#comment:com

Index Index

Egy zombi mindent megváltoztat?

Nyakunkon a Fear The Walking Dead következő évada, amiben az eredeti szereplőgárdából alig maradt valaki (Alicia és a visszatérő Daniel), viszont kap egy újabb Walking Dead-száműzöttet, ezúttal Dwightot, azaz Amelio Austint,éééééés ami ennél is fontosabb, ha minden igaz lesz egy ún. szuperzombi is az évadban, nahát.
fel 0 le
Index Index

Huszti Kata nyerte az első Exatlon Hungaryt

"Hogy szoktuk mondani itt, az Exatlonban?
fel 0 le
Index Index

Zsinórban a második Trónok harca-rész is kiszivárgott

Kettőből kettő eddig, ami égő, meg minden, de a nézettséget nem befolyásolja.
fel 0 le
Index Index

Jótékony celebek sütnek a Viasaton húsvétkor

Én nagyon nem szeretem a celebkiadásokkal megtűzdelt realityket, de ez legyen az én bajom, azokkal viszont nekem sincs semmi problémám, ahol a végső nyertes jótékony célért süt/főz lelkesen.
fel 0 le
Index Index

Az illegális letöltők is rácuppantak az új Trónok harca-évadra

A Trónok harca nézettségi rekordokat döntögetve tért vissza a képernyőkre egyéves kihagyás után: az összes (legális) platformot számolva csak az USA-ban 17,4 millió nézőjük volt, amiből 11,8 millió a tévében követte az eseményeket (halott a lineáris tévézés, mi?) és ezzel rávertek a saját, hetedik évad zárórészekor felállított,16,9 milliós rekordjukra.
fel 0 le
Index Index

NOS4A2 néven jön az AMC bizarr horrorsorozata

Megérkezett az első előzetes az AMC következő nagy dobásához, a NOS4A2-hoz (érted, mert Nosferatu), aminél hülyébb címe nem is tudom mikor volt egy sorozatnak.
fel 0 le
Index Index

Radics Gigi kiszáll az X-Faktorból

Már javárban zajlanak az RTL Klub tehetségkutatójának castingjai, amiből az egyik mentor most kiszáll.
fel 0 le
Index Index

Demcsák Zsuzsával és olimpiai bajnokokkal tér vissza az Ázsia expressz a TV2-re

Hamarosan folytatódik a TV2 2017-ben bemutatott utazós realityje, az Ázsia expressz, amiben valahol mélyen ott lapul egy remek reality, csak az elő körben nem sikerült előbányászni.
fel 0 le
Index Index

Ma este indul utolsó útára a cyberpunkba oltott harcművészet

Azaz az Into the Badlands harmadik évad második fele március 25-től látható az AMC műsorán, és olyan fasza dolgok lesznek benne, mint az ugrás után látható videóban.  Spoileres infó az évadról: Az Into the Badlands utolsó fejezete onnan folytatódik, hogy a leláncolt Bajie figyelmeztette Sunnyt, hogy nem bízhat a Zarándokban.
fel 0 le
Index Index

Tovább sűrűsödik a hétfő esti tévéprogram: jön az Ízig-vérig a Viasat3-ra

A Viasat3 első saját fejlesztésű heti sorozata hétfőn este kilenckor jelentkezik először.
fel 0 le
Index Index

Deadwood maradt a régi

Május 31. Tessék ez felírni bazinagy betűkkel valahová, mert jön a Deadwood film az HBO-ra, ami lezárja David Milch ikonikussá vált kultwesternjét.
fel 0 le
Index Index

Istenes kis gálaestet rendeztek a tévés újságírók

Nem azért, de az Oscar bekaphatja, a Televíziós Újságírók Díja gálának is volt műsorvezetője, csak lehetett volna találni valakit nekik is.
fel 0 le
Index Index

Győzike műsort kapott az RTL-től

Az RTL+ nevű kábeladójukra készül a Mi a vágyad, more?
fel 0 le
Index Index

Demcsák Zsuzsa vezeti Televíziós Újságírók Díja gálaestjét

A Televíziós Újságírók Díját március 20-án este adják át, puccos gála, vörös szőnyeg, szeretett szervezőbizottság, miazmás.
fel 0 le
Index Index

Újabb gazdá(ka)t házasítana ki az RTL

Azért jó sok reality formátum jogaival rendelkezni, mert az ember csak benyúl a fiókba, és úgyis talál benne valami olyasmit, ami tud 15-17 százalékos közönségarányt.
fel 0 le
Index Index

Azt tudta, hogy március 15-én volt a honfoglalás?

Your browser does not support iframes.
fel 0 le
Index Index

Soha ne akarj földvitába keveredni Kevin Costnerrel

Mert megöl.
fel 0 le
Index Index

Új magyar sorozattal indítja a tavaszt a Viasat3

Igazán örömteli, hogy az MTVA, az RTL és a TV2 mellé odalépett a Viasat is, és saját gyártású magyar sorozatokkal jelentkezik - a 200 első randi mellé most az Ízig vérig érkezik, egy hetente jelentkező dramedy Gryllus Dorka és Simon Kornél főszereplésével.
fel 0 le
Index Index

Új TV2-es vetélkedőt kap Stohl András

A Bors úgy tudja, a TV2 március elején elkezdte egy új, tudásalapú műveltségi vetélkedő forgatását, és az új show vezetésére Stohl Andrást kérték fel, aki el is vállalta a feladatot.A lap úgy tudja, az előválogatók már lezajlottak, és a napokban elkezdődnek az éles forgatások is.
fel 0 le
Index Index

Van az a vadhajtás, ami már a Pesti Srácoknak is kínos

  Amikor az ember belekezd egy olyan posztba, aminek az egyik főszereplője Huth Gergely, a másik Bede Zsolt, a harmadik meg Gulyás Márton, kicsit úgy érzi magát, mint amikor a hüvelygombáról kell reklámfilmet forgatnia.
fel 0 le