#férfi kézilabda-vb 2021

24.hu 24.hu

Kézi-vb: Magyarország-Lengyelország (élő)

Ha nyerünk, biztosan továbbjutunk a legjobb nyolc közé. The post Kézi-vb: Magyarország-Lengyelország (élő) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Tatabánya lengyel kézikapusa meg akarja mutatni a magyaroknak, mit tud

A lengyelek úgy vannak vele, ha meg tudták szorítani az Eb-győztes spanyolokat, akkor ellenünk is tudnak hozni egy bravúrt. The post A Tatabánya lengyel kézikapusa meg akarja mutatni a magyaroknak, mit tud first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Őrült végjátékot ígér a kézivébé egyik középdöntős csoportja

A képlet egyszerű: vasárnap a Szlovénia–Egyiptom és Oroszország–Svédország meccsek győztesei bejutnak a negyeddöntőbe. The post Őrült végjátékot ígér a kézivébé egyik középdöntős csoportja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Százszázalékos maradt a magyar válogatott a vébén

A magyar kézilabda-válogatott hat góllal, 29-23-ra győzött Brazília ellen az egyiptomi világbajnokság középdöntőjének első fordulójában. Az első The post Százszázalékos maradt a magyar válogatott a vébén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kézilabda-vb: Magyarország-Brazília (élő)

Ellenfelünk még nyeretlen a tornán, igaz, kétszer is döntetlent játszott. The post Kézilabda-vb: Magyarország-Brazília (élő) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Palmarssonról álhírt terjesztett az izlandiak másodedzője

Tomas Svensson pedig másnap bocsánatot kért és félreértésnek nevezte az egészet. The post Palmarssonról álhírt terjesztett az izlandiak másodedzője first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Brazília váratlan meglepetést tartogathat a magyar kéziválogatottnak

A dél-amerikai csapat veszprémi és barcelonai légiósokkal készül ellenünk az első vb-középdöntős mérkőzésre. The post Brazília váratlan meglepetést tartogathat a magyar kéziválogatottnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bár húzzuk a szánkat a lúzereken, a szakma szerint a vb-bővítés a kézilabda érdekeit szolgálja

Pásztor István szerint a kisebb válogatottakban akadnak olyanok, akikre Európában is felfigyelhetnek. The post Bár húzzuk a szánkat a lúzereken, a szakma szerint a vb-bővítés a kézilabda érdekeit szolgálja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egyiptom a vereség után ébredt rá, hogy nem jó játékvezetőket kapott

Svédország ellen norvégok fújtak, de ez csak a vereség után vált fontossá. The post Egyiptom a vereség után ébredt rá, hogy nem jó játékvezetőket kapott first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Német kéziedző: Két-három hibával többet követtünk el, mint a magyarok

Alfred Gislason sajnálja a keddi vb-vereséget, Uwe Gensheimer szerint meg lehetett volna roppantani az ellenfelet. The post Német kéziedző: Két-három hibával többet követtünk el, mint a magyarok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Magyarország más kaliber lesz” – csúcsrangadóra készülnek a német kézisek

A világbajnokság A csoportjának első helye a tét, a győztes nagy lépést tesz a negyeddöntő felé. The post „Magyarország más kaliber lesz” – csúcsrangadóra készülnek a német kézisek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Súlyos sérülést szenvedett a francia kéziválogatott kapusa

Egyiptom csak 40 percig varázsolt a svédek ellen, Portugália hibátlanul jutott tovább. The post Súlyos sérülést szenvedett a francia kéziválogatott kapusa first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mégsem héttel, tíz góllal nyertünk a Zöld-foki Köztársaság ellen a kézivébén

Ellenfelünk a koronavírus miatt visszalépett a világbajnokságtól, a pénteki meccset 10-0-val írják jóvá a számunkra. The post Mégsem héttel, tíz góllal nyertünk a Zöld-foki Köztársaság ellen a kézivébén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kínos kérdés a kézivébén: Kivel is játszottatok?

A lengyel játékos reakciója igazán beszédes. The post Kínos kérdés a kézivébén: Kivel is játszottatok? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Uruguayi irányító: „A magyar kézisek igazi vadállatok!”

Vasárnap a dél-amerikaiak ellen folytatjuk az egyiptomi férfi kézilabda-világbajnokságon. The post Uruguayi irányító: „A magyar kézisek igazi vadállatok!” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egyiptom szent állata is belógott a kézilabda-világbajnokságra

Nem fekete volt, tehát nem emiatt kaptak ki a svájciak a norvégoktól. The post Egyiptom szent állata is belógott a kézilabda-világbajnokságra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Most izgulhatnak csak igazán a koronavírus miatt a magyar kézisek

A pénteki ellenfélnél két újabb pozitív eset történt, mindketten játszottak is ellenünk. The post Most izgulhatnak csak igazán a koronavírus miatt a magyar kézisek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mikkel Hansen fejpántjára vadászik a kézi-vb Góliátja

A kongói Gauthier Mvumbi a francia negyedosztályból érkezett a világbajnokságra. The post Mikkel Hansen fejpántjára vadászik a kézi-vb Góliátja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A legutóbbi vb-utolsó adott leckét a horvát kézilabda-válogatottnak

Önkritikát emleget a szövetségi kapitány, aki szerint az a pozitívum, hogy megúszták. The post A legutóbbi vb-utolsó adott leckét a horvát kézilabda-válogatottnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fő a biztonság a kézivébén: csak azok játszottak, akik átestek a koronavíruson

Gulyás István szövetségi kapitány elmondta, akik nem léptek pályára, azokat féltették. The post Fő a biztonság a kézivébén: csak azok játszottak, akik átestek a koronavíruson first appeared on 24.hu.
fel 0 le