#hazugság

24.hu 24.hu

Átverte, hazudott neki, de még a férfinek állt feljebb és felhívatta a nőt az anyjával is

Nem mindennapi élmény lehetett. The post Átverte, hazudott neki, de még a férfinek állt feljebb és felhívatta a nőt az anyjával is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Tucker Carlson egy interjúban kerek perec beismerte, hogy hazudik

Tucker Carlson, az amerikai konzervatívok legismertebb médiaguruja, az Orbán-rendszerért rajongó riporter legutóbbi interjújában elmondta hogy szokott hazudni. A Fox News megmondóembere a hozzá hasonlóan konzervatív Dave Rubinnak adott interjút, amiben a a konkurens CNN munkatársairól kérdezték. “Hazudok ha sarokba szorítanak. Próbálok nem hazudni, főleg a képernyőn nem. Egyszerűen nem szeretek hazudni, de mégis megteszem, gyengeségből vagy mi.” -...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rémálom randevú: a vacsora közben jelent meg partnere halott barátnője

Minden jól alakult, amikor a férfi arca egyszer csak falfehérré vált, és elmenekült a vécére. The post Rémálom randevú: a vacsora közben jelent meg partnere halott barátnője first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Beteget jelentett az angol nő, hogy elmehessen a meccsre, de a főnöke meglátta a lelátón

Azt mondja, így is megtenné újra. The post Beteget jelentett az angol nő, hogy elmehessen a meccsre, de a főnöke meglátta a lelátón first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lana Rhoades: egy újabb volt pornósztár, aki törölné az összes videóját

A 24 éves nő a legundorítóbb élményéről is beszélt. The post Lana Rhoades: egy újabb volt pornósztár, aki törölné az összes videóját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elkapták az influenszert, hogy élete nem is akkora luxus, mint azt beállítja

Nagyon fancy az élet a business classen. Biztos, csak másoknak. The post Elkapták az influenszert, hogy élete nem is akkora luxus, mint azt beállítja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A BBC hazugságokkal vette rá Diana hercegnőt egy híres interjúra

Egy vizsgálat ezt egyértelműen bizonyította, a csatorna elnézést kért. The post A BBC hazugságokkal vette rá Diana hercegnőt egy híres interjúra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kiderült, hogy a BBC riportere hazugsággal vette rá Diana hercegnét a híres interjúra, amiben Károly hűtlenségéről beszélt

Martin Bashirt korábban felmentette a BBC, de egy új vizsgálat szerint súlyos újságírói vétséget követett el azzal, hogy hamis dokumentumokkal győzte meg Dianát.
fel 0 le
444 444

Sebastian Kurz karrierjébe kerülhet az Ibizagate-botrány legújabb fejleménye

A korrupcióellenes ügyészség gyanúsítottként hallgatja ki, mert nyomozásuk szerint hazudott egy parlamenti meghallgatásán. Még a pártján belül is vannak, akik szerint félre kéne állnia a vizsgálat idejére.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Harmincöt barátnőt tartott egy japán férfi, hogy sok szülinapi ajándékot kapjon

Csalásért letartóztatták a 39 éves férfit. The post Harmincöt barátnőt tartott egy japán férfi, hogy sok szülinapi ajándékot kapjon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Brazília elnöke egy nap alatt megszegte a klímacsúcson tett ígéretét

A klímacsúcson azt ígérte, hogy több forrást biztosít az erdőirtások megelőzésére, hogy aztán másnap benyújtsa költségvetési javaslatát, amiben semmi ilyenről nincs szó.
fel 0 le
444 444

Nem igaz, hogy a nemzeti konzultáció miatt kéne kinyitni az iskolákat

Pedig ezt állította Orbán Viktor a pénteki interjújában.
fel 0 le
444 444

Orbán Viktor 200 hazugsága

Három évvel a legutóbbi gyűjtés után összejött még száz óriási hazugság Magyarország miniszterelnökétől.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyurcsány Ferenc: Orbán hülyének néz mindenkit

Reagált az ellenzék a kormányfői interjúra. The post Gyurcsány Ferenc: Orbán hülyének néz mindenkit first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Most derült ki, hogy egy tanítványa hazugsága miatt fejezték le a francia tanárt

A diákány nem merte bevallani otthon, hogy a sok hiányzása miatt zárták ki két napra, ezért azt hazudta, hogy azért kapott büntetést, mert felszólalt Mohamed gyalázása ellen.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rájött, az egész élete egy hazugság volt, és családja egész életében titkolózott előtte

Egészen hihetetlen története van. The post Rájött, az egész élete egy hazugság volt, és családja egész életében titkolózott előtte first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A lassú választ gyakran hazugságnak hisszük

A tudósok szerint a jelenség ismeretének a rendőrségi kihallgatások vagy a bírósági eljárások során is döntő jelentősége lehet. The post A lassú választ gyakran hazugságnak hisszük first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„A barátnőm azt hiszi, hogy a tetoválásom a szerelmünk jelképe, de nem mondhatom el neki az igazat”

A szerelem és a sport iránti rajongás egyformák vak. The post „A barátnőm azt hiszi, hogy a tetoválásom a szerelmünk jelképe, de nem mondhatom el neki az igazat" first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rákosnak hazudta magát, hogy pénzt gyűjtsön az adakozóktól a szerencsejátékra

A segítő szándék nagyon jó, de nem árt, ha óvatosság is társul hozzá. The post Rákosnak hazudta magát, hogy pénzt gyűjtsön az adakozóktól a szerencsejátékra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Trump legalább 30573-szor hazudott az elnöksége alatt, ennek majdnem a felét az utolsó évében

Az első évét napi átlagban hat hazug állítással kezdte, az utolsóban már 39-re nőtt a napi kvóta. A modern újságírás egyszerre legfontosabb és legértelmetlenebb emlékműve a Washington Post adatbázisa.
fel 0 le