#dobrev klára

24.hu 24.hu

Iványi Gábor: Nem azt mondtam, hogy én Dobrev Klárát támogatom, hanem én támogatom Dobrev Klárát

A lelkész szerint félreértették a szavait. The post Iványi Gábor: Nem azt mondtam, hogy én Dobrev Klárát támogatom, hanem én támogatom Dobrev Klárát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Iványi Gábor dobrevista fordulatot vett

A DK jelöltje mögé állt be az előválasztáson támogatóként a kormány által vegzált egyházi vezető. The post Iványi Gábor dobrevista fordulatot vett first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Mit jelent, hogy Dobrev Klára feles többséggel bontaná le az Alaptörvényt?

Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje pár napja az Inforádióban sokakat meghökkentő kijelentéseket tett az Alaptörvény jövőjével kapcsolatban arra az esetre, ha jövő tavasszal az ellenzék alakíthat kormányt. A héten ezekről elkezdett a választási fórumain is beszélni. És a miniszterelnökjelöltek vitájában is ő volt az egyetlen, aki felvetette a témát. Azóta cifrábbakat is mondott, de nézzük először az akkori fő kijelentéset:a parlamentnek akár...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fekete-Győr András: Az emberek egy Hadházy Ákost akarnak a korrupcióellenes ügyészség vezetőjének

Hogy lehetne Magyarország tisztább, azaz kevésbé korrupt hely a jelenleginél? – ezzel a témával folytatják a szünet után. Van-e értelme elővenni The post Fekete-Győr András: Az emberek egy Hadházy Ákost akarnak a korrupcióellenes ügyészség vezetőjének first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Márki-Zay Péter: Bojár Gábort ne adóztassuk ugyanúgy, mint Tiborcz Istvánt!

Jakab Péter azt mondja: 27 százalékról 5 százalékra vinné le az alapvető élelmiszerek áfáját, az szja-t pedig visszaigényelhetővé tenne. Ezután kisebb The post Márki-Zay Péter: Bojár Gábort ne adóztassuk ugyanúgy, mint Tiborcz Istvánt! first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karácsony Gergely: 200 ezer forintos minimálbért el kell érni

Karácsony Gergely differenciált adózást ígér. ”El kell jutni addig, hogy 200 ezer forint minimálbért adjunk” az embereknek. Hozzátette The post Karácsony Gergely: 200 ezer forintos minimálbért el kell érni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hogy legyen Magyarország jobb hely? – Itt követheti élőben az első miniszterelnök-jelölti vitát

Öt jelölt csap össze az ATV stúdiójában este fél kilenctől. The post Hogy legyen Magyarország jobb hely? - Itt követheti élőben az első miniszterelnök-jelölti vitát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Dobrev Klára: Ha rajtam múlik, nem lesznek fontos és kevésbé fontos betegek

A DK kormányfőjelöltje szerint tragikus a pénz- és a szakemberhiány. The post Dobrev Klára: Ha rajtam múlik, nem lesznek fontos és kevésbé fontos betegek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A Publicus felmérése szerint Karácsony vezet, Dobrev csak kicsivel áll mögötte

A Publicus Intézet augusztus végén készített a Népszava számára felmérést, amiből kiderül, hogy ha csak Dobrev Klára, Karácsony-Gergely és Jakab Péter közül kellene választani, akkor kire szavaznának a kormányváltásra vágyó, az előválasztáson részt venni akaró szavazók. A felmérés szerint Karácsony 34 százalékkal végzett az első helyen, a másodikon Dobrev 31 százalékkal, Jakab pedig 23 százalékkal kapta mega. harmadik helyet.A felmérésből az is...
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Adott feladatkörre mindig az arra legalkalmasabb embert kell választani” – Oszkó Péter Dobrev Klárát támogatja

Őt tartja a legalkalmasabbnak. The post „Adott feladatkörre mindig az arra legalkalmasabb embert kell választani” – Oszkó Péter Dobrev Klárát támogatja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Újra előhúzta a cilinderből a rezsidémont a Fidesz

Dobrev Klára környezetvédelmi tárcát akar, Gyurcsány Ferenc tehát rezsit emelne – szól a Fidesz okfejtése. The post Újra előhúzta a cilinderből a rezsidémont a Fidesz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Eldőlt, hogy milyen sorrendben szerepelnek majd a miniszterelnök-jelöltek az előválasztási szavazólapon

