#kulcsár edina

24.hu 24.hu

G.w.M: Lesz lagzi, aranyhintó

Egyelőre nincs kilátásban házasságkötés, de ha eljön az ideje, megadják majd a módját. The post G.w.M: Lesz lagzi, aranyhintó first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina: A legnagyobb félelmem, hogy elveszítem a szerelmem, de ez úgysem fog bekövetkezni

Továbbá a mélységtől és a magasságtól is fél. The post Kulcsár Edina: A legnagyobb félelmem, hogy elveszítem a szerelmem, de ez úgysem fog bekövetkezni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina, Gáspár Evelin és Varga Viktor a párjaikkal versenyeznek a TV2 új reality-jében

Ősszel indul a nyolc sztárpárt felvonultató Párharc. The post Kulcsár Edina, Gáspár Evelin és Varga Viktor a párjaikkal versenyeznek a TV2 új reality-jében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina sztrájk miatt a milánói reptéren ragadt

Az elcserélt bőrönd után most ez is... The post Kulcsár Edina sztrájk miatt a milánói reptéren ragadt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina azt hitte, elállították a kódot bőröndjén, aztán kiderült, nem is a sajátja került hozzá

Valaki másét hozta el a reptérről. The post Kulcsár Edina azt hitte, elállították a kódot bőröndjén, aztán kiderült, nem is a sajátja került hozzá first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina G.w.M-ről: Olyan kapcsolatban élünk, amilyenre titkon kislánykorom óta vágytam

Úgy érzi, G.w.M csodálatos apja lesz a babájuknak. The post Kulcsár Edina G.w.M-ről: Olyan kapcsolatban élünk, amilyenre titkon kislánykorom óta vágytam first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gazevés Korfun és lelki megtisztulás Balin – így nyaraltak idén a hazai celebek

Ahogyan már évek óta, most is összeszedtük, hol pihentek idén nyáron a magyar celebek. Voltak, akik többször is kiengedték a gőzt a dolgos hétköznapok után. The post Gazevés Korfun és lelki megtisztulás Balin – így nyaraltak idén a hazai celebek first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina nem gondolja, hogy hamar jött volna a közös gyerek G.w.M-mel: Minden álomba illő vele

Az influenszer úgy véli, az érzelmek beszédesebbek az időnél. The post Kulcsár Edina nem gondolja, hogy hamar jött volna a közös gyerek G.w.M-mel: Minden álomba illő vele first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

G.w.M Kulcsár Edina terhességéről: Ez a baba Isten ajándéka

Úgy érzik az életük olyan, mint egy szappanopera. The post G.w.M Kulcsár Edina terhességéről: Ez a baba Isten ajándéka first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

G.w.M: Annyi gyerekünk lesz, amennyit a Jóisten szán nekünk, imádni fogjuk az összeset

„Világra szóló” esküvőt terveznek. The post G.w.M: Annyi gyerekünk lesz, amennyit a Jóisten szán nekünk, imádni fogjuk az összeset first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

G.w.M, miután megtudta, hogy Kulcsár Edina terhes: Összeraktam magamban, hogy hopp, ez egy pozitív teszt és kisbaba

Rátalált a terhességi tesztre otthonukban. The post G.w.M, miután megtudta, hogy Kulcsár Edina terhes: Összeraktam magamban, hogy hopp, ez egy pozitív teszt és kisbaba first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina a várandósságáról: Azért is ért mindkettőnket ilyen váratlanul, mert fogamzásgátlót szedtem

„Ő egy igazi szerelemgyerek.” The post Kulcsár Edina a várandósságáról: Azért is ért mindkettőnket ilyen váratlanul, mert fogamzásgátlót szedtem first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Berki Mazsi a Dancing with the Starsról: Krisztián fentről fog figyelni, vigyázni, segíteni engem

Ő veszi át a várandós Kulcsár Edina helyét. The post Berki Mazsi a Dancing with the Starsról: Krisztián fentről fog figyelni, vigyázni, segíteni engem first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina a terhességéről: Egy órán keresztül meredtem magam elé, hogy ez hogy történt?

Sokáig tervezte, hogyan ossza meg az örömhírt G.w.M-mel, de a rapper idő előtt megtalálta a pozitív terhességi tesztet. The post Kulcsár Edina a terhességéről: Egy órán keresztül meredtem magam elé, hogy ez hogy történt? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina babát vár G.w.M-től, Berki Mazsi veszi át helyét a Dancing with the Starsban

Nagy-nagy változás. The post Kulcsár Edina babát vár G.w.M-től, Berki Mazsi veszi át helyét a Dancing with the Starsban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina: Nem érdekel, ha valakinek nem tetszik a hajam, a súlyom, a szívem választottja

Szerinte sokaknak jót tenne, ha magukon is felismernék, hogy megfelelési kényszeresek. The post Kulcsár Edina: Nem érdekel, ha valakinek nem tetszik a hajam, a súlyom, a szívem választottja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina és G.w.M lesz az egyik sztárpár a TV2 új reality-jében

Lékai-Kiss Ramóna a Nagy Ő-ben, Demcsák Zsuzsa pedig egy párkereső reality-ben lesz házigazda. Minderről Fischer Péter programigazagató beszélt. The post Kulcsár Edina és G.w.M lesz az egyik sztárpár a TV2 új reality-jében first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„A rák egye ki a szemedet” – mondta G.w.M a görög szálloda dolgozójának, amikor az szólt, hogy túl hangos a zenéjük

Kulcsár Edina szerint a párja viccesen reagált az alkalmazott kérésére. The post „A rák egye ki a szemedet” – mondta G.w.M a görög szálloda dolgozójának, amikor az szólt, hogy túl hangos a zenéjük first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina G.w.M stílusáról: Százszor jobban bírom, ha valaki ilyen, minthogy előadja magát, hogy mennyire szofisztikált

Szerinte az embereknek mindig kell csámcsognivaló. The post Kulcsár Edina G.w.M stílusáról: Százszor jobban bírom, ha valaki ilyen, minthogy előadja magát, hogy mennyire szofisztikált first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina a gyerekvállalásról: Ha a Jóisten megadja, akkor lesz, ha nem, akkor meg boldogok leszünk így

Követői nagyon boldognak látják a modell-influenszert. The post Kulcsár Edina a gyerekvállalásról: Ha a Jóisten megadja, akkor lesz, ha nem, akkor meg boldogok leszünk így first appeared on 24.hu.
fel 0 le