#kendall jenner

24.hu 24.hu

A kommentelők szerint Kendall Jenner olyan ruhában ment esküvőzni, amilyenben nagyon nem illik

Jó eséllyel minden tekintet a ruhájára szegeződött. The post A kommentelők szerint Kendall Jenner olyan ruhában ment esküvőzni, amilyenben nagyon nem illik first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megszületett a Met-gála legviccesebb fotója Kim Kardashian dementorszettje miatt

Mintha még Kendall Jenner sem akarta volna felismerni. The post Megszületett a Met-gála legviccesebb fotója Kim Kardashian dementorszettje miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kendall Jenner meztelenül mászik kötelet egy reklámfotón

Még hogy a modellek élete könnyű... The post Kendall Jenner meztelenül mászik kötelet egy reklámfotón first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ireland Baldwin új tetoválására azt hitték a követői, hogy Kendall Jenner

Egy meztelenül üldögélő nőt varratott magára. The post Ireland Baldwin új tetoválására azt hitték a követői, hogy Kendall Jenner first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ireland Baldwin meztelen nőt ábrázoló tetoválására azt hiszik, Kendall Jenner az

Még hunyorítani sem kell, sokak szerint annyira egyértelmű. The post Ireland Baldwin meztelen nőt ábrázoló tetoválására azt hiszik, Kendall Jenner az first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kendall Jenner modellkarrierje: mi lenne a család nélkül?

Kendall Jenner modellkarrierje már a kezdetektől megosztó téma a divatvilágban és a laikusok körében is. A privilégiumai miatt kritizált Jenner 2018-ban a világ legjobban kereső modellje lett, ennek ellenére sokak szerint a nepotizmusnak – azaz a családjának – köszönhetően van egyáltalán a szakmában. The post Kendall Jenner modellkarrierje: mi lenne a család nélkül? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kendall Jennert majdnem kétmillió dollárra perli egy divatmárka

Nem jelent meg egy fotózáson. The post Kendall Jennert majdnem kétmillió dollárra perli egy divatmárka first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kendall Jenner legújabb címlapfotóján nincsen agyonsminkelve

Egészen természetes képek születtek. The post Kendall Jenner legújabb címlapfotóján nincsen agyonsminkelve first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Emily Ratajkowski ezen a fotón kiköpött Kendall Jenner

Eddig észre se vettük a hasonlóságot. The post Emily Ratajkowski ezen a fotón kiköpött Kendall Jenner first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jennifer Lopez? Fogalmam sincs, ki az – Tíz eset, amikor egy híresség nem ismert fel egy másikat

Azt hihetnénk, a hollywoodi hírességek jól ismerik egymást, pedig ez közel sincs így. Van, aki azt sem tudja, kicsoda Adele, másnak pedig az se tűnik fel, ha Britney Spearsszel szelfizik. The post Jennifer Lopez? Fogalmam sincs, ki az – Tíz eset, amikor egy híresség nem ismert fel egy másikat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nemváltás, plasztika és hidrogén – ennyit változtak a Kardashian család tagjai a valóságshow-juk alatt

Ha nem láttuk volna az elmúlt 14 évben minden nap a testvéreket, talán fel sem ismernénk őket. The post Nemváltás, plasztika és hidrogén – ennyit változtak a Kardashian család tagjai a valóságshow-juk alatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem Ronaldo az egyetlen, aki kibabrált egy világhírű márkával, David Beckham haja és Madonna klipje is problémás volt

A Coca-Cola cég értéke négymillió dollárral esett Cristiano Ronaldo egyetlen mozdulata miatt – de nem ő az egyetlen, aki konfliktusba keveredett egy világmárkával. Sztárok és brandek félresikerült együttműködései. The post Nem Ronaldo az egyetlen, aki kibabrált egy világhírű márkával, David Beckham haja és Madonna klipje is problémás volt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ritka alkalom, hogy Kendall Jenner a pasijáról posztolt fotót

Egy éve vannak együtt. The post Ritka alkalom, hogy Kendall Jenner a pasijáról posztolt fotót first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kendall Jenner gyerekkora óta szorongással küzd

A hírnévvel egyre erősödtek a tünetek. The post Kendall Jenner gyerekkora óta szorongással küzd first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kendall Jenner távoltartási végzést kért egy férfira, aki meg akarta ölni

A modellt eddig is a nap 24 órájában őrizték a testőrei. Ettől függetlenül a végzést megkapta. The post Kendall Jenner távoltartási végzést kért egy férfira, aki meg akarta ölni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kendall és Kylie Jenner a kamera előtt részegedtek le, majd kisminkelték egymást

A végeredményben olyan lett, mint amilyenre számítanál. The post Kendall és Kylie Jenner a kamera előtt részegedtek le, majd kisminkelték egymást first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hailey Bieber a fürdőszobájában fogad vendégeket az új beszélgetős műsorában

Nem világos, hogy miért pont ott. The post Hailey Bieber a fürdőszobájában fogad vendégeket az új beszélgetős műsorában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kendall Jennert a tequilamárkája miatt ostorozzák, pedig nem az övé az első celebszesz

A márkát bejelentő videójában – szinte szentségtörő módon – jeget rakott az italába. The post Kendall Jennert a tequilamárkája miatt ostorozzák, pedig nem az övé az első celebszesz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hat válás, tíz gyerek, számtalan megcsalás – így néz ki a Kardashian lányok szerelmi élete 

A Kardashian-Jenner nővéreknél nem ritka, hogy pár hónap után házasságot kötnek aktuális párjaikkal – az már kevésbé, hogy sokáig együtt is maradnak. A válások számát nézve Kim Kardashian a csúcstartó (most adta be harmadszor a válási papírokat), a legtöbb sztárral pedig féltestvérét, Kendall Jennert boronálták össze.  The post Hat válás, tíz gyerek, számtalan megcsalás – így néz ki a Kardashian lányok szerelmi élete  first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Rácz Jenő is lájkolta Kendall Jenner fehérneműs fotózását

A séf is ott van a 12,3 millió lájkoló között. The post Rácz Jenő is lájkolta Kendall Jenner fehérneműs fotózását first appeared on 24.hu.
fel 0 le