#homoszexualitás

444 444

Médiatanács: Ha melegek vannak egy filmben, attól még nem kell 18-as karika, de ha róluk szól, akkor igen

Kiadta a Fidesz homofób törvényéhez igazított, a médiatartalmak korhatár-besorolásáról szóló ajánlásait a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa, amelyről a Telex.hu írt összefoglalót. A dokumentumban egészen érdekes leírásai szerepelnek annak, hogy mi számítana a homoszexualitás népszerűsítésének, amit a törvény értelmében nem szabad 18 év alatt a fiataloknak megmutatni. Az ajánlásból nagyjából az derül ki, hogy ha vannak egy filmben...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiadta az NMHH, szerintük mi minősül a homoszexualitás népszerűsítésének

Példákat is írtak. The post Kiadta az NMHH, szerintük mi minősül a homoszexualitás népszerűsítésének first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

120 év után ismerhetjük meg Imre hadnagy elsöprő férfiszerelmét

Magyarul is megjelent az egyik első melegregény, az Imre: Egy emlékirat. A szerző amerikai, de a történet Magyarországon játszódik, nem véletlenül. Mit tanulhatunk ma a századfordulós homoszexuális prózából? The post 120 év után ismerhetjük meg Imre hadnagy elsöprő férfiszerelmét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A nyolcadikos biológia tankönyv szerint nyilvánvalóan nem természetes biológiailag a homoszexualitás

A maszturbációról és az abortuszról is írnak. The post A nyolcadikos biológia tankönyv szerint nyilvánvalóan nem természetes biológiailag a homoszexualitás first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Novák Katalin elítélte Parragh László homofób kijelentését

A miniszter szerint nem megengedhető, hogy valaki ilyen kijelentést tegyen, pláne a nyilvánosság előtt. The post Novák Katalin elítélte Parragh László homofób kijelentését first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Felfedezhették, hogyan maradhatott fenn a homoszexualitás az evolúció során

A szakértők aztán azt a hipotézist állították fel, hogy a génvariánsok akár a szexuális partnerek számának növekedésében is szerepet játszhatnak. The post Felfedezhették, hogyan maradhatott fenn a homoszexualitás az evolúció során first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Egészen egyszerűen nincs már szükség világosan megkülönböztethető férfiakra és nőkre”

Elmélkedő kötete jelent meg Csizmadia Ervinnek, két írást idézünk a politológustól. Matiné. The post „Egészen egyszerűen nincs már szükség világosan megkülönböztethető férfiakra és nőkre” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karsai László: A nácik és a homoszexuálisok

A nácik, ha aktuálpolitikai érdekeik azt kívánták, saját soraikban akár évekig megtűrték a homoszexuálisokat. Ha viszont úgy látták hasznosnak, akkor például a katolikus egyház, a katolikus ifjúsági szervezetek vezetői, tagjai ellen bevetették a homofób „fegyvert”. Karsai László történész írása. The post Karsai László: A nácik és a homoszexuálisok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A homofóbia nagyasszonya, Anita Bryant, akinek leszbikus lett az unokája

Anita Bryant énekes sztár volt, majd az amerikai melegellenes mozgalom egyik fő ideológusa lett, de a keresztes hadjárata nem mindenkire hatott: az unokája például a 21. születésnapján közölte vele, hogy a saját neméhez vonzódik. The post A homofóbia nagyasszonya, Anita Bryant, akinek leszbikus lett az unokája first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Az emberek félelmeire építettek és évtizedekig hirdették, hogy Isten segítségével megváltoztatható a szexuális orientáció

„Nem sokkal azután, hogy előbújtam, egy meleg férfi egyenesen és nyíltan kimondta, hogy vér tapad a kezemhez, amire csak annyit tudtam reagálni, hogy nem merek a kezemre nézni. Vezetőként arra tanítottak, hogy elismerjem a veszteséget, de magyarázzam ki, ne vegyek róla tudomást. Utálom, hogy ezt tettem. Sokan vagyunk olyanok, akik nem leszünk öngyilkosok, de belülről felemésztjük magunkat, megtagadva azt, akinek Isten teremtett minket. Helytelen volt...
fel 0 le
444 444

Istenes Bence: Ha bármelyik fiam a saját neméhez fog vonzódni, ugyanúgy fogom szeretni és támogatni!

