#los angeles

24.hu 24.hu

Nem tudta, két hónapon át egy halottól egy méterre aludt

Nem tudta, mitől van már két hónapja rosszul. The post Nem tudta, két hónapon át egy halottól egy méterre aludt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Jó oka van O. J. Simpsonnak, hogy ne menjen Los Angelesbe

Még véletlenül sem szeretne találkozni a felesége gyilkosával. The post Jó oka van O. J. Simpsonnak, hogy ne menjen Los Angelesbe first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Családi házak között robbant fel egy tűzszerész kamion Los Angelesben

Az amerikaiak tűzijátékos ünnepe vagyis július 4. előtt a Los Angeles-i rendőrség lefoglalt egy halom, otthon készített tűzijátékot, amit betettek egy robbanásálló rekeszbe, azt pedig egy tűzszerész kamionba, majd az egészet felrobbantották. A probléma csak az volt, hogy a robbanóanyag súlyát elmérték, emiatt felrobbant az egész kamion. A robbanásban több ház és környéken parkoló autó súlyosan megrongálódott és 17 ember, köztük négy rendőr megsérült.A...
fel 0 le
24.hu 24.hu

A film, ami a gépek lázadása helyett Los Angeles lázadását indította be – 30 éves a Terminátor 2.

1991 júliusában mutatták be a filmet, amely nemcsak a nagyköltségvetésű akciófilmek új korszakát hozta el, de kis túlzással talán még az 1992-es Los Angeles-i zavargások sem törtek volna ki nélküle. Hiszen a Rodney King összeverését megörökítő férfi azért tartotta magánál a kameráját, mert a film forgatását akarta felvenni. The post A film, ami a gépek lázadása helyett Los Angeles lázadását indította be – 30 éves a Terminátor 2. first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy órán át kellett fejre tett kezekkel ülniük egy repülő utasainak, azóta sem tudják, miért

Csak annyit mondtak nekik, biztonsági okokból. The post Egy órán át kellett fejre tett kezekkel ülniük egy repülő utasainak, azóta sem tudják, miért first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Koronavírus ölte meg Vlagyimir Menysovot, a Moszkva nem hisz a könnyeknek rendezőjét

Koronavírus-fertőzés következtében 81 évesen meghalt Vlagyimir Menysov orosz színész, rendező, forgatókönyvíró és producer, az 1980-as Oscar-díjas szovjet film, a Moszkva nem hisz a könnyeknek rendezője.A rendező halálát a Moszkvai Állami Filmművészeti Egyetemen (VGIK) dolgozó kollégái jelentették be, de azt később közleményben megerősítette a Moszfilm moszkvai filmstúdió is. Vlagyimir Hotinyenko filmrendező elmonda, hogy tudtak a betegségéről, de...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Gyermekei meggyilkolásával vádolnak egy Los Angeles-i nőt

Három gyermekét hétfőn délután találták holtan az otthonukban, szerdán már bíróság elé állhat. The post Gyermekei meggyilkolásával vádolnak egy Los Angeles-i nőt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Leugrott az induló gépről, miután nem sikerült bejutnia a pilótafülkébe a Los Angeles-i reptéren

A férfit a repülőtér gurulóútjáról azonnal kórházba szállították, az ügyben pedig nyomozás indult. The post Leugrott az induló gépről, miután nem sikerült bejutnia a pilótafülkébe a Los Angeles-i reptéren first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Eladja álomházát a bokszvilág egykori fenoménja

Azok a hírességek, akik Hollywoodnál csendesebb életet keresnek, Pacific Palisades-on ilyenre találnak. The post Eladja álomházát a bokszvilág egykori fenoménja first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Chris Brown-t ismét azzal vádolják, hogy megütött egy nőt

Chris Brownról valószínűleg már senkinek nem valamelyik száma jut az eszébe, hanem hogy nőket bántalmaz. A Grammy díjas énekes megint hasonlók miatt került a hírekbe, egy nő azért hívta a Los Angeles-i rendőrséget, mert állítása szerint Chris Brown megütötte őt. Az eset még június 18-án, helyi idő szerint reggel 7.30-kor történt, a meg nem nevezett nő állítása szerint veszekedtek az énekessel, aki megütötte őt. Mire a rendőrök kiértek a helyszínre,...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Harvey Weinsteint kiadják Los Angelesnek, hogy felelősségre vonhassák

Nem fogadták el halasztási kérelmét, így a jelenleg New Yorkban rá kiszabott huszonhárom évnyi büntetés mellé újabb éveket gyűjthet. The post Harvey Weinsteint kiadják Los Angelesnek, hogy felelősségre vonhassák first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

240 millió forintnyi összeget sikkasztott el egy apáca az általános iskolától, hogy szerencsejátékozzon

28 éven keresztül dolgozott a Los Angeles-i iskolának. The post 240 millió forintnyi összeget sikkasztott el egy apáca az általános iskolától, hogy szerencsejátékozzon first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tízezer kilométer repült, hogy a szakítása után elvágja a szerelemlakatját

„Kicsinyes rohadék” – jellemezte saját magát az amerikai nő. The post Tízezer kilométer repült, hogy a szakítása után elvágja a szerelemlakatját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Fehérnek álcázva követett el 30 betörést egy fekete férfi Los Angeles-ben

A rendőrség most azt vizsgálja, más bűncselekmények is a számlájára írhatók-e. The post Fehérnek álcázva követett el 30 betörést egy fekete férfi Los Angeles-ben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

HIV-vírust használtak immunhiánnyal született gyerekek génterápiájához

A kísérleti terápiát 50 csecsemőnél és kisgyereknél alkalmazták, 48-nál ki is alakult az egészséges immunrendszer.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Új tulajdonosa van a hollywoodi Vajna-villának

Három hónapon belül kétszer is gazdát cserélt az a Los Angeles-i családi ház, amely egykor a filmproducer nevét viselő tröszt többségi tulajdonában volt – derül ki a földhivatali adatokból. The post Új tulajdonosa van a hollywoodi Vajna-villának first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Sophia Loren és Tom Hanks is kitüntetést kap

Az amerikai filmakadémia Los Angeles-i új múzeumának megnyitóján kapják az elismerést. The post Sophia Loren és Tom Hanks is kitüntetést kap first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy rakás pénzt költött hirdetésekre egy 90 éves amerikai, hogy a netszolgáltatója végre felfigyeljen a panaszaira

Azt mondja, az utolsó fillérig jól elköltött pénz volt. The post Egy rakás pénzt költött hirdetésekre egy 90 éves amerikai, hogy a netszolgáltatója végre felfigyeljen a panaszaira first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Túlesett az első beavatkozáson a nő, aki hajlakk helyett ragasztót rakott a hajába

Hihetetlen, hogy valaki ragasztót tesz a hajába. De még ennél is elképesztőbb, hogy az orvosok milyen csodálatosan végzik a munkájukat. The post Túlesett az első beavatkozáson a nő, aki hajlakk helyett ragasztót rakott a hajába first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Oltásellenesek és járványtagadók miatt kellett lezárni egy stadiont Los Angelesben

Az oltóközpontként működő Dodger stadion bejáratát szombaton tüntetők állták el.
fel 0 le