#magyar-orosz kapcsolatok

444 444

Orbán ígért valamit Putyinnak, de Amerika közbeszólt

Az amerikaiakat nagyon idegesíti a Budapestre költöző, orosz hátterű beruházási bank. A kormány diplomáciai mentességet ígért a banknak, de a jelek szerint ez nem megy olyan könnyen.
fel 0 le
444 444

Egyre kedvezőbb az oroszoknak a kormány által támogatott egyiptomi gigaüzlet, amiből egy magyar céget fúrtak ki

De az oroszok mellett a kormány néhány háttérembere is legyeskedik a projekt körül. A szerződő cégben feltűnt Habony Árpád üzlettársa. A beruházás várhatóan téma lesz az Orbán-Putyin találkozón.
fel 0 le
444 444

Orbán megígérte az USA-nak, nem engedi a Szabadság térre az orosz hátterű bankot, és a titkosszolgálatot is rájuk állítja

A miniszterelnök sok mindent ígért titokban a Budapestre költöző orosz vezetésű IIB miatt aggódó amerikaiaknak. Közben pedig a kormány Washingtonban próbálja puhítani az amerikai képviselőket, hogy minden rendben a sokaknak gyanús bankkal.
fel 0 le
444 444

Több sebből vérzett az oroszok kiadatási kérelme, amivel elhappolták az USA elől a Magyarországon elfogott fegyverkereskedőket

Ifjabb Vlagyimir Ljubisint februárban már ki is engedték az orosz börtönből. Az orosz hatóságok egy hét alatt lezavart nyomozással és egy zavaros kérelemmel előzték be az amerikaiakat.
fel 0 le
444 444

Putyin bízik az orosz-magyar együttműködés szorosabbra fűzésében

Boldog új évet!
fel 0 le
24.hu 24.hu

Orbán a problémái megoldását remélte az oroszbarát politikától

Orbán Viktor Putyinnal kiépített kapcsolatát mutatja be a Direkt36 cikke, melyből az is kiderül, a miniszterelnököt untatja a belpolitika, és sokkal inkább foglalkoztatják a nemzetközi nagyhatalmi játszmák.
fel 0 le