#büntetőfékezés

24.hu 24.hu

Nem tetszett neki az előzgetés, büntetőfékezett az M5-ösön

Az esetről videó is készült. Közúti veszélyeztetés miatt állíthatják bíróság elé a kecskeméti férfit. The post Nem tetszett neki az előzgetés, büntetőfékezett az M5-ösön first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Büntetőfékezett, aztán ököllel ütötte a vétlen autóban ülő nőt

A Szekszárdi Járási Ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy 40 éves óbányai férfi ellen, aki 2019 augusztusában, a 6-os számú főút egyik körforgalmában büntetőfékezéssel vett revansot egy szabályosan közlekedő autóson.A vádirati tényállás szerint a vádlott 2019 augusztusában, délután, személygépkocsijával közlekedett a 6-os számú főúton Szekszárd térségében, Budapest irányába. Az autóban rajta kívül a felesége, az anyósa és két kiskorú gyereke...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Büntetőfékezett, majd ököllel esett a vétlen autóban ülő nőnek egy férfi a kisgyermekei előtt

Felfüggesztett börtönt kértek a 40 éves férfire. The post Büntetőfékezett, majd ököllel esett a vétlen autóban ülő nőnek egy férfi a kisgyermekei előtt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az M5-ösön büntetőfékező nő

És másfél évre eltiltották a vezetéstől. The post Felfüggesztett börtönbüntetést kapott az M5-ösön büntetőfékező nő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Büntetőfékezett, majd kiszállt magyarázni egy sofőr az M3-ason

Az elképesztő esetről videó is készült. The post Büntetőfékezett, majd kiszállt magyarázni egy sofőr az M3-ason first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Büntetőfékezett, majd ütni kezdte a bringást egy brit sofőr

A hatóságok nem helyezik vád alá az autóst. The post Büntetőfékezett, majd ütni kezdte a bringást egy brit sofőr first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felfüggesztettet kértek a 4-esen büntetőfékező sofőrre

Az 50 éves férfi állóra fékezte autóját a másik sofőr előtt. The post Felfüggesztettet kértek a 4-esen büntetőfékező sofőrre first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Meg akartam kérdezni tőle, miért inzultált” – mondta a balesetet okozó büntetőfékező

A 42 éves férfi először azt állította, hogy egy elé kiszaladó kutya miatt fékezett, de később elismerte a bűncselekmény elkövetését. The post „Meg akartam kérdezni tőle, miért inzultált” – mondta a balesetet okozó büntetőfékező first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Őrjöngve támadt a nőre egy sofőr, mert azt hitte, hogy büntetőfékezett előtte – videó

Gyorsított eljárásban ítélték el a 43 éves férfit. The post Őrjöngve támadt a nőre egy sofőr, mert azt hitte, hogy büntetőfékezett előtte – videó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Leütötte az előtte haladó autó sofőrjét, mert egy fékezés miatt kiborult utasának az üdítője

Felfüggesztett börtönt kértek rá. The post Leütötte az előtte haladó autó sofőrjét, mert egy fékezés miatt kiborult utasának az üdítője first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Berki Krisztián: Bruce Willis karakterét sem akarják összemosni a valós személyiségével

Először szólalt meg a keddi ítélet óta. The post Berki Krisztián: Bruce Willis karakterét sem akarják összemosni a valós személyiségével first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Videón az M5-ösön büntetőfékezgető kecskeméti nő

A nő szerint túl lassan haladt a teherautós. The post Videón az M5-ösön büntetőfékezgető kecskeméti nő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Berki Krisztiánt 2 év börtönre, 4 év próbaidőre ítélte a bíróság a büntetőfékezési ügyében

Első fokon ítéletet hozott a bíróság Berki Krisztián büntetőfékezés miatt folyó perében - írja a Blikk. Az indoklás szerint az exfocista bűnös közúti veszélyeztetés, rongálás bűntettében. Két év szabadságvesztésre ítélték, négy év próbaidőre felfüggesztve, ezen kívül két évre eltiltották a vezetéstől és 625 000 forint pénzbírságot kell fizetnie. A baleset 2018-ban történt, amikor Berki büntetőfékezett egy BKV-busz előtt, ami belehajtott az autójába.Az...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felfüggesztett börtönt kapott Berki Krisztián a büntetőfékezésért

Felfüggesztett börtönre és 625 ezer forintos pénzbüntetésre ítélte a bíróság első fokon Berki Krisztiánt a büntetőfékezéses balhéja miatt. Az FTC korábbi vezérigazgatóját két évre eltiltották a közúti járművezetéstől is. The post Felfüggesztett börtönt kapott Berki Krisztián a büntetőfékezésért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Berki Krisztián szerint agresszív stílusban vezetett a buszsofőr

Folytatódott a bíróságon Berki büntetőfékezéses pere. Vallott a celeb. The post Berki Krisztián szerint agresszív stílusban vezetett a buszsofőr first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jól számolt-e Berki Krisztián, amikor elutasította a két és fél év börtönt?

A számtalan titulussal rendelkező egykori főpolgármester-jelöltnek előzetesen ennyit kínált fel az ügyészség, de Berki nem fogadta el az ajánlatot, így tárgyaláson hoz majd ítéletet a bíróság. Sándor Zsuzsa megvizsgálta, hogy jól döntött vagy hibázott a „büntetőfékezéssel” vádolt médiaceleb. The post Jól számolt-e Berki Krisztián, amikor elutasította a két és fél év börtönt? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem kért a felajánlott két és fél év börtönből Berki Krisztián

A celeb tagadja a bűnösségét, és tárgyalás megtartását kérte. The post Nem kért a felajánlott két és fél év börtönből Berki Krisztián first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Büntetőfékezett, ököllel esett a reklamáló sofőrnek, majd betörte a szélvédőjét

Letöltendő börtönt kértek a 81-esen emberkedő sofőr. The post Büntetőfékezett, ököllel esett a reklamáló sofőrnek, majd betörte a szélvédőjét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Azonosították az M3-ason büntetőfékezgető sofőrt

Azonosították a fővárosi rendőrök azt a sofőrt, aki május elején az M3-as autópálya fővárosi szakaszán több alkalommal is irányjelzés nélkül váltott The post Azonosították az M3-ason büntetőfékezgető sofőrt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elmaradt Berki Krisztián büntetőfékezéses tárgyalása, mert nem vette át a vádiratot

A bíró személyesen adta át a celebnek a vádiratot, és azonnal meg is idézte. The post Elmaradt Berki Krisztián büntetőfékezéses tárgyalása, mert nem vette át a vádiratot first appeared on 24.hu.
fel 0 le