#gyermelyi tészta
24.hu
24.hu
A tészta az ékes bizonyíték: a legjobb dolgok egyszerűek
Liszt, tojás, víz. Ez a három összetevő – sőt, adott esetben ezek közül kettő is – már önmagában kiadja a gasztronómia ezerarcú jolly jokerét, a tésztát. Hetekig ehetnénk különböző formáiban anélkül, hogy kétszer ugyanolyan lenne, és még akkor sem ettük volna végig a világ tésztakínálatát. Megunhatatlan, gyönyörű, nem csodálnánk azt sem, ha vallás épült volna köré – sőt, tulajdonképpen az olaszok tésztakultúrája már majdnem az. Nekünk, magyaroknak pedig szintén megvannak a saját...
24.hu
24.hu
A túrós csuszát édesen vagy sósan érdemes elkészíteni?
Megkérdeztük az utca emberét, ki hogy eszi a túrós csuszát, megoszlottak a válaszok. Úgyhogy mi magunk is elkészítettük sós, édes és kevert verzióban, majd megkóstoltattuk a kollégákkal. És amire nem számítottunk, mert ilyet még nem láttunk és nem kóstoltunk, egyik kollégánk chili szósszal eszi. Ilyen a fúziós ázsiai-magyar túrós csusza.
The post A túrós csuszát édesen vagy sósan érdemes elkészíteni? first appeared on 24.hu.