#koronavírus-járvány

24.hu 24.hu

Nőnapon kell bezárniuk, pánikban a virágárusok

Március 8. az év legforgalmasabb napja a virágárusoknál, de jelen állás szerint idén nem nyithatnak ki aznap, pedig az árut már megrendelték. The post Nőnapon kell bezárniuk, pánikban a virágárusok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Azonnal kínai vakcinát vesz Csehország

A kínai fél haladéktalanul eleget tesz a megrendelésnek. The post Azonnal kínai vakcinát vesz Csehország first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karikó Katalin: Szerettem Magyarországon élni, de azt éreztem, többre is képes lennék

Kellett egy környezetváltozás ahhoz, hogy magasabbra jusson. The post Karikó Katalin: Szerettem Magyarországon élni, de azt éreztem, többre is képes lennék first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egymilliárd adag vakcinát legyárt idén a Sinopharm

Átálltak tömeggyártásra. The post Egymilliárd adag vakcinát legyárt idén a Sinopharm first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy dél-afrikai mutáns ellen kifejlesztett vakcina elég lehet a teljes védelemhez

Tanulmányok szerint a dél-afrikai variáns elleni antitestek védenek a többi ellen is. The post Egy dél-afrikai mutáns ellen kifejlesztett vakcina elég lehet a teljes védelemhez first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

100 ezer extra vakcinát kap Ausztria, hogy beoltsanak egy járást

Tirolban a dél-afrikai mutáns pusztít. The post 100 ezer extra vakcinát kap Ausztria, hogy beoltsanak egy járást first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nincs elég vakcina, mégis hegyekben áll a raktárakban Európában

Főleg az AstraZeneca vakcinájával szemben komoly a bizalmatlanság Nyugaton. The post Nincs elég vakcina, mégis hegyekben áll a raktárakban Európában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csehország Covid-katasztrófájának van egy fontos tanulsága

Csehország a saját sikere csapdájába esett, de a kormány fáziskésése is nagyban szerepet játszott abban, hogy az összeomlás szélére került az egészségügyi rendszer. A harmadik hullámból lehet kiút, Andrej Babis viszont komoly bajban van. The post Csehország Covid-katasztrófájának van egy fontos tanulsága first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Karácsony Gergely: Elkerülhetetlen további korlátozások bevezetése

A főpolgármester szerint egyszer vége lesz járványnak, de most még nehéz hetek jönnek. The post Karácsony Gergely: Elkerülhetetlen további korlátozások bevezetése first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Stratégiai egyeztetésekért felelős miniszteri biztost nevezett ki Gulyás Gergely

A megbízatás időtartama 3 hónap. The post Stratégiai egyeztetésekért felelős miniszteri biztost nevezett ki Gulyás Gergely first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szinte mindenki elzavarná a szlovák kormányt, mégis túlélheti a válságot

Hónapok óta remeg a talaj Igor Matovič szlovák kormányfő lábai alatt a koronavírus-járvány kezelése miatt, de a rendkívül magas elutasítottsága mellett sem elképzelhetetlen, hogy a mániákus miniszterelnök kihúzza a ciklusa végéig. The post Szinte mindenki elzavarná a szlovák kormányt, mégis túlélheti a válságot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ezért lehet fárasztóbb otthonról dolgozni, mint irodában

A Zoom-fáradtságról tette közzé tanulmányt a Stanford Egyetem kutatói. The post Ezért lehet fárasztóbb otthonról dolgozni, mint irodában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lezárták a járásokat, 30 ezer rendőr ellenőrzi az utakat Csehországban

Kivételes esetekben lehet elhagyni a lakóhely szerinti járást hétfőtől a cseheknél. The post Lezárták a járásokat, 30 ezer rendőr ellenőrzi az utakat Csehországban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Öt városban emelkedett a koronavírus koncentrációja a szennyvízben

Alacsony koncentrációt már csak két településen mértek február utolsó hetében. The post Öt városban emelkedett a koronavírus koncentrációja a szennyvízben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Müller Cecília: Több mint tízmillió Pfizer-vakcinát kötött le Magyarország

Málta és Dánia után Magyarország a harmadik legjobban átoltott országgá vált lakosságarányosan az EU-ban. The post Müller Cecília: Több mint tízmillió Pfizer-vakcinát kötött le Magyarország first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az olimpiai bajnok sprinter inkább kihagyja az olimpiát, de nem kér a vakcinából

Nem akart indokolni, rejtélyesen csak annyit mondott, minden oka megvan így dönteni. The post Az olimpiai bajnok sprinter inkább kihagyja az olimpiát, de nem kér a vakcinából first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Galgóczi Ágnes: Az orosz és a kínai vakcinák esetében egyelőre nem változtatunk

A Pfizer és az AstraZeneca oltóanyagánál már történt módosítás. The post Galgóczi Ágnes: Az orosz és a kínai vakcinák esetében egyelőre nem változtatunk first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szijjártó Péter: Hajnalban megindult két telerakott kamion Moszkva mellől Magyarországra

280 ezer oltóanyag érkezik. The post Szijjártó Péter: Hajnalban megindult két telerakott kamion Moszkva mellől Magyarországra first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Merkely Béla: Minden második értesített elutasítja a vakcinát

Szomorúnak nevezte ezt a helyzetet. The post Merkely Béla: Minden második értesített elutasítja a vakcinát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Balassagyarmaton szülői féltésből egyre több gyereket tartanak otthon

A polgármester kérte a szülőket, ne engedjék iskolába, óvodába a gyerekeket. The post Balassagyarmaton szülői féltésből egyre több gyereket tartanak otthon first appeared on 24.hu.
fel 0 le