja az ítéletet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Szájer perel a Blikkben megjelent fotók miatt

Szájer József a honlapján jelentette be, hogy jogi eljárást indít, miután a Blikk fotókat közölt róla, amiken balatoni ingatlanja udvarán látható, és megírta, hogy A kb. 150 m2-es nyaralót 2014-ben vette Szájer egyedüli tulajdonosként, ami az elhelyezkedés és a saját stég miatt 200 milliót is érhet.Szájer ezt a közleményt adta ki:„A mai napon egy napilap cikket és több fotót közölt rólam. A cikkben valótlan állítások és magántermészetű személyes adatok...
fel 0 le
444 444

Blikk: Szájer József egy 200 milliós nyaralóban húzza meg magát a Balatonnál

Mióta Szájer József a brüsszeli botránya óta visszavonulásra kényszerült, a saját stéggel rendelkező balatoni nyaralójában tölti a napjait - írja a Blikk. Teregetés közben le is fotózták a ház udvarán a Fidesz egykori vezető alakját, aki a lap szerint lefogyott és fiatalosabb a külseje is.A nyaralót 2014-ben vette Szájer, ő az egyedüli tulajdonosa. A Blikk a ház méretét 150 m2-re becsülte, mely az elhelyezkedés és a saját stég miatt alsó hangon 200...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Durrdefekt okozhatta a tragédiát az M7-esen

Nyolcan haltak meg a felüljáró pillérének ütköző buszban. The post Durrdefekt okozhatta a tragédiát az M7-esen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A kormánypárti médiaholdinghoz tartozó szerv fogja kézbesíteni a Népszavát és a Blikket is

A Posta kiszállt, maradt a KESMA, mint lehetőség. The post A kormánypárti médiaholdinghoz tartozó szerv fogja kézbesíteni a Népszavát és a Blikket is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Böjte Csaba atya megmentett egy láncra vert fiút is

Továbbra is azt vallja, Isten nem teremt selejtet, minden ember csodálatos. The post Böjte Csaba atya megmentett egy láncra vert fiút is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Meghalt Murányi Marcell

A Népszabadság és a Blikk egykori főszerkesztője 54 éves volt.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kásler Miklós: még 30 százaléknyi szigor jöhet

A miniszter elégedett az eddigi járványügyi intézkedésekkel, de a koronavírus nagyon terjed, ezért újabb zárások jöhetnek.  The post Kásler Miklós: még 30 százaléknyi szigor jöhet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Családja gondnokság alá helyezné M. Richárdot

A Blikk szerint ezzel szeretnék elérni, hogy a férfi enyhébb büntetést kapjon.
fel 0 le
444 444

Felmondott a Bors főszerkesztője

Kovács Vince máshogy képzelte el az újságírást, mint a főnökei.
fel 0 le
444 444

„Ha most megkapom az oltást, lehet, hogy van hátra jó öt évem, ha viszont megfertőződöm, akkor van hátra két rossz hónapom”

A Szent László kórház vezető ápolója tartott az oltástól, de látta, min mennek keresztül azok a betegek, akiket a koronavírus terített le.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Blikk: Pártot alapítottak a vírustagadó Gődénynek

Így akár meg is mérethetné magát a 2022-es választásokon.  The post Blikk: Pártot alapítottak a vírustagadó Gődénynek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A Blikktől érkezik az új Indexhez a harmadik főszerkesztő-helyettes

Gedei Norbert a szórakoztató, magazinos tartalmakért felel majd.
fel 0 le
444 444

Blikk: Véget ér a Barátok közt

Nyáron jöhetnek az utolsó epizódok.
fel 0 le
444 444

A Blikk szerint L. Simon László trükkökkel növelte meg a panziójának jutó állami támogatást

A lap szerint a fideszes politikus eleve szabálytalanul pályázott gárdonyi panziójával.
fel 0 le