#comment:com

Index Index

Így készül a propaganda: az MTVA-ban megmondják a riportalanynak, hogy mit válaszoljon

A 444-nek már a második olyan, vágatlan videót juttatta el  a Kunigunda úti Mély Torok, ami egy normális országban simán alkalmas lenne arra, hogy vizsgálat induljon, és fejek hulljanak, mármint abban az értelemben, hogy a közszolgálat és a hiteles tájékoztatás szemen köpése miatt valakinek felelnie kellene, de hát ez az a tévé, aminek a feje egy okleveles hírhamisító, Papp Dániel, neki meg az ilyesmi a szokásos ügymenetbe simán belefér.
fel 0 le
Index Index

...és akkor megszületett az internet

  A National Geographic első nagyszabású sorozatpróbálkozása, a Mars olyan jól sikerült és annyira bejött mind a készítőknek, mind a terjesztőknek, hogy a NatGeónál úgy voltak vele, hogy oké, akkor legyen még egy olyan sorozat, amiben a fikciós részeket megtámogatjuk dokuszegmensekkel, melyekben majd olyan komoly arcok szólalnak meg, akik rendesen alátámasztják a sztorit.
fel 0 le
Index Index

Véget ér a Gyilkos elmék

A Gyilkos elmék tizenötödik és egyben befejező évadát jelentették be a sorozat alkotói.
fel 0 le
Index Index

Al Pacino veterán nácivadásznak áll

Al Pacino is szerepet kapott Jordan Peele The Hunt című sorozatában.
fel 0 le
Index Index

A Punisher a vékonybelednél fogva akaszt fel, ha emberkedsz vele

Ami nem öl meg, az megerősít.
fel 0 le
Index Index

Baló György egészségügyi állapota miatt szünetel a műsora az RTL Klubon

Január 8-tól, tehát mától átmenetileg szünetel az RTL Klubon a magyarul Balóval, adta hírül a tévécsatorna.
fel 0 le
Index Index

Egészen furcsán szopatja magát a köztévé, de nem bánjuk

Van ez az öt pont, amit az ellenzéki képviselők decemberben be akar(n)tak olvastatni a közmédiában, mert rájuk tört a forradalmi hevület, és ha teszem azt, odabent van egy Táncsics vezetéknevű alkalmazott, foggal szabadítják ki a Kunigunda úti vágószobából, de hát nem volt.
fel 0 le
Index Index

Holnap indul az ATV Spirit, bárcsak tudnánk, kinek

Az ATV még tavaly nyáron, a Hetek c. lapban jelentette be, hogy új szórakoztató csatornát indítanak.
fel 0 le
Index Index

Újabb hat(!) másodpercet mutattak meg a Trónok harcából

Bizony.
fel 0 le
Index Index

Úgy mászkálnak a szereplők az egyik Walking Dead-sorozatból a másikba, mintha csak leugranának a boltba tejért

Austin Amelio is szerepel majd a Fear the Walking Dead ötödik évadában, írja a Wrap.
fel 0 le
Index Index

Elég pszichopatának tűnik a Punisher második évada

A Netflix múlt év végén váratlanul elkaszálta a nagy sikerű Marvel-sorozatai túlnyomó többségét, mint az Iron Fist, a Luke Cage és a Daredevil, mindössze a Jessica Jones és a Punisher maradt.
fel 0 le
Index Index

Az Exatlon lett az egyhangúság új mértékegysége

Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich.
fel 0 le
Index Index

Kormánypropagandával és hibás kérdéssel is lehetsz milliomos

A tudásalapú vetélkedőkre itthon mindig is hajlamosak voltunk úgy tekinteni, mint valamiféle kinyilatkoztatásra, a könnyen, tömegek számára elérhető Tudás alfájára és ómegájára, a kvízmesterekre meg a Tudás Őrzőire.
fel 0 le
Index Index

Július 4-én érkezik az új Stranger Things

A sejtelmes, szilveszterire hangolt teaserből sok minden nem derül ki első blikkre (sokadszorra biztos több, mert simán tele lehet rejtett utalásokkal), de a lényeg igen: a Netflix sorozatának harmadik évadja 2019. július 4-én, az amerikai függetlenség napján érkezik a szolgáltatóra.
fel 0 le
Index Index

A Tényeken kínodban már röhögni sem tudsz

Esküszöm, éreztem, hogy nem kellene december 31 23:59 előtt lezárni a média 2018-as évének értékelését, na de mindegy már, a lényeg, hogy a TV2 és nívódíjas hírműsora, a rendkívül vicces, "Tények" címmel ellátott, naponta jelentkező izé december 29-én este csak rá tudott tenni egy lapáttal az egész éves tevékenységére, és még mielőtt, nem, nem akarok házi rekordot dönteni mondathosszban.
fel 0 le
Index Index

A Jóbarátok színészei még tizenöt év után is hülyére keresik magukat a sorozattal

A Jóbarátok főszereplői 2004. május 6-án, az utolsó rész sugárzásának napján Jay Leno műsorában / Fotó: Getty Images Hungary Meghosszabbította a Jóbarátok című sitcom forgalmazására vonatkozó szerződést a Netflix és a gyártó stúdió, a Warner 2019-re is.
fel 0 le
Index Index

Január 12-én tér vissza A tanár az RTL-re

Nem szerettük nagyon az első évadot, de nem is akartuk kivájni a szemünket egy rozsdás villával a látványtól, leginkább az bosszantott nézőként, hogy ugye ilyen iskola a világba' se, ilyen tanár sose volt, az olyan problémákat meg, mint a leányanyaság, vagy a örökbefogadás, nem 42 perc alatt fogja megoldani egy tornacipős, kócos macsó.
fel 0 le
Index Index

Szabó Zsófi a reggeli új műsorvezetője

Az RTL Klub Reggelije január 2-től hatkor jelentkezik, és egy új műsorvezetővel, Szabó Zsófival, akiről ezek szerint csak nem mond le a csatorna és fogcsikorgatva is, de műsorvezetőt faragnak belőle.
fel 0 le
Index Index

Előzetest kapott a Black Mirror: Bandersnatch

A Bandersnatch avagy Bromboló Lewis Caroll Jabberwocky című nonszensz avagy halandzsaversében szerepel először, emígyen: "Beware the Jabberwock, my son!
fel 0 le
Index Index

A faszszopók tíz év évvel később is faszszopók lesznek

Elnézést a profán címért, de hát a cocksucker az cocksucker, ha tetszik, ha nem, és a Deadwood meg az a sorozat, amiben ez volt a leggyakoribb főnév.
fel 0 le