#kupper andrás

24.hu 24.hu

Tízmilliós parkolási megbízásokat kapott Kupper András volt cége Erzsébetvárosban

Kuppert korábban nyolcvanezer rendbeli csalás miatt ítélték el.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Beleszólt a titkosszolgálat a fővárosi parkolási biznisz alakításába

A Belügyminisztérium ex-államtitkára betársult a parkoló pápa mellé, pont akkor, amikor egy egészen új fejezet nyílhat meg a parkolási bizniszben. Nyerő pozíciójukat erősítheti az Alkotmányvédelmi Hivatal titkosított vizsgálata is.
fel 0 le
444 444

Január 2-án kitör a parkolási káosz az Erzsébet körúton

Most derült ki, hogy nem az egész józsefvárosi parkolási biznisz a Centrumosoké. Tarlósék a fővároshoz tartozó útvonalakat rábízták egy Mészáros Lőrinchez köthethető új parkolási cégre. A szerződésük decemberben lejár, így 2020-ban nem lesz, aki bírságoljon a Körúton.
fel 0 le
444 444

Az erzsébetvárosi fideszesek még a választások előtt felállították a parkolási csapdát, amibe most Niedermüllerék kénytelenek lesznek belelépni

Tudták, hogy a választások után pár héten belül lejár a centrumosokkal kötött 10 éves parkolási szerződés, de nem írtak ki új közbeszerzést. Erre már nincs is törvényes lehetőség, így az új vezetésnek nincs más választás, meg kell hosszabbítani az együttműködést a korábban elítélt Kupper András cégével.
fel 0 le
444 444

Horváth Csaba meghátrált, nem tárgyalják a zuglói parkolási szerződést

Helyette lakossági konzultációt kezdeményez az ügyben.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Máris szerződne a parkolási mutyi császárával az MSZP-s Horváth Csaba Zuglóban

Újabb négy évre kötne üzletet Kupper András cégével a zuglói önkormányzat – írja a 444.hu a kerület frissen megválasztott MSZP-s polgármesterének,
fel 0 le
444 444

Zugló most azoktól vesz egy rakás parkolóautomatát, akiket korábban több tízezer rendbeli parkolási csalásért elítéltek

Horváth Csabáék a Centrum birodalom atyjának cégével kötnének több százmilliós üzletet. Csütörtökön dönt a zuglói testület a 76 darab új automatáról és a vele járó 4 éves szerződésről.
fel 0 le
444 444

A Fidesz és az MSZP Erzsébetvárosban is összejátszott a centrumos parkolási vállalkozók érdekében

A szocialisták megkötötték a necces parkolási szerződését, a Fidesz pedig a saját maga által hozott törvénnyel is szembe menve a végsőkig védte azt. Moldován László polgármesterjelölt feljelentést tett, mert szerinte fennáll a gyanúja a hűtlen kezelésnek.
fel 0 le
444 444

Úgy tűnik, Tarlós István mégis megpróbálja kicsavarni a kerületek kezéből a parkolási bizniszt

Hiába mondott nemet Orbán Viktor, a főpolgármester továbbra is arról beszél, hogy a parkolási bevételek helye nem a kerületeknél van. Nagy harc lesz, mert a polgármesterek foggal-körömmel ragaszkodnak az autósok pénzéhez.
fel 0 le
444 444

Gulyás szerint semmi akadálya, hogy a Centrum Parkoló korábbi vezetője külföldön is szerencsét próbáljon

Szijjártó Péter ezért vitte magával Kupper Andrást Kínába üzletelni.
fel 0 le
444 444

Ez a rendszer a tetejétől a talpáig bűzlik

A 444 első közösségi finanszírozásból készült filmje a fővárosi önkormányzatok egyik legsötétebb ügyéről, a parkolási bizniszről szól, amin évtizedek óta egy politikához kivételesen közel álló csoport gazdagodik. Teljes film.
fel 0 le
444 444

Évtizedes rejtőzködésből bújik elő a rendszer atyja, aki egységbe forrasztja a Fideszt és a szocialistákat

A Fidesz hatalomra kerülésekor látványosan leszámolt Budapest legzavarosabb parkolási cégével. És mégis, a mai napig létezik a láthatatlan parkolási birodalom, ahol a látszólagos politikai ellenfelek csendben egymás kezébe csapnak. III. rész
fel 0 le
444 444

Osztom a mikuláscsomagot, én vagyok az utcán az Isten

Ferencvárosban nem csak a hivatalokban zajlik izgalmas élet, az utcán is pörög a biznisz. Egyes ellenőrök drogárusítással egészítik ki a feketén kapott munkadíjat. II. rész
fel 0 le
444 444

Ez Budapest egyik legsötétebb ügye

Indul a budapesti parkolásról szóló videósorozatunk, amiben bemutatjuk, hogy az utóbbi 25 évben kikhez és milyen úton vándoroltak a budapestiek eltűnt milliárdjai. Előzetes.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ma is a Demszky-korszak cápái köröznek a zsíros parkolási biznisz körül

A Ferencváros szerződést bont ugyan a kínossá vált parkolási céggel, de a régi csapatok már most harcban állnak a jól fizető kerület visszaszerzésére.
fel 0 le