#hosszú katinka

24.hu 24.hu

A tizenöt éves úszó, aki kétszer is legyőzte Hosszú Katinkát

Mindkétszer egyéni csúcs kellett hozzá. The post A tizenöt éves úszó, aki kétszer is legyőzte Hosszú Katinkát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fontos hír azoknak, akik aggódnak Hosszú Katinka negyedik olimpiai aranya miatt

A legkeményebb, legnagyobb állóképességet igénylő versenyszámában érezhető a javulás. The post Fontos hír azoknak, akik aggódnak Hosszú Katinka negyedik olimpiai aranya miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hosszú Katinka: „Itt nem lehet színészkedni”

Elkészült a háromszoros olimpiai bajnoknőről készülő életrajzi dokumentumfilm második előzetese. The post Hosszú Katinka: „Itt nem lehet színészkedni” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hosszú Katinka: Jól kell lennem és akkor tetszik a film, amit magamról látok

Kijött a Hosszú Katinkáról készülő dokumentumfilm második teasere. The post Hosszú Katinka: Jól kell lennem és akkor tetszik a film, amit magamról látok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Három nap szabadságot kapott Hosszú Katinka legyőzéséért

A világcsúcstartó Milák Kristóf titkát fejtené meg a 15 éves Veres Laura. The post Három nap szabadságot kapott Hosszú Katinka legyőzéséért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Milák újabb országos csúcsa, Hosszú a régi önmagát érezte

Két elég komoly meglepetés is volt az országos bajnokságon szombaton. Sós Csaba két számban kitolta a csapathirdetést. The post Milák újabb országos csúcsa, Hosszú a régi önmagát érezte first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Milák országos csúccsal nyerte meg az újabb aranyat

Pedig nem is ez az erősebbik száma. The post Milák országos csúccsal nyerte meg az újabb aranyat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Milák: Kell valami külföldi behatás, mert itthon már kevésbé tudnak megszorítani

Hosszú Katinka is nyerte egy aranyérmet, de nem volt elégedett. The post Milák: Kell valami külföldi behatás, mert itthon már kevésbé tudnak megszorítani first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Milák minden idők második legjobb idejével nyert, Kapás megverte Hosszút

Miláknak humorérzéke is van, mert azt nyilatkozta, hogy az utolsó ötven kicsit gyenge lett. The post Milák minden idők második legjobb idejével nyert, Kapás megverte Hosszút first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az úszókapitány megbízik Hosszú Katinkában, de változtat a válogatási elvein

A héten rendezik az úszók országos bajnokságát, Sós Csaba több kérdésre is választ kaphat. The post Az úszókapitány megbízik Hosszú Katinkában, de változtat a válogatási elvein first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hosszú Katinka párja bekerült az állami támogatást kapó edzők közé

A támogatás a 2019-es vb-aranyak miatt jár, de Gelencsér Máté akkor még nem segítette Hosszú munkáját. The post Hosszú Katinka párja bekerült az állami támogatást kapó edzők közé first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bevallotta depresszióját Hosszú Katinka egykori riválisa

Mie Nielsen 2016-ban még legyőzte magyar vetélytársát, tavaly végül visszavonult. The post Bevallotta depresszióját Hosszú Katinka egykori riválisa first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hosszú akár több milliós kártérítést is behajthat azon, aki eladta az edzéstervét

Az úszószövetség elnöke azt mondja, élete végéig szóló eltiltásra számíthat az elkövető. The post Hosszú akár több milliós kártérítést is behajthat azon, aki eladta az edzéstervét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

18 millás edzésterv: „Hosszú Katinka az első, aki lecsap egy ilyen üzletre”

Petrov Árpád, a háromszoros olimpiai bajnok edzője azt állítja, bugyuta a felvetés, hogy ő adta volna el Katinka felkészülési tervét. De vajon jó üzletet köt, vagy oltári balek, aki 50 ezer eurót fizetett érte? The post 18 millás edzésterv: „Hosszú Katinka az első, aki lecsap egy ilyen üzletre" first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Eladták külföldön Hosszú Katinka edzéstervét?

Ezzel akár több év előnyét is semmissé lehet tenni. The post Eladták külföldön Hosszú Katinka edzéstervét? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hosszú Katinka nem bújt el a kihívások elől

Sós Csaba szövetségi kapitány kiemelte a hat számot megnyerő Milák Kristófot is. The post Hosszú Katinka nem bújt el a kihívások elől first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hosszú Katinka két aranyéremmel folytatta az idei első versenyt

Milák Kristóf is első helyen végzett szombaton. The post Hosszú Katinka két aranyéremmel folytatta az idei első versenyt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hosszú Katinka aranyéremmel indította 2021-et

Mellette Zombori Gábor is első helyen zárt a Golden Tour nyitónapján. The post Hosszú Katinka aranyéremmel indította 2021-et first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hosszú Katinka: Nagy tanulság, hogy bármikor kicsúszhat az ember lába alól a talaj

Többször is eszébe jutott, hogy be kellene fejeznie az úszást, Tokióban egy aranynak is nagyon örülne.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Shane Tusup: Sosem kaptam meg a lehetőséget, hogy igazán önmagam lehessek

Interjú 2020 tanulságairól, Szoboszlai Dominik Eb-t érő góljáról, Zimány Linda megvédéséről, a vele kapcsolatos előítéletekről és a rá osztott, majd felvállalt rosszfiú szerepről.
fel 0 le