#edzés

24.hu 24.hu

Edzője szerint igazi „csendes gyilkos” az újabban MMA-harcossá váló Mark Zuckerberg

Mióta posztolt magáról egy videót, nem titok, hogy mi a techmogul új hobbija. De most az edzője azt is elárulta, hogy a Facebook alapítója mekkora őstehetség, ha verekedésről van szó. The post Edzője szerint igazi „csendes gyilkos” az újabban MMA-harcossá váló Mark Zuckerberg first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem az számít, mennyit mozgunk, hanem hogy milyen rendszeresen

Az izomerő szempontjából sokkal többre megyünk azzal, ha az ember minden nap edz egy kicsit, mintha ritkán, de akkor hosszan tenné. The post Nem az számít, mennyit mozgunk, hanem hogy milyen rendszeresen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pumped Gabo: Szellemileg meg kellett érjek, hogy rájöjjek, a „kigyúrjuk magunkat a Soundra” sokkal több, mint aminek tűnik

Évek alatt fejlesztette ki a receptet, amivel szerinte magasabb szintre lehet emelni az emberi létezést. The post Pumped Gabo: Szellemileg meg kellett érjek, hogy rájöjjek, a „kigyúrjuk magunkat a Soundra” sokkal több, mint aminek tűnik first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hatékonyabb lehet a koronavírus-vakcina a testmozgás hatására

A kísérletben résztvevők közel felének BMI-je a túlsúlyos vagy elhízott kategóriába tartozott. The post Hatékonyabb lehet a koronavírus-vakcina a testmozgás hatására first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megdicsérte a férfit, amiért nem bámulta meg az edzőteremben, a kommentelők nekimentek

A hozzászólások többsége szerint igazságtalan volt közzétenni felvételt a férfiről. The post Megdicsérte a férfit, amiért nem bámulta meg az edzőteremben, a kommentelők nekimentek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Robert Pattinson viccelt, amikor azt mondta, nem gyúrt a Batman szerephez

Azóta is kísérti a dolog. The post Robert Pattinson viccelt, amikor azt mondta, nem gyúrt a Batman szerephez first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Félmeztelen fotóval és tízszázalékos kuponnal köszöntötte öccsét Chris Hemsworth

Nagyvonalú ajándékkal kíván hozzájárulni Liam sikeréhez. The post Félmeztelen fotóval és tízszázalékos kuponnal köszöntötte öccsét Chris Hemsworth first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Köszönetét fejezte ki, hogy nem nézte a férfi a fenekét az edzőteremben, mire nekiestek a kommentelők

Sok edzőteremben komoly gondot okoz, hogy férfiak nagyon megbámulják az ott edző nőket. Rengeteg olyan videó terjed az interneten, ahol a guggoló nő The post Köszönetét fejezte ki, hogy nem nézte a férfi a fenekét az edzőteremben, mire nekiestek a kommentelők first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Íme egy tuti sminktipp, ha nem szeretné, hogy idegen férfiak zavarják az edzőteremben

És csak a szemfestéket kell kicsit unortodox módon használni hozzá. The post Íme egy tuti sminktipp, ha nem szeretné, hogy idegen férfiak zavarják az edzőteremben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bizonyított, hogy edzés közben is lehet orgazmust megélni

Hasizomgyakorlatok közben orgazmust megélni? Lehetséges. The post Bizonyított, hogy edzés közben is lehet orgazmust megélni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Árvaházból jöttél? A nagykövet fia vagy? A focipályán teljesen mindegy

Ellátogattunk az Oltalom Sportegyesület egyik edzésére, ahol többek közt megtudtuk, miként lehet a focival rávenni a hátrányos helyzetű gyerekeket arra, hogy angolórára járjanak. The post Árvaházból jöttél? A nagykövet fia vagy? A focipályán teljesen mindegy first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Azt hitték a 41 éves nőről, hogy a 20 éves lánya testvére – most elárulta a titkát

Végre egy őszinte hang. The post Azt hitték a 41 éves nőről, hogy a 20 éves lánya testvére – most elárulta a titkát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tilos technóra spinningelni Szöulban a járványügyi szigorítások miatt

De még Katy Perry budapesten forgatott klippel megtámogatott Fireworks című számát sem játszhatják le a zumbázóknak Dél-Korea fővárosában a járvány megfékezése érdekében hozott legújabb szigorítások értelmében, hiszen az a szám több, mint 120 bpm-es tempójú.  The post Tilos technóra spinningelni Szöulban a járványügyi szigorítások miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szívrohamot kapott a munkahelyén egy 20 éves sztriptíztáncosnő

Ne próbálják ki otthon! The post Szívrohamot kapott a munkahelyén egy 20 éves sztriptíztáncosnő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tiktokon terjedő trend miatt kapott szívrohamot egy lány

Edzés előtti formulát evett szárazon, nem tudni, pontosan mi okozta a problémát. The post Tiktokon terjedő trend miatt kapott szívrohamot egy lány first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Drámaian csökkentheti a COVID-19 súlyosságát a rendszeres testedzés

Egy majdnem 50 ezer embert bevonó kutatás szerint már az is segíthet, ha valaki csak néha sportol. The post Drámaian csökkentheti a COVID-19 súlyosságát a rendszeres testedzés first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy személyi edző megmutatta, ne higgyünk a nagy átalakulásoknak az interneten

Bemutatta, mivel vernek át legtöbbször. The post Egy személyi edző megmutatta, ne higgyünk a nagy átalakulásoknak az interneten first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Spanyol tipp fogyáshoz: egy erős kávé edzés előtt fél órával fokozza a zsírégetést

Kutatók szerint emellett a délután végzett testmozgás esetében a koffein hatása erőteljesebb, mint a délelőtti mozgásnál.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megmutatta a modell, miért nem szabad túlzásba vinni az állkapocs edzését

Ő elégedett az eredménnyel, de az orvosok szerint nem sokáig. The post Megmutatta a modell, miért nem szabad túlzásba vinni az állkapocs edzését first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ethan Suplee megmutatta, hogy már láthatóak a kockák a hasán

Elképesztő átalakuláson ment keresztül.
fel 0 le