#ez itt már a búcsúposzt

444 444

Drága olvasók, nem akarok úgy járni, mint ez a macska

Amit egy bagoly rúgott ki a kényelmes foteljéből, úgyhogy inkább elindulok magamtól. Későre jár. De ne aggódjanak, csak hat órán át maradnak hírek nélkül, hajnalban már érkezik Plankó Gergő, hogy a rá jellemző elánnal vesse bele magát a hírgyártásba. Várják sok szeretettel, viszlát!
fel 0 le
444 444

Ha már ilyen szép fehérbe borult a város, legyen hozzá fehér zaj is

Drága olvasók, eljött az éjfél, magam és szerkesztő kollégám, Haszán Zoltán nevében is búcsúzom. A keveset alvóknak mondom, hogy csak hat órát kell várniuk Rényi Pál Dániel kollégám érkezéséig, aki majd arról is beszámol, miről beszélt Trump nyolcpercesre tervezett tévébeszédében, amit kérésére minden nagy amerikai tévéadó sugározni fog, bár abból azért adódott némi vita, hogy vajon kötelessége-e a sajtónak élőben közvetítenie egy olyan elnök beszédét, aki minden eddigi tapasztalat alapján...
fel 0 le
444 444

Jó éjszakát, drága olvasók!

Hírszolgáltatásunk reggel hétkor indul újra, amikorra ez a videó is lejár. Aludjanak, vagy kommenteljenek kedvükre alább. Viszlát!
fel 0 le
444 444

Felejtsd el örökre a mágnestáblát, az üvöltöző segédedzőnél nincs jobb sportelemző a világon

Edző B-t, vagyis John Doe-t még azok is értékelni fogják, akik nem értenek az amerikai focihoz, vagy még angolul se beszélnek. Everybody eat!
fel 0 le
444 444

Drága olvasók, búcsúzom!

Általában ilyenkor próbálok olyan mozgóképekkel kedveskedni, amelyek legalább érintőlegesen, lazán kapcsolódnak a búcsúzás, közlekedés témaköréhez, de ebben a pillanatban jött szembe ez a csodálatos jelenet, amit a testi komédia és a burleszk rajongójaként nem titkolhatok el önök elől! Viszlát!
fel 0 le
444 444

Drága olvasók, mára búcsúzom

Délutáni szerkesztőnk, a horgász származású UP tiszteletére ezzel: Nagyon sokáig nem maradnak nélkülem, holnap hajnalban hat után nem sokkal jövök az időjárással. (Szpojler: ugyanilyen időnk lesz.) Viszlát!
fel 0 le
444 444

Drága olvasók, búcsúzom

Remélem ennél a cicánál sikeresebb lesz a hazautam. Az egész csak Erdoganon múlik, szorítsanak! A helyemre hamarosan érkezik Albert Ákos, velem legközelebb vasárnap találkozhatnak a műsorvezetői székben. Viszlát!
fel 0 le
444 444

Drága olvasók, búcsúzom

Nagyjából így képzelem a hazautamat, mint ahogy ez a papagáj megy a simogató kéz után. Önök viszont maradjanak, mindjárt érkezik Herczeg Márk, hogy ilyen gondoskodó szeretettel nyúljon hozzá a hírekhez. Viszlát!
fel 0 le
444 444

Drága olvasók, ideje elindulnom

Legközelebb holnap hajnalban találkozunk újra, addig Haszán Zoltán, illetve délután négytől Urfi Péter szolgáltatják a híraláfestést. Aztán óvatosan az utakon! Viszlát!
fel 0 le
444 444

Legalább az eső nem esik

Jutott ez eszembe most, az ablakon kinézve, görcsösre fagyott ujjakkal. Ezzel a vidám videóval búcsúzom is, rögvest érkezik a helyemre kiváló barátom, Szily László! Jó szórakozást!
fel 0 le
444 444

Drága olvasók, az én napom már elég hosszú volt

Úgyhogy most elvonulok. Aki akar, velem tart, bár önök inkább kattintgassák szorgosan a tartalmat, amit Urfi Péter érkezéséig Herczeg Márk szolgáltat tovább itt, a címlap bal-, a cikkek jobboldalán. Viszlát!
fel 0 le
444 444

Mára vége, ugorjunk!

És igen, tessék csak úgy érteni, ahogy Mr. Ben L. Hall mondja: nyomják bátran a pincsilájkot! Drága olvasók, hamarosan érkezik a helyemre Czinkóczi Sándor, akitől holnap reggel újra én veszem át a sztrímelő fotelt. Hajnalban tehát újra találkozunk, viszlát!
fel 0 le
444 444

Drága olvasók, én most elszaladok, mint egy mozgatható napernyőtalphoz kikötött basset hound

Tanulságos történet arról, hogy érdemes bölcsen megválasztani, hova is kötjük ki a kutyát, ha boltba megyünk. Kutyám mondjuk nincs, de boltba megyek mindjárt, a helyemre meg hamarosan érkezik Rényi Pál Dániel. Viszlát!
fel 0 le
444 444

Drága olvasók, búcsúzom

Legalább ilyen elegáns érkezést tervezek: Remek idő van, ha rám hallgatnak, akkor ellógják a délutánt, és a szabadban, mobileszközről olvasnak minket tovább. Viszlát, holnap hajnalban újra találkozunk!
fel 0 le
444 444

Drága olvasók, mára búcsúzom

Maradnék még, de sajnos nem lehet. Ne búsuljanak, rögtön érkezik a helyemre Rényi Pál Dániel a nap további híreivel, és ahogy ismerem, góljaival. Minden jót, legkésőbb kedd hajnalban újra találkozunk.
fel 0 le
444 444

Drága olvasók, búcsúzom

Az a furaság történt, hogy kifogytak a tréfás, a hazamenéshez, búcsúzáshoz legalább érintőlegesen kapcsolódó gifek a titkos lelőhelyről, ahonnan elő szoktam ásni ezeket, úgyhogy most, remélem egyszeri alkalommal, mozgóképanyag nélkül kell távozzak. De azért ne kenődjenek el, nemsokára érkezik Rényi Pál Dániel, aki csak kárpótolja majd önöket valamivel. Viszlát, élvezzék a csodás időt, amíg lehet!
fel 0 le
444 444

Drága olvasók, ezzel a megkapóan szép videóval búcsúzom

egy sasszerűség repked a rászerelt gopróval a tengerparton. Közben süvít a szél és morajlanak a hullámok, a fejemben meg olvadnak el a zajos gondolatok. Viszlát!
fel 0 le
444 444

Kinyílott a kaktusz

Megírtam! Ezzel mára búcsúzom is, viszlát. (Video via lordbaby1/reddit)
fel 0 le
444 444

Drága olvasók, én mára visszavonulót fújok

Mielőtt még megártana a meleg. Búcsúzóul nézzék meg velem Billy Browne csodás videóját arról, hogy hogyan engesztelte ki macskáját, Rufust, akinek két héten át kellett fájdalmat okoznia egy fertőzésre gyógyszerként felírt fülcseppel. Minden jel szerint működött a terv, Rufus, ha kicsit zavartnak is, de elégedettnek tűnik.
fel 0 le
444 444

Drága ovlasók, lelkitárs-állatommal búcsúzom

Kábé ugyanekkora lelkesedéssel, és hasonló fizikai állapotban vágok neki én is a nap hátralevő részének. A nap hátralevő részében Herczeg Márk szórakoztatja önöket. Viszlát, jó tűzijátéknézést!
fel 0 le