#nyaralás

24.hu 24.hu

Szabadsága alatt mentett ki egy fuldokló nőt a tengerből a NAV munkatársa

Nem teketóriázott, azonnal a tengerbe ugrott a nő után. The post Szabadsága alatt mentett ki egy fuldokló nőt a tengerből a NAV munkatársa first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Épp akkor járt Szardínián és Nápolyban a NER magángépe, amikor Szijj László luxusjachtja

Valahogy megint úgy adta ki, hogy a kormányközeli milliárdos Szijj László Seagull MRD nevű, új luxusjachtja pont ott volt, ahol a 17 milliárd forintos, OE-LEM lajstromszámú magánrepülőgép, amit Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc és Szíjj László is használt már - írja az Átlátszó.A lap összeszedte, mikor pontosan merre járt a hajó, eszerint első útja Máltára vezetettinnen tavaly augusztusban elhajózott Nápolyba,utána egy hetet volt Szardínia szigeténmajd...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Horvátországban látták Orbánt a római útja előtt

Nem veri nagy dobra a kormánykommunikáció, pedig gyanús, hogy a kormányfő nyaralásból repült Rómába. The post Horvátországban látták Orbánt a római útja előtt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Tévét, nyaralást nyerhet, aki beoltatja magát

A munkáltatók így igyekeznek elé menni a negyedik hullámnak. The post Tévét, nyaralást nyerhet, aki beoltatja magát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy hétvégére ment nyaralni, másfél éve nem tud hazamenni egy brit nő

Kicsit unja már a paradicsomi szépségű szigeteket. The post Egy hétvégére ment nyaralni, másfél éve nem tud hazamenni egy brit nő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egy hétvégére ment nyaralni, másfél éve nem tud hazamenni egy brit nő

Kicsit unja már a paradicsomi szépségű szigeteket. The post Egy hétvégére ment nyaralni, másfél éve nem tud hazamenni egy brit nő first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Menekülés Kabulból: vizet sem vihetett a gépre, de legalább tele volt proteinszeletekkel

A hétvégi kiruccanása után végig dokumentálta a menekülését a brit fiatal, aki a világ legveszélyesebb helyét keresve utazott Afganisztánba. The post Menekülés Kabulból: vizet sem vihetett a gépre, de legalább tele volt proteinszeletekkel first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A világ legveszélyesebb helyén akart nyaralni, most alig várja, hogy kimentsék a tálibok karmai közül

Pénteken érkezett, vasárnap már arról beszélt, hogy felkészült a halálra. The post A világ legveszélyesebb helyén akart nyaralni, most alig várja, hogy kimentsék a tálibok karmai közül first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megkérdeztük a ferihegyen várakozókat, ki hova utazik

A ferihegyi repülőtér újra megtelt élettel. Az utazni vágyók már csaknem száz, a következő hónapokban pedig akár százhúsz célállomás közül is válogathatnak. Végigmentünk a protokollon és közben megkérdeztük, hova utaznak most a magyarok. The post Megkérdeztük a ferihegyen várakozókat, ki hova utazik first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Szélsőségesen családellenes támadássorozat a Balatonnál

Fél lábbal még nyaralok. Balaton. Naná. Nyaraljanak a szegények Olaszban! Annyira friss az élmény, hogy még gyötör a jetlag. Milyen volt? Két fiam a mellemre felvarrva, sajtos-tejfölös gumimatrac, bomba segges a 120 centibe, darázscsípés, karmantyú, tangabugyi, csapolt Ászok, csokoládé - vanília, nyal az egész família. Jó volt. De bevallom, ilyen hiperventillálósan parás típusú apuka vagyok. És hát, egy nyaralás, még a világ legbiztonságosabb...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Majdnem tragédiával zárult a brit miniszterelnök tavalyi nyaralása

Most láttak napvilágot a részletek Boris Johnson megpróbáltatásairól. The post Majdnem tragédiával zárult a brit miniszterelnök tavalyi nyaralása first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az Alexa tönkretette a születésnapot és emiatt a meglepetés nyaralást is

