#igor matovic

24.hu 24.hu

Bombariadó volt a szlovák pénzügyminiszter nagyszombati házánál

Nem találtak pokolgépet. A politikus fenyegetőjét keresik. The post Bombariadó volt a szlovák pénzügyminiszter nagyszombati házánál first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

400 ezer eurótól esett el egy ember a szlovákiai oltási lottón, mert neten nézte az adást

Nem várt drámába torkollott az Igor Matovic szlovák exminiszterelnök által megálmodott oltási lottó első adása vasárnap. Az RTVS nevű tévécsatorna este fél 9-kor kezdte közvetíteni a játékot, amelynek lényege, hogy kiválasztanak öt beoltott embert, majd felhívják őket, és ha 20 másodpercen belül felveszik a telefont, majd újabb 20 másodpercen belül bemondják a képernyőn látható kódot, 101 ezer eurót nyernek. A telefon felvételéért jár az 1000 euró...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A botrány után változhat a szlovák vakcinalottó

Miután kigúnyolta a sorsolás veszteseit, a pénügyminiszter találkozott a nővel, aki 400 ezer eurót bukott.  The post A botrány után változhat a szlovák vakcinalottó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Drámai lett a szlovák vakcinalottó első sorsolása

Vasárnap az öt nyertes közül csak egyet sikerült kisorsolni. Igor Matovic pénzügyminiszter a veszteseken gúnyolódott. The post Drámai lett a szlovák vakcinalottó első sorsolása first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Csak nagyon kevesen oltatnák be magukat a Szuptnyikkal

Szlovákiában várhatóan június 7-én kezdenek oltani a Szutnyik V vakcinával, aminek a beszerzése március elején kormányválsághoz, majd kormányátalakításhoz vezetett. A Dennik N adatai szerint az 5,5 milliós országban kedd óta csak 5300-an regisztráltak erre az oltásra. A vakcina alkalmazását egyelőre még az Európai Gyógyszerügynökség sem hagyta jóvá. A vakcinabeszerzésbe belebukott Igor Matovič jelenlegi pénzügyminiszter 200 ezer adag Szputnyikot...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vízzel öntötte arcon a volt miniszterelnököt egy képviselő a szlovák parlamentben

Azonnal kizárták az ülésről. The post Vízzel öntötte arcon a volt miniszterelnököt egy képviselő a szlovák parlamentben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán Viktor: „Történjen bármi, már mindent megéltem”

2022-ben győzni akar, a magyar köztévénél kormánypártibbnak tartja a németet, Közép-Európában inkább hisz, mint Nyugat-Európában, az abortusz teljes tiltását politikai és nem erkölcsi alapon utasítja el.  The post Orbán Viktor: „Történjen bármi, már mindent megéltem” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Matovic hazudott a szlovákoknak az orosz vakcináról

Ezt maga az államfő jelentette be.   The post Matovic hazudott a szlovákoknak az orosz vakcináról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Van egy politikus a szomszédban, aki mindent feltett az orosz vakcinára

Igor Matovic elvesztette a miniszterelnöki székét a Szputnyik miatt, de most pénzügyminiszterként újra megpróbálta magánúton megszervezni az oltóanyag szlovákiai terjesztését. Egy szlovákiai magyar képviselőt is bevont az üzletbe, ebből is botrány lett.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Magyarország vizsgálja be a szlovák Szputnyik-vakcinákat

Szijjártó Péter segítséget ígért a szlovák pénzügyminiszternek. The post Magyarország vizsgálja be a szlovák Szputnyik-vakcinákat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Matovic Moszkva után Orbánnal egyeztet az orosz vakcináról

A volt kormányfő azt próbálja elérni, hogy ne kelljen visszaküldeni az orosz vakcinát. The post Matovic Moszkva után Orbánnal egyeztet az orosz vakcináról first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Még mindig óriási a kavarodás, pedig kinevezték az új szlovák kormányt

Zuzana Caputová államfő csütörtökön kinevezte az új szlovák kormányt, de a „vakcinaválságnak”, amely északi szomszédunk politikai életét egész márciusban megbénította, még nincs vége. Az új kormány ugyanis hiányos, az egyik jelöltet épp az elnök torpedózta meg az utolsó pillanatban. The post Még mindig óriási a kavarodás, pedig kinevezték az új szlovák kormányt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Lemondott Igor Matovic, Eduard Heger lehet az új szlovák kormányfő

Zuzana Caputova elfogadta a miniszterelnök lemondását.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lemondott a szlovák miniszterelnök

Még a héten beiktathatják az új kormányfőt. The post Lemondott a szlovák miniszterelnök first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Új vezetője lesz holnaptól a szlovák kormánynak

Kinevezik Eduard Hegert a kormányfői posztra. The post Új vezetője lesz holnaptól a szlovák kormánynak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Kedden lemond a szlovák a miniszterelnök

Helyet cserélnek a pénzügyminiszterrel.
fel 0 le
444 444

Belebukott az orosz vakcinavásárlás miatti kormányválságba a szlovák miniszterelnök

Matovič helyet cserél az eddigi pénzügyminiszterrel, Eduard Hegerrel.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A szlovák kormányfő tisztséget cserélhet a pénzügyminiszterével

Így megoldódhat a kormányválság. The post A szlovák kormányfő tisztséget cserélhet a pénzügyminiszterével first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Összeomlóban a szlovák koalíció, miniszterei távozásába bukhat bele a kormányfő

Inog Matovic szlovák miniszterelnök széke, miután koalíciós partnerei egymás után mondanak le miniszteri posztjukról, és az államfő is távozásra szólította fel őt. A válság közben a magyar pártok éppen szövetségre léptek egymással. The post Összeomlóban a szlovák koalíció, miniszterei távozásába bukhat bele a kormányfő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Szlovákiában durvul kormányválság, de lassul a járvány

Csökken a pozitív tesztek aránya és kevesebben halnak meg.
fel 0 le