#kulcsár edina

24.hu 24.hu

Kulcsár Edina anyja már karácsony előtt GwM-et fotózta

Úgy tűnik, a rapper az egyik képpel jelentette be válását a hónap elején. The post Kulcsár Edina anyja már karácsony előtt GwM-et fotózta first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csuti megszólalt Kulcsár Edina új kapcsolatáról: Edina nem mindig volt velem őszinte, rettentően csalódott vagyok

Ő mutatta meg őket egymásnak. The post Csuti megszólalt Kulcsár Edina új kapcsolatáról: Edina nem mindig volt velem őszinte, rettentően csalódott vagyok first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina összejött GwM-mel, közös fotót is posztolt a rapperrel

Nemrég jelentették be férjével, hogy elválnak. The post Kulcsár Edina összejött GwM-mel, közös fotót is posztolt a rapperrel first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szakításuk után az éneklés felé fordul Kulcsár Edina, el is készült az első dala

Elkészült az első dala is. The post Szakításuk után az éneklés felé fordul Kulcsár Edina, el is készült az első dala first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csuti a Kulcsár Edinával való szakításukról: Nincs harmadik fél

Azt mondja, más okok vannak a háttérben. The post Csuti a Kulcsár Edinával való szakításukról: Nincs harmadik fél first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edináék már a tízedikek, akik szakítottak a Nyerő Páros után

Ők már a sokadikak, akiknek végül mégsem jött össze a műsor után. The post Kulcsár Edináék már a tízedikek, akik szakítottak a Nyerő Páros után first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szakított Kulcsár Edina és Csuti

Egy évig küzdöttek, de végül nem sikerült megmenteniük a házasságukat. The post Szakított Kulcsár Edina és Csuti first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina 2021-ről: Sokszor csak ültem, meredten bámultam magam elé és sírtam

Nagyon nem volt rendben a lelkivilága. The post Kulcsár Edina 2021-ről: Sokszor csak ültem, meredten bámultam magam elé és sírtam first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csuti: A mélypontot már magunk mögött hagytuk, de abból a gyerekek is tapasztaltak

Egymásra kellett szólniuk, hogy ne a gyerekeik előtt balhézzanak. The post Csuti: A mélypontot már magunk mögött hagytuk, de abból a gyerekek is tapasztaltak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina egy ideje úgy érzi, hogy valami hiányzik az életéből

Emiatt változtatni szeretne az életén. The post Kulcsár Edina egy ideje úgy érzi, hogy valami hiányzik az életéből first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy éve ilyenkor: a legdurvább felmondás – hangosbemondóba káromkodta bele a panaszát

Ahogy minden héten, ezúttal is mutatjuk, mely cikkeink érdekelték leginkább olvasóinkat pontosan egy évvel ezelőtt. The post Egy éve ilyenkor: a legdurvább felmondás – hangosbemondóba káromkodta bele a panaszát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edinát annyira megbántották a Nyerő Páros játékosai, hogy pszichológushoz fordul miatta

A játékosok régi sebeket téptek fel Kulcsár Edinában. The post Kulcsár Edinát annyira megbántották a Nyerő Páros játékosai, hogy pszichológushoz fordul miatta first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edinát az esküvőjük után, egy Fradi meccsre vitte el Csuti nászút gyanánt

A modell akkor már nyolc hónapos terhes volt. The post Kulcsár Edinát az esküvőjük után, egy Fradi meccsre vitte el Csuti nászút gyanánt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nyerő Páros: Kulcsár Edina és Csuti estek ki a játékból

Pataki Zitáék duplaszavazatának köszönhetően. The post Nyerő Páros: Kulcsár Edina és Csuti estek ki a játékból first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Picit vegyél vissza, mert rengeteg vagy!” – szólt rá Csuti a rajta poénkodó Kulcsár Edinára

Kulcsár szerint nagy baj, ha férje nem tudja, mikor viccel és mikor beszél komolyan. The post „Picit vegyél vissza, mert rengeteg vagy!” – szólt rá Csuti a rajta poénkodó Kulcsár Edinára first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pataki Zita szerint férjét lenézte Csuti a Nyerő Párosban 

Elcsípték, ahogy a foglalkozására tett megjegyzést.   The post Pataki Zita szerint férjét lenézte Csuti a Nyerő Párosban  first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nyerő Páros: Pataki Zita szerint a többi női játékosnak olyan a teste, mint egy „árucikk“

Kulcsár Edináék köpni-nyelni nem tudtak. The post Nyerő Páros: Pataki Zita szerint a többi női játékosnak olyan a teste, mint egy „árucikk“ first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kulcsár Edina zokogva vallott érzéseiről: Magamat tönkretettem, meg nyilván a kapcsolatomat is

Nagyon felzaklatta, hogy a Nyerő Párosban mindenki nekiesett. The post Kulcsár Edina zokogva vallott érzéseiről: Magamat tönkretettem, meg nyilván a kapcsolatomat is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nyerő Páros: Kulcsár Edina elsírta magát, miután Pataki Zita ráolvasta, hogy haldoklik a házassága

Az időjós úgy látja, hogy nem tesznek semmit a kapcsolatukért. The post Nyerő Páros: Kulcsár Edina elsírta magát, miután Pataki Zita ráolvasta, hogy haldoklik a házassága first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nyerő Páros: Pataki Zita szerint Kulcsár Edina és Csuti kapcsolatából hiányzik a mélység

Emiatt fullasztónak érzi, ha beszélgetnie kell velük. The post Nyerő Páros: Pataki Zita szerint Kulcsár Edina és Csuti kapcsolatából hiányzik a mélység first appeared on 24.hu.
fel 0 le