#koronavírus-járvány

24.hu 24.hu

A vőlegény nélkül kellett megtartani az esküvőt, de így nagyszerűen sikerült

Látványosra sikerült a kényszermegoldás. The post A vőlegény nélkül kellett megtartani az esküvőt, de így nagyszerűen sikerült first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az Oxford Vaccine Group igazgatója szerint valószínűtlen, hogy az omikron variáns újraindítja a járványt

Optimista, ugyanakkor óvatos nyilatkozat. The post Az Oxford Vaccine Group igazgatója szerint valószínűtlen, hogy az omikron variáns újraindítja a járványt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Vígszínház egy színésze szerint a teátrum egyáltalán nem törődik a koronavírus-veszéllyel, veszélybe sodorva ezzel a társulatot

Wunderlich József szerint a teátrumnak nincs jó válasza a kialakult helyzetre. The post A Vígszínház egy színésze szerint a teátrum egyáltalán nem törődik a koronavírus-veszéllyel, veszélybe sodorva ezzel a társulatot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

185-en haltak meg szerdán koronavírusban Magyarországon

A héten eddig 48 ezer eddig oltatlan ember is döntött úgy, hogy felveszi az első oltását. The post 185-en haltak meg szerdán koronavírusban Magyarországon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Lázár János: Mindenkinek jogában áll hülyének lenni és jogában áll meghalni

A tram-trainről tartott online tájékoztatót a képviselő, de az oltások is szóba kerültek. The post Lázár János: Mindenkinek jogában áll hülyének lenni és jogában áll meghalni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy oltáspropagáló, kommunista bábcsirke miatt lendültek támadásba a republikánusok

Az amerikai republikánusok a Szezám utca című bábműsort támadják, amiért az egyik fiktív karakter Twitteren azt írta, beoltották. Nagymadár és a készítők valóban az oltást propagálták – az USA-ban az ötszázat közelíti az 5-11 közelíti a járvány gyermek áldozatainak száma. The post Egy oltáspropagáló, kommunista bábcsirke miatt lendültek támadásba a republikánusok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csökkent a szennyvízben a koronavírus örökítőanyaga két hazai városban

A legtöbb mintavételi helyen azonban emelkedett. The post Csökkent a szennyvízben a koronavírus örökítőanyaga két hazai városban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Biostatisztikus: Nemcsak visszatartják a járványadatokat, de megfejelik valami hihetetlen cinizmussal is

Ferenci Tamás szerint ha a szándék meglenne egy megfelelően működő adatgyűjtési rendszer kialakítására, akkor egy hét alatt megoldható lenne, hogy az alapvető adatokat a lakosság is megismerhesse. The post Biostatisztikus: Nemcsak visszatartják a járványadatokat, de megfejelik valami hihetetlen cinizmussal is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csehországban és Szlovákiában a legtöbb helyről kitiltották az oltatlanokat

De Ausztria mintájára Szlovákiában is teljes zárlat jöhet. The post Csehországban és Szlovákiában a legtöbb helyről kitiltották az oltatlanokat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A holland miniszterelnök leidiótázta az erőszakos zárlatellenes tüntetőket

Mark Rutte nem tudja megérteni őket. The post A holland miniszterelnök leidiótázta az erőszakos zárlatellenes tüntetőket first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Német egészségügyi miniszter: Tél végére mindenki vagy beoltatja magát, vagy meggyógyul, vagy meghal

Jens Spahn azt is elmondta, szakértők szerint a Moderna a vakcinák Rolls-Royce-a. The post Német egészségügyi miniszter: Tél végére mindenki vagy beoltatja magát, vagy meggyógyul, vagy meghal first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Barabási: Döbbenetes Székelyföld átoltatlansága

Megdöbbent a túlnyomó többségében magyarok által lakott székelyföldi megyék alacsony átoltottsági arányán Barabási Albert-László Amerikában élő The post Barabási: Döbbenetes Székelyföld átoltatlansága first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nettó 360 ezret fizet egy vidéki cég a dolgozóinak, ha beoltják magukat

Ha valakit ez sem vesz rá az oltásra, az mehet fizetés nélküli szabadságra. The post Nettó 360 ezret fizet egy vidéki cég a dolgozóinak, ha beoltják magukat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elszabadult a járvány egész Európában

Sorra döntik a napi rekordokat az új esetszámok. The post Elszabadult a járvány egész Európában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tízezrek tüntetnek Bécsben a járvány miatti lezárások ellen

A rendőrség szerint 35 ezren, a szervező Szabadságpárt szerint viszont háromszor ennyien lepték el a császárváros utcáit. The post Tízezrek tüntetnek Bécsben a járvány miatti lezárások ellen first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Djokovicnak fel kell adnia az elveit, ha meg akarja védeni a címét Melbourne-ben

Csak oltottak játszhatnak az év első Grand Slam-tornáján. The post Djokovicnak fel kell adnia az elveit, ha meg akarja védeni a címét Melbourne-ben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tisztázta a kormány, hol nem lesz kötelező maszkot viselni

Bulizni például lehet maszk nélkül. The post Tisztázta a kormány, hol nem lesz kötelező maszkot viselni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bajorországban még soha nem volt annyira drámai a helyzet, mint most

Pusztít a koronavírus. The post Bajorországban még soha nem volt annyira drámai a helyzet, mint most first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Elfogytak a szabad lélegeztetőgépek Szlovákiában, drámai üzenet a kormányfőtől

Hűtőberendezéseket kell rendelniük a holttestek tárolására. The post Elfogytak a szabad lélegeztetőgépek Szlovákiában, drámai üzenet a kormányfőtől first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Közös zuhanyzós, Hős utcai kollégiumi szobákba helyezték el a Honvédkórházba felrendelt ápolókat

Megalázó körülmények közé szállásoltak el a koronavírus-járvány vidékről a fővárosba rendelt ápolókat. The post Közös zuhanyzós, Hős utcai kollégiumi szobákba helyezték el a Honvédkórházba felrendelt ápolókat first appeared on 24.hu.
fel 0 le