#értelmiség

444 444

Szakács Árpád: Hol van a jobboldali értelmiségi holdudvar krémje? Hát miért nem szólalnak meg? Ja, csak a pénzt vesszük fel?

Bayer Zsolt pedig megint felvetette, hogy a fideszes újságíróknak újságírást kellene végezniük.
fel 0 le
444 444

Kötél általi halálra ítéltek egy istenkáromlással vádolt pakisztáni értelmiségit

Dzsunajd Hafízt 2013-ban jelentették fel a diákjai, akiknek állítólag azt tanította, hogyan kell istenkáromló bejegyzéseket írni a Facebookon. Az ügyvédei szerint szélsőséges iszlamisták csalták tőrbe a politikai nézetei miatt.
fel 0 le
444 444

Kötél általi halálra ítéltek egy istenkáromlással vádolt pakisztáni értelmiségit

Dzsunajd Hafízt feljelentették a diákjai, mert állítólag azt tanította, hogyan kell istenkáromló bejegyzéseket írni a Facebookon. Az ügyvédei szerint szélsőséges iszlamisták csalták tőrbe a politikai nézetei miatt.
fel 0 le
444 444

Az értelmiség szerepe a 20 percig nézett konnektor idején

Páros interjú Nádas Péter íróval és Már megint Kitty vloggerrel korunk legnagyobb kérdéseiről.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Európa a szemünk előtt esik darabjaira”

Harminc csúcsértelmiségi, köztük Nobel-díjasok, ismert filozófusok, történészek írt alá egy kiáltványt azért, hogy felszólítsák az embereket harcra Európáért, a szerintük a kontinenst elpusztító populisták ellen.
fel 0 le
444 444

Most komolyan, ezek az emberek akarták meg mondani, hogy mi, átlag emberek mit GONDOLJUNK a világról???

Az értelmiség ezekre hallgatott, aztán csodálkozik, hogy a kis ember meg elégelte, és jött Orbán, Trump meg Bolsonaro? Hát hol volt eddig a józan paraszti ész?
fel 0 le
444 444

30 éve a sajtószabadság felé közeledtünk, a tüntetéseket természetesnek tartotta a párt, és leállították az értelmiség elleni hangolást

1988: Grósz Károly értékesnek tartja az értelmiségi kritkákat. 2018, Orbán: Támad a Nyugat! 1988, Grósz: Nem örülünk a tüntetéseknek, de engedjük. 2018, Orbán: Az ellenzék agresszív, erőszakos. 1988, Bencsik: Nem szabad többet dolgoztatni az embereket. 2018, Bencsik: Többet kell dolgoztatni az embereket.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Új értelmiséget teremt magának a Fidesz, miután a régi otthagyta

Három nagy tanulság Steve Bannon és Milo Yiannopoulos látogatásából.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csak Németh Szilárd kellett hozzá, hogy a fideszes értelmiségiek visszavonjanak minden kritikát

Nem is úgy gondolták.
fel 0 le
444 444

A Fidesz mögött megmaradt értelmiségiek is megunták, hogy a kormányzati oligarchák gazdagodása miatt kell magyarázkodniuk

Kiadtak egy kötetet, amiből úgy tűnik, hogy ők is érzékelték azokat a problémákat, amiket a Fidesz sorosozással próbál elütni.
fel 0 le