Történik éppen a fővárosban a Pride, sok ezer fiatal vonult azért utcára Budapesten, hogy tudassák: mindenki azt szeret, akit akar. A mai felvonulásnak nyilván sajátos hangulatot ad a kormány új, pedofiltörvénynek nevezett törvénye, ami valójában összemossa a szexuális bűnözőket mindazokkal, akik máshogy szeretnek, mint ahogy azt a Fidesz szeretné.Istenes Bence már korábban is jelezte, hogy szerinte a Család az család, a mai eseményre reagálva azonban...
fel 0 le
444 444

Ungár Péter vs. vasi kormánymédia: „Legalább legyen bennük annyi férfiasság, hogy buziznak egy rendeset”

Ungár Péter, az LMP képviselője a Vas megyei 1-es választókörzetben indul az ellenzéki előválasztáson, emiatt sokat szerepel mostanában a szombathelyi médiában. A kormánypárti orgánumok pedig nem tudják kihagyni, hogy ne utalgassanak a képviselő szexuális orinentációjára. A szombathelyi Rádió 1-hez tartozó frisss.hu például úgy bűvészkedett a címadással, hogy a „nagy meleg” jelzős szerkezet Ungár neve mellé kerüljön. A szövegben azt írták, arról a...
fel 0 le
444 444

Törvényben tiltják, plakátokra írják, de nem tudják megmondani, mit jelent

Csütörtöktől nem szabad népszerűsíteni a homoszexualitást az iskolákban. A kormány dühös emojis plakátokkal erősített rá az új törvényre. De mit jelent népszerűsíteni a homoszexualitást? Perceken át hiába kértük Gulyás Gergelyt, hogy árulja el. Szerinte mindenki érti, miről van szó, mégsem tudott rá példát mondani. Végül odáig jutott: „Ennyire vagyok képes.” Csütörtöktől hatályos a kormány által pedofiltörvénynek nevezett szabályozás, amit állításuk...
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Olyan nincs, hogy valaki az élete egy pontján úgy dönt, mostantól homoszexuális lesz”

Lehet-e népszerűsíteni a homoszexualitást, és ha igen, hogyan? Homofóbnak titulálható-e, aki ellenzi a melegházasságot? Egyebek mellett ezekről is beszélgettünk a melegségét nyíltan vállaló Szekeres Zsolt jogásszal és Szőnyi Szilárd konzervatív publicistával. Páros interjú. The post „Olyan nincs, hogy valaki az élete egy pontján úgy dönt, mostantól homoszexuális lesz” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hogy kerülhetett ennyi rohadt levél egy salátába?

Mármint a homofób pedofiltörvénybe. Sándor Zsuzsának már akkor sem tetszett ez a salátatörvény, amikor még csak az előterjesztést ismerte, de a végeredményt látva borzadt el igazán. The post Hogy kerülhetett ennyi rohadt levél egy salátába? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Semjén bűnnek tartja a homoszexualitást

A miniszterelnök-helyettes nem lelkesedne, de tudomásul venné, ha valaki a kormányban meleg lenne. Semjén Zsolt ezt a Telexnek fejtette ki a kormányülés előtt. „Egy keresztény pártnak vagyok az elnöke, és a keresztény tanítás a természet rendjére épül, és a kinyilatkoztatásra. A kinyilatkoztatás pedig feketén-fehéren, nagyon világosan mondja, hogy a megvalósult homoszexualitás bűn.” Majd hozzátette, hogy ezt hasonlóan súlyos bűnnek tartja, mint a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

„A kakaó nálunk is ugyanúgy készül, mint bárhol máshol”

Tíz éve kezdett szivárványcsaládokkal foglalkozni idehaza. Két gyermek édesapja, ma már Norvégiában él, LMBTQ hátterű bevándorlóknak nyújt segítséget. Rózsa Krisztián pszichológussal beszélgettünk elfogadásról, örökbefogadásról és az orosz mintára magvalósított homofób pedofiltörvényről. The post „A kakaó nálunk is ugyanúgy készül, mint bárhol máshol” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Szijjártó Péter: Nem jogos, hogy sértve érzik magukat a homoszexuálisok

Szijjártó Péter azt állította az ATV-ben, hogy a liberális mainstream globális fake news-támadást indított Magyarországgal szemben a pedofilellenes törvény miatt.A külgazdasági és külügyminiszter azt mondta, a törvény alapján 18 éves kor alatti gyerekeknek öncélú szexuális tartalmakat megjeleníteni tilos, legyen szó hetero- vagy homoszexuális tartalomról. „Ebből nem fogunk engedi, jöhet itt bárki, fenyegethet bármivel” – mondta.„Hetek óta zajlik ez,...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szijjártó szerint nem jogos, hogy sértve érzik magukat a homoszexuálisok

A külügyminiszter szerint a pedofiltörvény egyetlen társadalmi csoportot sem diszkriminál. The post Szijjártó szerint nem jogos, hogy sértve érzik magukat a homoszexuálisok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Orbán Viktor kínos vacsorái

Szerdán ki kellett hagynia a müncheni meccset, és inkább egy olasz politikussal töltötte az időt, csütörtökön pedig a csúcstalálkozón estek neki a miniszterelnökök. Miért készült el a homofób törvény, és miért próbálja külföldön a melegek védelmezőjének mutatni magát a miniszterelnök?
fel 0 le