#ferenc pápa

444 444

Perverziónak bélyegezte a Kreml Ferenc pápa bírálatát

A katolikus egyházfő egyrészt népirtásnak nevezte a holodomort, másrészt arról beszélt, hogy bizonyos etnikumú orosz katonák kegyetlenebbek a társaiknál.
fel 0 le
444 444

Népirtássá nyilvánítanák a németek az 1932-33-as ukrajnai éhínséget

Megszavazták azt is, hogy bűncselekménnyé nyilvánítsák a háborús bűnök tagadását.
fel 0 le
444 444

Ferenc pápa az ukránok helyzetét a sztálini időkben elszenvedett éhínséghez hasonlította

Szombaton lesz az évfordulója, hogy a kijevi parlament 2006-ban az 1932-33-as éhínség, vagyis a holodomor éveit az ukrán nép ellen elkövetett népirtásnak nyilvánította.
fel 0 le
444 444

Ferenc pápa: Valahányszor felelős pozícióba kerül egy nő a Vatikánban, javulni kezdenek a dolgok

„Nem az történt, hogy Isten megteremtette a férfit, aztán adott neki egy ölebet, hogy legyen mivel játszania.”
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ferenc pápa megtörné az erőszak spirálját

A katolikus egyházfő szerint megbékélésre törekvő hozzáállással kell megtörni a gonoszság láncolatát. The post Ferenc pápa megtörné az erőszak spirálját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Ferenc pápa szerint az apácák is néznek pornót

Ezért külön figyelmeztette őket és a papokat a veszélyekre.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ferenc pápa: A papok és az apácák is szoktak pornót nézni

A „digitális pornográfia ördögére” figyelmeztette a növendékeket. The post Ferenc pápa: A papok és az apácák is szoktak pornót nézni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ferenc pápa az atomfegyverek veszélyéről beszélt egy magyar holokauszt túlélővel az oldalán

Az egyházfő a jelenlegi helyzetet a kuba rakétalásághoz hasonlította. The post Ferenc pápa az atomfegyverek veszélyéről beszélt egy magyar holokauszt túlélővel az oldalán first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A pápa meghosszabbította a püspöki szinódust

Egy évvel. The post A pápa meghosszabbította a püspöki szinódust first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Ferenc Pápa Putyinnak: Állítsd meg a pusztítást

Először intézett közvetlen üzenetet Ferenc Pápa Vlagyimir Putyint, mióta Oroszország februárban lerohanta Ukrajnát, és immáron több mint hét hónapja véres háborút folytat Európa keleti határain. A pápa vasárnap a Szent Péter téren, több ezer ember előtt arra kérte az orosz elnököt, hogy mielőbb fejezze be a pusztítást. „Felhívásom mindenekelőtt az Orosz Föderáció elnökéhez szól, könyörögve neki, hogy állítsa meg az erőszak és a halál spirálját, akár...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ferenc pápa megszólította a fiatalokat

Nem kért tőlük sokat, csak hogy mentsék meg a bolygót. The post Ferenc pápa megszólította a fiatalokat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A kínai elnöknek nem maradt ideje Ferenc pápára

Pedig a Vatikán felajánlotta a találkozó lehetőségét. The post A kínai elnöknek nem maradt ideje Ferenc pápára first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Ha hívnák, Ferenc pápa bármikor ellátogatna Kínába és beszélne Kirill pátriárkával is

Bár Ferenc pápa térdszalagjai már nem az igaziak, és többen is kritizálták az eseményen való részvételért, a vezető végig ott volt a kazahsztáni Világ- és Hagyományos Vallások Vezetőinek VII. Kongresszusán, amelyen keresztények, zsidók, muszlimok, buddhisták, hinduk és sok más vállás képviselői gyűlnek össze.A látogatás első napján Kazahsztán elnökével, Kaszim-Zsomart Tokajevvel találkozott az ország fővárosában, - nem sokáig - Nur-szultanban A...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Semjén Zsolt készíti elő a 2023-as pápalátogatást

Ferenc pápa korábban Novák Katalin államfőnek erősítette meg, hogy jövőre Magyarországra szeretne látogatni. The post Semjén Zsolt készíti elő a 2023-as pápalátogatást first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Ferenc pápa boldoggá avatta I. János Pált, az utolsó olasz pápát

A tömegek jóindulatát és a személyes sikert keresőkkel I. János Pál alázatos szolgálatát állította szembe Ferenc pápa, aki az 1978-ban az egyházat 33 napig vezető pápát a Szent Péter téren avatta boldoggá.Ferenc pápa azt mondta, a mosolygós pápaként ismert I. János Pál a „szép, nyugodt arcú, örömteli” egyházat képviselte, ami soha nem zárja be kapuit, és nem teszi rideggé a szíveket.„Olyan egyházat, ami nem panaszkodásból él, nem táplál sértődöttséget...
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Egy papnak nem lehet bankszámlája”

Boldoggá avatják az egyházat 33 napig vezető I. János Pált. The post „Egy papnak nem lehet bankszámlája” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Novák Katalin a Honvédség csapatszállítójával ment magánaudienciára a pápához

A gépet alapvetően csapatszállításra vették. The post Novák Katalin a Honvédség csapatszállítójával ment magánaudienciára a pápához first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Novák Katalin a vatikáni rádióban mondta el, hogy „nem érdemes lemondani a gyermekvállalásról csak azért, mert valaki szereti a munkáját”

Novák Katalint csütörtökön magánaudiencián fogadta Ferenc pápa. A köztársasági elnök szerint a pápát „meglepték a magyar családpolitika eredményei, hogy megduplázódott a házasságkötések és felére csökkent az abortuszok száma” – erről a vatikáni rádió magyar nyelvű adásában beszélt.Elmondása szerint a pápával arról is beszélt, hogy a fiatalok „gyakran találkoznak azzal a káros megközelítéssel, amely szerint a gyermek teher, nyűg, ökológiai lábnyoma...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Novák Katalin személyes küldetésének nevezte, hogy elmondja a fiatal nőknek: nem érdemes lemondani a gyermekvállalásról azért, mert valaki szereti a munkáját

A köztársasági elnököt csütörtökön magánaudiencián fogadta a katolikus egyházfő. The post Novák Katalin személyes küldetésének nevezte, hogy elmondja a fiatal nőknek: nem érdemes lemondani a gyermekvállalásról azért, mert valaki szereti a munkáját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jövőre Magyarországra jöhet Ferenc pápa

A katolikus egyházfő elfogadta Novák Katalin meghívását. The post Jövőre Magyarországra jöhet Ferenc pápa first appeared on 24.hu.
fel 0 le