Szerda délben az ellenzéki pártok kisorsolták, hogy milyen sorrendbe kerüljenek fel a miniszterelnök-jelöltek a szeptember 18. és 26. között rendezendő előválasztás szavazólapjára.Eszerint 1. Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd-LMP)2. Márki-Zay Péter (Mindenki Magyarországa Mozgalom)3. Fekete-Győr András (Momentum)4. Dobrev Klára (Demokratikus Koalíció)5. Jakab Péter (Jobbik) lesz a sorrend. Indult a jelöltségért Pálinkás József is, de ő nem tudta összegyűjteni a szükséges 20 ezer aláírást.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyurcsány Ferenc borítékolná, hogy „Dobrev Klára fog nyerni, most ősszel is, meg tavasszal is”

Intellektuálisan, emberileg, politikailag is tarthatatlannak nevezi a gyurcsányozást. The post Gyurcsány Ferenc borítékolná, hogy „Dobrev Klára fog nyerni, most ősszel is, meg tavasszal is” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Miért mondja Karácsony és Dobrev is, hogy neki van a legtöbb aláírása?

Hétfőn délelőtt 10 óráig adhatták le az induláshoz szükséges aláírásokat az ellenzéki előválasztás miniszterelnök-jelöltjei. Legalább húszezerre volt szükség, Pálinkás Józsefen kívül mindenkinek sikerült összegyűjtenie.A határidő lejárta után Karácsony Gergely és Dobrev Klára egyaránt azzal büszkélkedtek, hogy az aláírásgyűjtő-verseny élén végeztek. A főpolgármester délután ezt posztolta: Dobrev Klára pedig ezt:Látszólag ellentmondanak egymásnak, pedig...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karácsony adta le a legtöbb ajánlást, Dobrev és Márki-Zay fej-fej mellett

A DK miniszterelnök-jelöltje ugyanakkor csak töredékét adta le annak a mennyiségnek, amelyről korábban a párt beszámolt.   The post Karácsony adta le a legtöbb ajánlást, Dobrev és Márki-Zay fej-fej mellett first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

A Parlamentet adta meg postacímeként az a Karácsonyt támadó fb-oldal, amiről a DK azt állítja, hogy nem az övék

“Kossuth Lajos tér 1-3”A 444 tudomása szerint ezt a postacímet adta meg a Facebooknak az Europálya nevű Facebook-oldal egy idén márciusi hirdetésében. Az Europálya volt az az oldal, amelyik a hétvégén fizetett hirdetésben tolta meg egy olyan posztját, amely a kormányközeli Századvég felmérése alapján állította be Karácsony Gergelyt esélytelennek Orbán Viktorral szemben. Karácsony netes videóban szólt vissza, egyértelműen DK-sként azonosítva az...
fel 0 le
444 444

Gyurcsány Ferenc koronavírusos

Az első gyorstesztje negatív, a második pozitív lett Gyurcsány Ferencnek pénteken. „Tehát igaz, úgy is meg lehet fertőződni, ha be vagytok oltva, ahogy az is igaz, hogy a súlyos tünetektől viszont megvéd az oltás, nekem is csak hőemelkedésem és kis fejfájásom van” - írja a Demokratikus Koalíció elnöke.Dobrev Klárán PCR-tesztet végeztek, az negatív lett, neki szintén van oltása, és korábban át is esett a betegségen. „Tegnap teljesen elkülönítettük...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyurcsány covidos

Feje fáj, hőemelkedése van, így elmarad az országjárás. Dobrev Klára tesztje negatív. Odahaza „teljesen elkülönítettük magunkat”. The post Gyurcsány covidos first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egyelőre csak 82117-ig számolt Dobrev Klára

S számol tovább is. The post Egyelőre csak 82117-ig számolt Dobrev Klára first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

„Orbán a börtönválogatott csapatkapitánya lesz, nem a Fidesz frakcióvezetője”

Jakab Péter több közvélemény-kutatás szerint a legnépszerűbb ellenzéki miniszterelnök-jelölt. Szerinte az emberek ki vannak éhezve a közvetlen kommunikációra, és azért hatásos, amit csinál, mert ő ezt adja meg nekik, amellett, hogy beviszi az egyszerű emberek hangját a parlamentbe. Kiáll az MSZP-s Tóth Csaba mellett a Zuglóban induló Hadházy Ákossal szemben, nincs túl jó véleménnyel a Kétfarkú Kutya Pártról, és minden fideszes vezetőt elszámoltatna....
fel 0 le