#kijárási tilalom

444 444

Kijárási tilalmat rendeltek el New Orleansban, mert az Ida hurrikán után áram nélkül maradt városban rabolni kezdtek az emberek

New Orleansban kijárási tilalmat rendeltek el, miután Louisiana és Mississippi nagy része is áram nélkül maradt az Ida hurrikán miatt.New Orleans polgármester elmondta, hogy a kijárási tilalom 20:00 és 06:00 óra között tart, mert a rendőrség szerint "több" rablás történt a városban, miután áram nélkül maradtak az üzletek. A szolgáltatók már dolgoznak azon, hogy visszahozzák az áramot, de vannak olyan területek, ahol ez akár több hétig is eltarthat. A...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kijárási tilalmat és látogatási korlátozást vezetnek be a nagykanizsai idősek otthonában

A szigorítást 30 napra vezették be. The post Kijárási tilalmat és látogatási korlátozást vezetnek be a nagykanizsai idősek otthonában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sydney fertőzött részein éjszakai kijárási tilalmat vezettek be

Szeptember végéig meghosszabbították a város zárlatát.  The post Sydney fertőzött részein éjszakai kijárási tilalmat vezettek be first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megvan az ötmillió beoltott, vége a köztéri maszkviselésnek és a kijárási tilalomnak

És nincs többé kijárási tilalom éjszaka. The post Megvan az ötmillió beoltott, vége a köztéri maszkviselésnek és a kijárási tilalomnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Itt vannak az új szabályok: a polgármesterek se rendelhetik el a maszkhasználatot, csak június közepétől lehet tüntetni

Sok új szabály lesz, és nagyon sok minden változik. The post Itt vannak az új szabályok: a polgármesterek se rendelhetik el a maszkhasználatot, csak június közepétől lehet tüntetni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jakab Péter képviselői munkájának tekinti az éjszakai vetítést

A Jobbik elnöke szerint éppen ezért nem is szegte meg a kijárási tilalmat. The post Jakab Péter képviselői munkájának tekinti az éjszakai vetítést first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Romániában vége a kijárási tilalomnak

Maszkot hordani kültéren már csak zsúfolt helyeken lesz kötelező. The post Romániában vége a kijárási tilalomnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Hivatalos: holnaptól 11-re kell csak hazaérni

Ezt írja már a Magyar Közlöny is.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A védőoltás ellenére sem oldották fel a kijárási tilalmat az idősotthonokban

Csak az érintésmentes látogatások engedélyezettek, már ahol ezt meg lehet oldani. The post A védőoltás ellenére sem oldották fel a kijárási tilalmat az idősotthonokban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Albániában kinyithatnak a vendéglátóhelyek

A kijárási tilalom marad, de az is később kezdődik hétfőtől. The post Albániában kinyithatnak a vendéglátóhelyek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Halálra guggoltattak egy férfit a Fülöp-szigeteken, mert megszegte a kijárási tilalmat

A rendőrfőnököt menesztették. The post Halálra guggoltattak egy férfit a Fülöp-szigeteken, mert megszegte a kijárási tilalmat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Videón a tolvaj, aki budapesti autókból szívott le benzint

A kijárási tilalmat is megszegte. The post Videón a tolvaj, aki budapesti autókból szívott le benzint first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Müller Cecília: Magyarország egy oltó nemzet

Az operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján György István beszélt először, azzal kezdte, hogy „ezekben az órákban lépjük át a kétmilliomodik The post Müller Cecília: Magyarország egy oltó nemzet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kétszázan haltak meg tegnap, de Bulgária lazít a korlátozásokon

Nyitnak a teraszok, a színházak, a bölcsődék és az óvodák is. The post Kétszázan haltak meg tegnap, de Bulgária lazít a korlátozásokon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kásler: Legkorábban május végén lehet nyitni

A miniszter szerint így is az elsők között nyithat Magyarország. Azt is elmondta, hogy szerinte „meg se rendült" a magyar egészségügy. The post Kásler: Legkorábban május végén lehet nyitni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Gulyás Gergely: Csak húsvét után rövidítik a kijárási tilalmat

Ekkora lesz beoltva 2,5 millió ember.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Húsvétra teljes zárlat alá kerül Ausztria keleti fele, Bécs is

A Magyarországról ingázóknak már nem lesz elég a heti egy teszt. The post Húsvétra teljes zárlat alá kerül Ausztria keleti fele, Bécs is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ittasan, jogosítvány nélkül próbált elhajtani a rendőrök elől egy 18 éves fiú, villanyoszlopnak ütközött

Ráadásul a kijárási tilalmat is megszegte társaival. The post Ittasan, jogosítvány nélkül próbált elhajtani a rendőrök elől egy 18 éves fiú, villanyoszlopnak ütközött first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Mindenki a bárokba, fodrászhoz és kozmetikushoz rohant a lezárás előtt álló Rómában

Hétfőtől fél Olaszországban tejles zárlat lesz, bezár minden, és csak a legszükségesebb esetben mehetnek utcára az emberek.
fel 0 le
444 444

Fél Olaszország teljes lezárás alá kerülhet hétfőtől

A lakosok csak munka, egészségügyi probléma vagy vészhelyzet miatt hagyhatják el az otthonukat.
fel 0 le