#mol-pick szeged

24.hu 24.hu

Pastor hosszabbított a Szeged bajnokcsapatával

A spanyol edző nagyon boldog, hogy 2023-ig maradhat. The post Pastor hosszabbított a Szeged bajnokcsapatával first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Spanyol jobbátlövővel erősíthet a Szeged

A 26 éves Imanol Garciandia a francia PAUC csapatától érkezik. The post Spanyol jobbátlövővel erősíthet a Szeged first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csak gyökeres változások segíthetnek a milliárdos veszprémi kézicsapaton

Elbukott bajnokság, BL-kiesés, edzőváltás – ez volt a bakonyi kézilabdacsapat 2020-21-es idénye. The post Csak gyökeres változások segíthetnek a milliárdos veszprémi kézicsapaton first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

David Davis: Kiábrándító, hogy itthon veszítettük el a bajnokságot

Pastor elégedett, az elmúlt három évben két bajnoki címet és egy Magyar Kupát nyert a Szeged. The post David Davis: Kiábrándító, hogy itthon veszítettük el a bajnokságot first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Esélye sem volt a Veszprémnek, negyedszer bajnok a Szeged kézicsapata

A hazaiak csak futottak az eredmény után, de végül otthon is kikaptak. The post Esélye sem volt a Veszprémnek, negyedszer bajnok a Szeged kézicsapata first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A bajnoki döntőben szakította meg a Szeged a Veszprém elleni rossz sorozatát

Micsoda meccs várható szombaton ezek után! The post A bajnoki döntőben szakította meg a Szeged a Veszprém elleni rossz sorozatát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Négy és fél éve majdnem levágták a veszprémi kézilabdázó lábát

Kent Robin Tönnesen négy év után Szegeden folytatja, tetszenek neki a klub határozott céljai. The post Négy és fél éve majdnem levágták a veszprémi kézilabdázó lábát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Nincs harag” – így szakított csapatkapitányával a Szeged

Ő maradt volna, de játszana is, a klub nem tartott már rá igényt. The post „Nincs harag” – így szakított csapatkapitányával a Szeged first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A fejlődése miatt választotta Szegedet a magyar válogatott balátlövő

Szita Zoltán a jövő nyártól ismét hazai csapatban szerepel. The post A fejlődése miatt választotta Szegedet a magyar válogatott balátlövő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Bánhidi a Veszprém mellett két külföldi sztárcsapatot is kikosarazott

Nagyon jólesik neki, hogy ennyire szeretik Szegeden. The post Bánhidi a Veszprém mellett két külföldi sztárcsapatot is kikosarazott first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A legnagyobb klubokkal versenyzett a Szeged, de végül megtartotta egyik legjobbját

Az elnök szerint ez felér számukra egy nagy győzelemmel. The post A legnagyobb klubokkal versenyzett a Szeged, de végül megtartotta egyik legjobbját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A világ egyik legjobbjának nevezte csapatát a Szeged új kézilabdázója

A Porto 23 éves válogatott irányítója, Miguel Martins három évre írt alá. The post A világ egyik legjobbjának nevezte csapatát a Szeged új kézilabdázója first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hiába hosszabbított volna a Szegeddel, nem kellett már a svéd klasszis

Jonas Källman kissé csalódott, hogy hét év után távoznia kellett a magyar csapattól. The post Hiába hosszabbított volna a Szegeddel, nem kellett már a svéd klasszis first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A szezon végén távozik a szegedi BL-történelem legeredményesebb kézise

A csapatkapitány, Jonas Källman hét év után hagyja el a csapatot. The post A szezon végén távozik a szegedi BL-történelem legeredményesebb kézise first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Vb-ezüstérmessel erősít a Szeged kézilabdacsapata

Alexander Blonz két évre írt alá, de jöhet egy portugál irányító is. The post Vb-ezüstérmessel erősít a Szeged kézilabdacsapata first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Taktikus játékkal győzött, visszahódította a Magyar Kupát a Veszprém

A hajrát négygólos hátrányról kezdte Szeged és már nem tudott fordítani. The post Taktikus játékkal győzött, visszahódította a Magyar Kupát a Veszprém first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Csúnyán elverték ellenfeleiket, simán összejött a Veszprém-Szeged kupadöntő

A Balatonfüred és a Veszprémi KKFT nem tudott meglepetést okozni. The post Csúnyán elverték ellenfeleiket, simán összejött a Veszprém-Szeged kupadöntő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A visszavágót is elveszítette a Szeged, kiesett a BL-ből

A sorozat címvédője túl nehéz ellenfélnek bizonyult. The post A visszavágót is elveszítette a Szeged, kiesett a BL-ből first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Azóta máshogy gondolkodom az életről” – súlyos betegségéről mesélt a Szeged kézise

Marko Vujin először beszélt három évvel ezelőtti komoly problémájáról. The post „Azóta máshogy gondolkodom az életről” – súlyos betegségéről mesélt a Szeged kézise first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szinte lehetetlen helyzetbe került a Szeged a férfi kézilabda BL-ben

Öt góllal kikapott hazai pályán a német THW Kieltől a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. The post Szinte lehetetlen helyzetbe került a Szeged a férfi kézilabda BL-ben first appeared on 24.hu.
fel 0 le