#kézilabda vb

24.hu 24.hu

Vb-negyeddöntős a magyar kéziválogatott

Ötödik mérkőzését is megnyerte az egyiptomi kézilabda-világbajnokságon a magyar férfi válogatott, amely 30-26-ra verte a lengyeleket. Az első The post Vb-negyeddöntős a magyar kéziválogatott first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kézi-vb: Magyarország-Lengyelország (élő)

Ha nyerünk, biztosan továbbjutunk a legjobb nyolc közé. The post Kézi-vb: Magyarország-Lengyelország (élő) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Tatabánya lengyel kézikapusa meg akarja mutatni a magyaroknak, mit tud

A lengyelek úgy vannak vele, ha meg tudták szorítani az Eb-győztes spanyolokat, akkor ellenünk is tudnak hozni egy bravúrt. The post A Tatabánya lengyel kézikapusa meg akarja mutatni a magyaroknak, mit tud first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Úgy bántak velünk, mint az állatokkal” – kiakadt a kézis a vb miatt

A zöld-fokiak keserűek, amiért mindössze egy mérkőzés után fel kellett adniuk a világbajnokságot. The post „Úgy bántak velünk, mint az állatokkal” – kiakadt a kézis a vb miatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Óriási táncot lejtettek a kongói kézisek a történelmi győzelmük után

Leszállították az első győzelmüket a vébén. The post Óriási táncot lejtettek a kongói kézisek a történelmi győzelmük után first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Százszázalékos maradt a magyar válogatott a vébén

A magyar kézilabda-válogatott hat góllal, 29-23-ra győzött Brazília ellen az egyiptomi világbajnokság középdöntőjének első fordulójában. Az első The post Százszázalékos maradt a magyar válogatott a vébén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kézilabda-vb: Magyarország-Brazília (élő)

Ellenfelünk még nyeretlen a tornán, igaz, kétszer is döntetlent játszott. The post Kézilabda-vb: Magyarország-Brazília (élő) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kínos kérdés a kézivébén: Kivel is játszottatok?

A lengyel játékos reakciója igazán beszédes. The post Kínos kérdés a kézivébén: Kivel is játszottatok? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Nehéz ilyen együttesek ellen megfelelő hőfokon kézilabdázni” – a kapitány szerint lépett előre a válogatott

Gyakorlásnak megtette az Uruguay elleni csoportmeccs, főleg, hogy legközelebb a németek ellen már a csoportelsőség lesz a tét. The post „Nehéz ilyen együttesek ellen megfelelő hőfokon kézilabdázni” – a kapitány szerint lépett előre a válogatott first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiütéses győzelemmel folytatta a kéziválogatott a vébén

A magyar férfi kézilabda-válogatott második mérkőzését is megnyerte az Egyiptomban zajló világbajnokságon, Uruguayt a vártnak megfelelően nagyon simán The post Kiütéses győzelemmel folytatta a kéziválogatott a vébén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kézilabda-vb: Magyarország-Uruguay

A második fordulóban is verhető ellenfél következik az egyiptomi kézilabda-világbajnokságon. The post Kézilabda-vb: Magyarország-Uruguay first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Korrupció és diktatúra tartja a piramis csúcsán a kézilabdasport fáraóját

Hasszan Musztafa a nemzetközi szövetség, az IHF elnökeként élet és halál ura a kézilabdában, és akit nemhogy meggyengítettek a botrányok, hanem már oda jutott, hogy kihívója sem akad. The post Korrupció és diktatúra tartja a piramis csúcsán a kézilabdasport fáraóját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mikler: Ilyenben talán még nem is volt részem világversenyen

Egy órával a meccs előtt tudták meg, kik játszanak majd az ellenfélnél, ami nem mondható ideális felkészülésnek. The post Mikler: Ilyenben talán még nem is volt részem világversenyen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kézi-vb: Magyarország – Zöld-foki Köztársaság 0-0 (élő)

Az első vb-ellenfél tavaly az ötödik helyen zárt az Afrika-bajnokságon. The post Kézi-vb: Magyarország - Zöld-foki Köztársaság 0-0 (élő) first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Üres kapus gólokkal kaptak ki a nagy riválistól, elsírta magát a kéziedző

Félidőben még hét góllal álltak jobban. És ez lett volna a nyerhető meccsük a vébén. The post Üres kapus gólokkal kaptak ki a nagy riválistól, elsírta magát a kéziedző first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kézi-vb: az sem biztos, hogy ki tud állni a magyar válogatott ellenfele

Újabb fertőzöttek a Zöld-foki Köztársaság csapatánál, újra kell tesztelni mindenkit. The post Kézi-vb: az sem biztos, hogy ki tud állni a magyar válogatott ellenfele first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

22 évvel ezelőtt szerezte első gólját a vébén, most is betalált a kéziklasszis

Kiril Lazarov négy különböző évtizedben is ott volt a világbajnokságon és mindannyiszor eredményes volt. The post 22 évvel ezelőtt szerezte első gólját a vébén, most is betalált a kéziklasszis first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

51 gólt kapott egy csapat a kézi-vb-n

Lehetett rá számítani, hogy sima lesz a meccs, de hogy ennyire, arra azért nem. The post 51 gólt kapott egy csapat a kézi-vb-n first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kézi-vb: órákkal a meccs előtt derült ki két játékosról, hogy koronavírusosak

Akkor adtak pozitív mintát, amikor megérkeztek Egyiptomba. The post Kézi-vb: órákkal a meccs előtt derült ki két játékosról, hogy koronavírusosak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tizenhat kiállítással kezdődött a kézilabda-világbajnokság

A házigazda nagy magabiztossággal húzta be az első csoportmeccset.
fel 0 le