#hold reklám kft.

24.hu 24.hu

Beperelték a Retro Rádiót, gond lehet a névvel

Azonnali bírósági intézkedést kezdeményeztek a pénteken induló Retro Rádióval szemben valószínűsített védjegybitorlásra hivatkozva. Ha elfogadják a kérelmet, nem használhatja a Retro nevet.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bejelentették a Retro Rádió programját

Nem más, mint az Andy Vajna kormánybiztos tulajdonában lévő Rádió 1 hálózat sajtósa adta ki a sajtóközleményt a holnapi indulásról és a műsorvezetőkről.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pénteken indul az új kormányközeli rádió a Class FM helyén

Most már biztosra vehető: június 15-én, pénteken birtokba veszi a Class FM egykori országos kereskedelmi rádiós frekvenciáját az Andy Vajna közeli Retro.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bejelentette a Vajna-közeli Retro Rádió, költözik az elnémíttatott Class FM országos frekvenciájára

Már mennek a promók az Andy Vajna közeli Retro Rádióban, hogy hamarosan átköltözik az egyetlen országos kereskedelmi rádiós frekvenciára.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Botrányos körülmények között indul az új országos kormányközeli rádió

A Médiatanács már azelőtt aláírta a kormányközeli, napokon belül elinduló POP FM/Retro Rádió médiaszolgáltatási szerződését, hogy a frekvenciára szintén pályázó Class FM fellebbezéseit a bíróság elbírálhatta volna.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nevet vált és már indul is az új országos kormányközeli rádió

A kormányközeli Hold Reklám Kft. hiába POP FM néven nyert a médiatanácsi pályázaton, végül Retro Rádióra változtatják a nevet. Az eddigi Retro Rádióból Magyar FM lesz. Villámgyorsan elindulnak, a Class FM hiába megy újra bíróságra.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lekapcsolták a Rádió 1-et két városban

Azért némultak el Balázsék Székesfehérváron és Mosonmagyaróváron, hogy elindulhasson egy országos vételkörzetű kormányközeli kereskedelmi rádió, a POP FM.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megerősítették: indulhat a POP FM a Class FM helyén

Az új kormányközeli rádiót működtető Hold Reklámnak 120 napja van elindítania az országos sugárzást, de le kell mondania két városban meglévő helyi frekvenciájáról.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Class FM helyén kormányközeli rádió indul

A Médiatanács a héten eldöntötte, hogy a kormányközeli pályázónak, a Hold Reklám Kft.-nek adja a Class FM egykori országos frekvenciáját. Indulhat a POP FM, tovább nő Orbán Viktor médiarendszere.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megbüntetik a Tilos Rádiót

Ezúttal többek között azért bírságolja meg a Médiatanács a közösségi rádiót, mert társadalmi célú reklám helyett jótékonysági felhívásként kért 1 százalékos adófelajánlást a saját működésére.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kormányközelbe mehet a Class FM frekvenciája

A 24.hu értesülése szerint a Médiatanács kedden úgy döntött, folytatja a pályázatot, ahol már csak az Andy Vajnával és Mészáros Lőrinccel is összefüggésbe hozható Hold Reklám Kft. maradt bent.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pert nyert a Médiatanács

A bíróság minden tekintetben a Médiatanácsnak adott igazat az országos kereskedelmi rádiós pályázat kapcsán ellene indult egyik perben, közölte a grémium. Ez azonban még csak a pályázók nyilvántartásba vételére irányuló per volt, és valószínűleg mód van még felülvizsgálatra.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felfüggesztették az országos kereskedelmi rádiós pályázatot

A Médiatanács a Class FM egykori frekvenciájára vonatkozó pályázatot az ellene a múlt héten megindított per miatt kénytelen felfüggeszteni. Szombathelyen plusz öt évre műsorszolgáltatási jogosultságot kapott a Rádió 1.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Plusz 5 év Andy Vajna partnereinek a Médiatanácstól

A testület eheti ülésén többek között újabb 5 évre meghosszabbította az Andy Vajna Rádió 1 hálózatához tartozó székesfehérvári és zalai rádiós médiaszolgáltatási jogosultságát.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Eldőlni látszik, ki indíthat országos rádiót

A Médiatanács pályázatán egyedüliként bent maradó kft. ügyvezetője és tulajdonosa néhány hónapja még Andy Vajna filmügyi kormánybiztosnak dolgozott, sőt a cég jelenleg is a Rádió 1 partnere.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tovább szólhat a Rádió 1

A Médiatanács öt évre engedélyt ad a Rádió 1 hálózatához tartozó mosonmagyaróvári rádiónak a folytatásra. Az RTL Klub és a Retro Rádió bírságot kap.
fel 0 le