#étel és ital

MNO MNO

Mérgező zöldségek után kutat a Nébih

fel 0 le
MNO MNO

Az igazi sváb hurka nyomában

A tavasz beköszöntével nem ér véget a szezon. Zsemléset vagy rizseset? Boltból vagy piacról?
fel 0 le
MNO MNO

Michelin-csillagos éttermek séfjei tartottak mesterkurzust Budapesten

A Michelin-kalauz friss európai listájának bemutatása a gasztronómiai világ egyik legrangosabb eseménye.
fel 0 le
MNO MNO

Kulináris csapás Franciaországra: több hamburger fogy, mint sonkás baguette

Tavaly csaknem 14-szer több hamburgert fogyasztottak el Franciaországban, mint tíz évvel ezelőtt.
fel 0 le
MNO MNO

Francia menüsorok lesznek szerdán magyar éttermekben

Világszerte több mint háromezer vendéglátóhely kínál francia menüt, amelyhez idén huszonöt magyar étterem csatlakozik.
fel 0 le
MNO MNO

Az olaszok simán autóznak másfél órát egy jó ebédért

Csapody Balázs, a Kistücsök tulajdonosa a külföldiek Balatonra csábításáról, Erdély ízeiről és a Pannon Gasztronómiai Akadémiáról
fel 0 le
MNO MNO

A Tokaji aszú a világ negyedik legjobb édes bora

Sikerrel szerepelt a Tokaji aszú a Best Wine of the World versenyen
fel 0 le
MNO MNO

A jól végzett munka íze

A kilencvenegy évesen elhunyt Paul Bocuse nevét borok, lekvárok, halvágókések viselik, de egy korszakot is jelöl
fel 0 le
MNO MNO

A nagy bejgliteszt: turpisságok a márványos felszín alatt

Karácsonyi vakteszt Gianni Annonival. A tanulság röviden: ha külföldivel kívánjuk megszerettetni a süteményt, inkább házival kínáljuk.
fel 0 le
MNO MNO

Örömhír: mégsem tiltja be az EU a gíroszt

Az EP környezetvédelmi bizottsága szerette volna elérni, hogy ne engedélyezzék a foszfátok hozzáadását.
fel 0 le
MNO MNO

Több villányi bort is visszahív a Sauska Pincészet

Engedélyezéstechnikai jellegű problémát tárt fel a Nébih.
fel 0 le
MNO MNO

Kinyírhatja egy tervezett uniós szabály a dönert

Megtiltanák a foszfát használatát a dönerhúsgyártásban.
fel 0 le