#egységes oroszország

444 444

Putyin irányt szabott pártjának: nemzeti szuverenitás, demográfia, az elvesztett fővárosi szavazók visszaszerzése és a vallás fontossága

Ismerős.
fel 0 le
444 444

Moszkva szintet lépett az ellenzék üldözésében, a tüntetők elleni fellépések durvasága már a putyinistáknak is sok

Ortodox papok, de még Putyin pártjának egyik vezetője is kiállt Pavel Usztyinov színész mellett, akit ok nélkül földre vittek, megvertek és elhurcoltak, majd 3,5 év, fegyenctelepen letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Putyin zavargókról beszél, pedig a videók másról tanúskodnak, ráadásul a rendőrök kezdtek el maszkot hordani.
fel 0 le
444 444

Moszkvában őrizetbe vettek több tucat tüntetőt

Azért tüntettek, mert a választási bizottság arra hivatkozva nem engedélyezi ellenzéki és független jelöltek indulását a szeptemberi önkormányzati választásokon, hogy az induláshoz szükséges aláírások egy része hamis volt.
fel 0 le
444 444

Előválasztásokat tartanak Putyin pártjában

Ilyen még a Fideszben sincs.
fel 0 le
444 444

Jelentősen megroggyant az oroszok bizalma Putyinban

A nyugdíjreform után meredeken zuhanni kezdett a támogatottsága Putyinnak. Amikor legutóbb ilyen rosszul állt, nem sokkal később elfoglalták a Krímet.
fel 0 le
444 444

8 év fegyházat kapott korrupcióért az a kormányzó, aki nem csatlakozott Putyin pártjához

Nyikita Belihet, Kirov megye volt kormányzóját 2016-ban vették őrizetbe kenőpénz elfogadásáért. Az ügyet ugyanaz az FSZB-s kezelte, akinek kulcsszerepe volt abban, hogy Alekszej Uljukajev volt fejlesztési miniszter is 8 év fegyházat kapott kenőpénz elfogadásáért.
fel 0 le