#kulcsár edina

24.hu 24.hu

G.w.M az újszülött kislányáról: Ritka jó baba, és olyan szép, hogy végem van!

Rutinból jön neki az apaság. The post G.w.M az újszülött kislányáról: Ritka jó baba, és olyan szép, hogy végem van! first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Félmilliárdos bevétel Kovács Ákosnál, 177 milliós osztalék Sebestyén Balázsnál

Kulcsár Edina, Pataky Attila és Nagy Feró is jó évet zárt. Megnéztük a celebek cégeinek 2022-es beszámolóit. The post Félmilliárdos bevétel Kovács Ákosnál, 177 milliós osztalék Sebestyén Balázsnál first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina Amaráról: Mindenkinek olyan kiegyensúlyozott babát kívánok, mint amilyen a mi kislányunk!

Bár sokan kérdezték tőle, ő nem tartott attól, mennyivel lesz nehezebb az élete a harmadik gyerek után. The post Kulcsár Edina Amaráról: Mindenkinek olyan kiegyensúlyozott babát kívánok, mint amilyen a mi kislányunk! first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Így mentünk szülni” felirattal posztoltak táncolós-megőrülős videót Kulcsár Edináék

A felvételek még Amara születése előtt készültek. The post „Így mentünk szülni” felirattal posztoltak táncolós-megőrülős videót Kulcsár Edináék first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina a kórházból posztolt szelfit újszülött kislányával

Mindenki nagyon boldognak tűnik a képen. The post Kulcsár Edina a kórházból posztolt szelfit újszülött kislányával first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya

Instagramon jelentették be a nagy hírt. The post Megszületett Kulcsár Edina és G.w.M kislánya first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

G.w.M: Boldoggá tesz, amikor drága holmikban beülhetek a drága autómba, halkan megy a jazz-zene, és elkap az érzés: sikerült

A rapper arról is mesélt, hogy tinédzserként fellépésről fellépésre járt, hogy legyen pénze. The post G.w.M: Boldoggá tesz, amikor drága holmikban beülhetek a drága autómba, halkan megy a jazz-zene, és elkap az érzés: sikerült first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Kértem, nézze meg a féklámpát, ég-e” – mondta G.w.M korábbi randipartnerének, majd elhajtott a kocsijával

Nem tetszett neki a szóban forgó hölgy, így inkább lerázta. The post „Kértem, nézze meg a féklámpát, ég-e” – mondta G.w.M korábbi randipartnerének, majd elhajtott a kocsijával first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bezár Kulcsár Edina hajfonó szalonja az Aréna Plázában

Két másik üzletben továbbra is várják a vendégeket. The post Bezár Kulcsár Edina hajfonó szalonja az Aréna Plázában first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina: Templomi esküvőt szeretnék, hogy Isten színe előtt esküdhessünk meg

Néhány hete jegyezte őt el rapper vőlegénye. The post Kulcsár Edina: Templomi esküvőt szeretnék, hogy Isten színe előtt esküdhessünk meg first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Top 10: 2022 közéleti csúcseseményei a meteorológusok kirúgásától a benzinárstopon és az országot váltó Liu testvéreken át Orbán Zelenszkij-viccelődéséig

A forralt boros az év szaloncukra, kirúgják a meteorológusokat, az ellenzéki politikusokról meg kiderül, miben hasonlítanak a szorobánnal kalkuláló fejszámolóművészekre – a Page Not Found az idén is összeállította vérkomoly szilveszteri listáját. The post Top 10: 2022 közéleti csúcseseményei a meteorológusok kirúgásától a benzinárstopon és az országot váltó Liu testvéreken át Orbán Zelenszkij-viccelődéséig first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

2022 öt percben: tüntetések, szankciók és háborús csirkefarhát

fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina: Nehéz azt képviselnem, amit régen, az őszinte, sok témában megnyilvánuló Edinát

Szívesen mesélne a küzdelmeikről, de nem teheti. The post Kulcsár Edina: Nehéz azt képviselnem, amit régen, az őszinte, sok témában megnyilvánuló Edinát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina: Azok a jó előadóművészek – és magamat nem sorolom ide –, akik hitelesek abban, amit csinálnak

Nem tartja magát énekesnőnek, de igyekszik önazonos lenni a dalaiban. The post Kulcsár Edina: Azok a jó előadóművészek – és magamat nem sorolom ide –, akik hitelesek abban, amit csinálnak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina G.w.M-ről: Azt mondaná, én vagyok az egyetlen nő, aki nem örül a Guccinak

Azért felveszi a luxusmárka darabjait, hogy ezzel is párja kedvében járjon. The post Kulcsár Edina G.w.M-ről: Azt mondaná, én vagyok az egyetlen nő, aki nem örül a Guccinak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina a születendő kislánya nevéről: Maga a csoda, olyan, hogy tudod: „ő G.w.M és K.E. kislánya”

Különlegességre lehet számítani. The post Kulcsár Edina a születendő kislánya nevéről: Maga a csoda, olyan, hogy tudod: „ő G.w.M és K.E. kislánya” first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina: Összeomlott az életem, és nem az lett a küldetésem, hogy másoknak segítsek, hanem hogy magamat összeszedjem

Mostanra rendbe jött, és igyekszik visszatérni ahhoz, amit régen képviselt. The post Kulcsár Edina: Összeomlott az életem, és nem az lett a küldetésem, hogy másoknak segítsek, hanem hogy magamat összeszedjem first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

G.w.M: Egyedül sem tudok enni, nemhogy magamnak szedjek

Kulcsár Edinának mindig le kell ülnie vele az asztalhoz. The post G.w.M: Egyedül sem tudok enni, nemhogy magamnak szedjek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina G.w.M-ről: Szerintem még soha nem főzött ennyit senki a Hal a tortánban

Közösen készítették el a vacsorát. The post Kulcsár Edina G.w.M-ről: Szerintem még soha nem főzött ennyit senki a Hal a tortánban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina, G.w.M és Csuti is szerepelnek majd a Szerencsekerék új évadában

Decemberben új epizódokkal folytatódik a vetélkedő. The post Kulcsár Edina, G.w.M és Csuti is szerepelnek majd a Szerencsekerék új évadában first appeared on 24.hu.
fel 0 le