#hőszigetelés

24.hu 24.hu

A jó beltéri klíma a boldogság egyik kulcsa

Nemzetközi felmérések szerint a boldogság legfontosabb tényezője az egészség. Egészségünk nem csak azon múlik, hogy mit eszünk, eleget mozgunk-e, hanem nagyban függ környezetünktől is. Itt pedig kiemelten fontos kérdés otthonunk klímája is.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ma már nem kérdés, hanem kötelesség a hőszigetelés

Fontos a megfelelő szigetelőanyagok és rendszerek kiválasztása.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Amit a hőszigetelésről tudni kell

Röviden és egyszerűen megmutatjuk, miért fontos otthonunk hőszigetelése.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Építkezel? – Nagyon figyelj az új energetikai szabályokra!

Számos szabályt és előírást kell betartani egy építkezés során. Ezek egy része – főként a legfrissebb rendelkezések – kifejezetten a környezet védelmét szolgálják. Ám nem csak a természetnek válik hasznára, ha megfelelünk nekik, hanem a pénztárcánknak is, hiszen az új szabályok szerint épült új, közel nulla energiafelhasználású otthonok hűtése és fűtése jóval kevesebbe kerül majd.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hőszigetelés – minden centi számít

A hőszigetelés nem egyszerűen csak egy követelmény, amit építési szabályzatok írnak elő, hanem megtérülő befektetés is. Nem érdemes ezért rajta spórolni, hiszen minél hatékonyabb és jobb minőségű a szigetelés, annál kevesebb energiával működtethetjük a házunk, és ettől nem csak a rezsiköltségeink alakulnak kedvezően, hanem a ház forgalmi értékei is. Lássuk, számokban kifejezve mennyit is számítanak a centiméterek a szigeteléskor.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hőszigetelés és ökológiai lábnyom – Egy különleges tanulmány Svájcból

Tavaly márciusában érdekes és átfogó összehasonlító tanulmány jelent az építőiparban legáltalánosabban elterjed nyolc különböző hőszigetelő anyagról.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Őrizd az otthon melegét – Így válassz homlokzati hőszigetelést!

Egy otthon energetikai korszerűsítése befektetésnek sem utolsó, mivel többnyire meglepően gyorsan, általában tíz éven belül visszahozza az árát. Az alábbi útmutatónkkal segítünk eligazodni a bőséges termékkínálatban, hogy megtaláld az igényeidnek és az otthonod adottságainak leginkább megfelelő hőszigetelési rendszert.  
fel 0 le