#kárai dávid
24.hu
24.hu
Sörös receptet próbáltunk ki bisztrostílusban
Egyszerű, szezonális, házias ételek – röviden ennyit jelent a bisztrostílus. A bisztronómia a francia lakások alagsori konyháiból alakult ki, és hát, ami gasztró és francia, az már ugye nem lehet rossz. Kárai Dávid gasztroblogger egyik kedvenc receptjét készítettük el vele közösen: sertésszűz spárgával, burgonyapürével és pirított morzsával, megspékelve egy kis búzasörrel.
The post Sörös receptet próbáltunk ki bisztrostílusban first appeared on 24.hu.
24.hu
24.hu
A Burger King csak megígérte, de mi tényleg megcsináltuk a csokiburgert
A Burger King április 1-én átvert mindenkit azzal, hogy piacra dobnak egy csokis hamburgert. A rosszul sikerült tréfán felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy megadjuk a népnek azt, amit a gyorsétteremlánc csak ígért.