#frekvenciapályázat

444 444

Andy Vajna szerzett magának három újabb rádiót

A nagykanizsai, a tatabányai és a székesfehérvári helyi kereskedelmi rádiós pályázaton is az ő Rádió 1 nevű adójával hálózatba kapcsolt műsorszórók nyertek.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megpályáztatják a Jazzy Rádió és a Magyar FM frekvenciáját

Új szakaszába ért a Budapest 99,5 MHz és a Dél-Budapest 90,9 MHz rádiós frekvenciák pályázatainak előkészítése. A Médiatanács eheti ülésén egyébként megbírságolt két kereskedelmi tévécsatornát és egy helyi közösségi rádiót.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Új rádiót indít a Petőfi Rádió volt felelős szerkesztője

Horváth Gergely cége nyerte a Radiocafé egykori, több mint 2 millió ember elérésére is alkalmas, értékes budapesti frekvenciájára kiírt médiatanácsi pályázatot, értesült a 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Botrányos körülmények között indul az új országos kormányközeli rádió

A Médiatanács már azelőtt aláírta a kormányközeli, napokon belül elinduló POP FM/Retro Rádió médiaszolgáltatási szerződését, hogy a frekvenciára szintén pályázó Class FM fellebbezéseit a bíróság elbírálhatta volna.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Andy Vajna cége pénzt kap a Médiatanácstól, Mészáros Lőrincék rádiója pályázni kényszerül

Többek között Andy Vajna Rádió 1 hálózatának anyagi támogatásáról döntött eheti ülésén a Médiatanács. A grémium ezenkívül úgy határozott, megpályáztatja a Mészáros Lőrinchez köthető Gong Rádió egyszer már meghosszabbított frekvenciáját Kecelen.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megbüntetik a Tilos Rádiót

Ezúttal többek között azért bírságolja meg a Médiatanács a közösségi rádiót, mert társadalmi célú reklám helyett jótékonysági felhívásként kért 1 százalékos adófelajánlást a saját működésére.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kormányközelbe mehet a Class FM frekvenciája

A 24.hu értesülése szerint a Médiatanács kedden úgy döntött, folytatja a pályázatot, ahol már csak az Andy Vajnával és Mészáros Lőrinccel is összefüggésbe hozható Hold Reklám Kft. maradt bent.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Három új budapesti rádió indulhat

A médiahatóság meg is kezdte a rádiós pályázatok előkészítését.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mészáros Lőrinc bírságot kapott

A milliárdos felcsúti polgármester által tavaly bekebelezett Gong Rádiót ugyanakkor az összeg még aligha fogja megrengetni. A Médiatanács egyébként három rádiós pályázatot is meghirdet.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Amerikából lassítják Andy Vajnáék térhódítását

Csúszik a kormánybiztoshoz közeli új országos kereskedelmi rádió indulása, a másik pályázó, az amerikai Michael McNutt cége ugyanis a múlt héten újabb pert indított a Médiatanács ellen, a testület pedig kénytelen felfüggeszteni a pályázatot.
fel 0 le