Vagy alanyunk nem volt elég elővigyázatos. The post Az Alexa tönkretette a születésnapot és emiatt a meglepetés nyaralást is first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kiment a repülőtérre a gépéhez, ott derült ki, picit nagyon korán

Kissé hosszúra nyúlik a nyaralás. The post Kiment a repülőtérre a gépéhez, ott derült ki, picit nagyon korán first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Államtitkáruk lebeszéli a franciákat a spanyol nyaralásról, a spanyol miniszter visszavágott

Ugyan valóban emelkedik a fertőzöttek száma, Spanyolország mégis biztonságos ország a turisták számára, hangoztatja a turizmusért felelős miniszter. The post Államtitkáruk lebeszéli a franciákat a spanyol nyaralásról, a spanyol miniszter visszavágott first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Teodosie érsek tanácsa a tengerparton nyaralóknak: csak oda szabad nézni, ahova illik

A nyári melegben az embereken alig van ruha, nyilván ezért érezte szükségét az ellentmondásos nyilatkozatairól elhíresült ortodox érsek, Teodosie annak, hogy életvezetési tanácsokkal lássa el a román nyaralókat. Teodosie egy dobrudzsai rádiónak azt mondta: „az embernek féken kell tartania az elméjét, csak oda szabad nézni, ahová illik, családdal kell kimenni. Ilyenkor nem lesz bűn: ha a moralitásból nem lép ki az ember, akkor nagyon egészséges a...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mészáros Lőrinc, vagy egy Mészáros Lőrincre nagyon hasonlító férfi egy ICON feliratú pólóban és papucsban nyaral Dél-Olaszországban

Van vele egy Várkonyi Andreára nagyon hasonlító nő, vagy Várkonyi Andrea is. The post Mészáros Lőrinc, vagy egy Mészáros Lőrincre nagyon hasonlító férfi egy ICON feliratú pólóban és papucsban nyaral Dél-Olaszországban first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Isztambuli kaland: az utazás után intettek búcsút a férfinek, aki titokban járt mindkettejükkel

Miután a két nő összerakta, hogy ugyanaz az ember a barátjuk, kitaláltak, hogy közösen pattintják le a férfit a reptéren, miután egyikőjükkel megérkezik a romantikus isztambuli nyaralásukra. The post Isztambuli kaland: az utazás után intettek búcsút a férfinek, aki titokban járt mindkettejükkel first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

„Jaj, édesem, otthon, Albertfalva” – hol nyaralnak idén a magyarok?

Egy hazai kereskedelmi bank felmérése szerint a lakosság nagyobbik százaléka belföldi vakációt tervez, az átlagosnál rövidebb periódusra. A Nyugati pályaudvarnál kérdeztük a járókelőket, hogyan vágnak neki az idei nyárnak. The post „Jaj, édesem, otthon, Albertfalva” – hol nyaralnak idén a magyarok? first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Főként a pénzhiány tartja vissza a magyarokat a külföldi nyaralástól

A magyarok többsége, 57 százaléka idén csak maximum négyéjszakás, belföldi kikapcsolódással számol. The post Főként a pénzhiány tartja vissza a magyarokat a külföldi nyaralástól first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Az Európai Bizottság könnyítene az unión belüli utazási szabályokon

Az Európai Bizottság hétfőn olyan ajánlásokat hozott nyilvánosságra hétfőn, melyek megkönnyítenék az EU-n belüli utazást, annak érdekében, hogy már a közös, uniós covid-igazolványok bevezetése előtt enyhítsenek az utazási korlátozásokon - írja az Eurológus.A Bizottság egyik javaslata, hogy az országok teszt- és karanténkötelezettség nélkül engedélyezzék az olyan uniós állampolgárok beutazását, akik legalább 14 napja megkapták az összes előírt dózist...
fel 0 le