#comment:com

Index Index

Folytatódik a zombivadászat

Hétfőtől megint van Fear The Walking Dead, a The Walking Dead testvérsorozata, ami annak idején másnak indult, mint az anyasorozat, és nekem be is jött legalábbis a harmadik évad végéig, ameddig az eredeti szereplők közül még nem nyírtak ki mindenkit, Aztán meg kicsit szarni ment minden, a The Walking Dead-del való crossoverezés eléggé odavert az egyéni történetvezetésnek, nem véletlen, hogy az eredeti showrunner kézzel-lábbal tiltakozott ellene, és inkább kiszállt a buliból.
fel 0 le
Index Index

Előzetest kapott a Gyalázat

Megérkezett az első magyar trailer Ridley Scott Terror című antalógiasorozatának második évadához.
fel 0 le
Index Index

A Big Bang Theoryról szól a Comedy Central egész napja

Az amerikai nézők már elbúcsúztatták az itthon Agymenők címen forgalmazott sorozatot, a Comedy Central pedig ma este fogja, stílusosan, tegyük hozzá gyorsan, hiszen ma reggel nyolctól este fél 11-ig csak erről a sorozatról szól a csatorna.
fel 0 le
Index Index

Írókat keresnek a Barátok közt-be

Tessék, csak tessék, szájkarate time IS OVER, mindenki megmutathatja, mekkora a pöcse.
fel 0 le
Index Index

A negyedik lesz a The Good Place záróévada

Még mielőtt mindenki heves anyázásba fogna, és az NBC-t küldené a picsába, a döntés nem az övék volt, hanem az alkotó Mike Schuré, aki a Twitteren közölte a követőivel, hogy befejezi a történetet.
fel 0 le
Index Index

Nyár, mi? Uborkaszezon, ugye? Muhaha!

Jó, rácsodálkozni arra 2019-ben, hogy a nyár pont olyan kiemelt tévés időszak lett, mint amilyen az ősz, nagyon cseszlovák dolog, de én a régi szép idők gyermeke vagyok, aki éveken át nyáron pótolta azt, amit ősszel/tavasszal eltett darára, és nyáron legfeljebb 1-2 új sorozatot tett hozzá, meg a kötelező amerikai Big Brothert.
fel 0 le
Index Index

A Breaking Bad sztárjával tér vissza a Westworld

A Trónok harca záróepizódja elé időzítve lőtte ki az HBO a Westworld harmadik évadának legelső előzetesét.
fel 0 le
Index Index

Mázli, ha az X-Faktor nyertese előadóként is befut

Drága olvasóink, Verebély Marcellel nagyon jót beszélgettünk, olyannyira, hogy a teljes interjú pont meghaladta azt a karakterszámot, amit egy átlag Index-olvasó egy ültő helyében hajlandó befogadni.
fel 0 le
Index Index

A monte-carlói tévéfesztivál mezőnye tűpontosan mutatja, hogyan változik a nemzetközi televíziózás

Először 2010-ben volt szerencsém részt venni a monte-carlói tévéfesztiválon, akkor, amikor éppen az 50.
fel 0 le
Index Index

Kettősen mér a Médiatanács mérjéje

Aszongya, hogy ezért itt: ez járt: Az RTL Klubot hatmillió forintos bírsággal sújtotta a Médiatanács, mert a Szenzációs Négyes című műsoruk szeptember eleji, első adásában ugyan nem szexuális témát dolgoztak fel, de a szereplők tánca mégis vulgáris módon utalt a nemiségre.
fel 0 le
Index Index

Mindenki megnyugodhat, még nem távozik Berényi Miki a Barátok Köztből

A Bors úgy tudja, a színész nem tud azonosulni a szerepével, ezért lelép.
fel 0 le
Index Index

Amerikai legnagyobb szupermarkethálózata is beszáll a sorozatbizniszbe

  Ha van valami, ami majd egyszer kinyírja, vagy legalábbis picit letisztultabbá teszi a jelenleg digitális vadnyugatra hajazó streamingpiacot, az az a fajta túlkínálat lesz, ami felé az iparág éppen 400 km/óra sebességgel halad, de a volánnál nem Fernando Alonzo ül hanem egy nem különösebben tehetséges cerkófmajom.
fel 0 le
Index Index

A német RTL az eredeti Éden Hotel forgatja le

Semmi eget rengető nincs a hírben, csak fura, hogy míg a magyar RTL az angol Love Island című variánst próbálja be, az anyacég a Paradise Hotel mellett döntött, amit az eredeti formátumgazda FOX 16 éves(!) szünet után támaszt fel, pontosabban május 9-én, egy duplarésszel.
fel 0 le
Index Index

Egy zombi mindent megváltoztat?

Nyakunkon a Fear The Walking Dead következő évada, amiben az eredeti szereplőgárdából alig maradt valaki (Alicia és a visszatérő Daniel), viszont kap egy újabb Walking Dead-száműzöttet, ezúttal Dwightot, azaz Amelio Austint,éééééés ami ennél is fontosabb, ha minden igaz lesz egy ún. szuperzombi is az évadban, nahát.
fel 0 le
Index Index

Huszti Kata nyerte az első Exatlon Hungaryt

"Hogy szoktuk mondani itt, az Exatlonban?
fel 0 le
Index Index

Zsinórban a második Trónok harca-rész is kiszivárgott

Kettőből kettő eddig, ami égő, meg minden, de a nézettséget nem befolyásolja.
fel 0 le
Index Index

Jótékony celebek sütnek a Viasaton húsvétkor

Én nagyon nem szeretem a celebkiadásokkal megtűzdelt realityket, de ez legyen az én bajom, azokkal viszont nekem sincs semmi problémám, ahol a végső nyertes jótékony célért süt/főz lelkesen.
fel 0 le
Index Index

Az illegális letöltők is rácuppantak az új Trónok harca-évadra

A Trónok harca nézettségi rekordokat döntögetve tért vissza a képernyőkre egyéves kihagyás után: az összes (legális) platformot számolva csak az USA-ban 17,4 millió nézőjük volt, amiből 11,8 millió a tévében követte az eseményeket (halott a lineáris tévézés, mi?) és ezzel rávertek a saját, hetedik évad zárórészekor felállított,16,9 milliós rekordjukra.
fel 0 le
Index Index

NOS4A2 néven jön az AMC bizarr horrorsorozata

Megérkezett az első előzetes az AMC következő nagy dobásához, a NOS4A2-hoz (érted, mert Nosferatu), aminél hülyébb címe nem is tudom mikor volt egy sorozatnak.
fel 0 le
Index Index

Radics Gigi kiszáll az X-Faktorból

Már javárban zajlanak az RTL Klub tehetségkutatójának castingjai, amiből az egyik mentor most kiszáll.
fel 0 le