#hírünk a világban

444 444

Na, ezzel vajon mit akart elérni a magyar diplomácia?

A magyar diplomácia szerdán még minden erejével megakadályozta egy EB-határozat elfogadását, amit aztán két nap múlva változatlan formában már támogatott.
fel 0 le
444 444

Egyiptomi színésznőkbe kötöttek bele Budapesten a fejkendőjük miatt

A színésznők a Felhők felett című egyiptomi sorozat epizódját forgatták Budapesten, amikor egy járókelő kiabálva kérte ki magának, hogy a nőkön fejkendő van.
fel 0 le
444 444

A legnagyobb nyugati lapokat is elképeszti az Orbán-rendszer választása

Hírünk a nagyvilágban: Soros-ellenes nemzetközi álhíroffenzíva, virtuális háború az orkok ellen, elképedt európai szövetségesek, és az Enber, aki stadiont építtetett a kertjébe. „Üdvözöljük Magyarország választási kampányában!”
fel 0 le
444 444

Az Orbánt védő Európai Néppártról ír vezető anyagában a Guardian

Az EPP kritikusai szerint a jobboldali pártszövetség miatt nem tudott hatékonyabban fellépni a magyar jogállam védelmében.
fel 0 le
444 444

Valamiért még a vele szimpatizálóknak is Putyin ugrik be Orbánról

Még ha gyorsan hozzá is teszik, hogy Orbán "még nem Putyin". A Wall Street Journal trumpista véleményrovata szerint pedig egyenesen a demokrácia megvédéséről szól a magyar parlamenti választás. Közben a New York Times és a Reuters Orbán gazdasági "csodáját" leplezik le. Hírünk a világban, választási különkiadás.
fel 0 le
444 444

A Guardian címlapjára került a kormány kerítésbontós kampányplakátja

A lap új budapesti tudósítója, a korábban a moszkvai irodájukat vezető Shaun Walker elment Miskolcra, ahol Orbán a romákat hasonlította a bevándorlókhoz. Nem talált olyan embert, aki valaha látott volna migránst a városban.
fel 0 le
444 444

A Washington Post szerint Orbán beállt a fóliasisakos összeesküvés-hívők közé

Tudósítójukat lenyűgözte az a hevület, ahogy Orbán meglátta a háttérhatalmi bábmestert Soros Györgyben.
fel 0 le