#kárai dávid

24.hu 24.hu

Sörös receptet próbáltunk ki bisztrostílusban

Egyszerű, szezonális, házias ételek – röviden ennyit jelent a bisztrostílus. A bisztronómia a francia lakások alagsori konyháiból alakult ki, és hát, ami gasztró és francia, az már ugye nem lehet rossz. Kárai Dávid gasztroblogger egyik kedvenc receptjét készítettük el vele közösen: sertésszűz spárgával, burgonyapürével és pirított morzsával, megspékelve egy kis búzasörrel. The post Sörös receptet próbáltunk ki bisztrostílusban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Burger King csak megígérte, de mi tényleg megcsináltuk a csokiburgert

A Burger King április 1-én átvert mindenkit azzal, hogy piacra dobnak egy csokis hamburgert. A rosszul sikerült tréfán felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy megadjuk a népnek azt, amit a gyorsétteremlánc csak ígért.
fel 0 le