#nyugat-európa

24.hu 24.hu

Olasz, spanyol, francia és német cégekkel egyezett meg a Szputnyik V gyártásáról Oroszország

Sajtóértesülések szerint az EU kész tárgyalásokat kezdeni a vakcinabeszerzésről. The post Olasz, spanyol, francia és német cégekkel egyezett meg a Szputnyik V gyártásáról Oroszország first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Deutsch Tamás: Nyugat-Európából irigykedve nézik a magyar sajtó helyzetét

A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint „közszájon forgó európai legenda", amit a magyar sajtószabadságról a nyugati sajtó állít. The post Deutsch Tamás: Nyugat-Európából irigykedve nézik a magyar sajtó helyzetét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Deutsch Tamás megmondja mi a rasszizmus: az, amit az Európai Unió csinál Magyarországgal

A kormánypárti EP-képviselő szerint az antirasszista szobordöntési mozgalom olyan, mint a kommunista diktatúra öncélú történelemátírása.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kövér László óv a nemzetárulóktól, isteni igazságot emleget

A Magyar Nemzetben mutat utat a magyar nemzetnek a fideszes házelnök. Békülékenyebb az utódállamokkal, mint az EU-val és az ellenzékkel. A gyurcsányozás mellé zárkózik a momentumozás. 
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hatalmas szélvihar Nyugat-Európában, 8 halott

Van, akit egy épületről lehulló kődarabok öltek meg, másnak az autóját ragadta el az áradás, van, aki kiesett egy vitorlásból.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Kegyetlen forróság érte el Nyugat-Európát

40 Celsius foknál is több lesz.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Pusztító hőség érkezik Európába

Egyes országokban 40 Celsius-fok fölé melegszik a levegő, nálunk is 36 fok lesz.
fel 0 le
444 444

Fidesz: Elfogadhatatlan bátorítani az antiszemitizmust

A szabadjára engedett antiszemitizmus terrort, népirtást, totális háborút hozott, és azt hittük, hogy ez nem ismétlődhet meg, most mégis sok zsidó ember újra félelemben él Nyugat-Európában – írja a magyar kormánypárt.
fel 0 le
444 444

Gulyás Gergely Berlinben okított arról, mi a demokrácia: „Mindent a népért, mindent a néppel együtt, semmit a népről a nép feje felett”

Vélhetően nem arra gondolt, hogy egy olyan országban élünk, ahol a nép feje felett (akár egy magángépen) dőlhet el, hogy egyik pillanatról a másikra megszüntetik a lakáspénztárak állami támogatását. \( ͡° ͜ʖ ͡° )/
fel 0 le
444 444

Trócsányi: „Nem akarunk olyanná válni, mint Nyugat-Európa”

Nyugaton az 1968-as „értékforradalom” révén „istenítik az egyént”, Magyarországon viszont a közösséget, a „kollektív identitást” és a „nemzet szellemi fundamentumát” állítják a középpontba – magyarázta az igazságügyminiszter a Die Weltnek, bemutatva, hogy ha akarnánk, sem tudnánk olyanok lenni, mint Nyugat-Európa.
fel 0 le
444 444

Nagyon hasonlóan gondolkodnak a fontos társadalmi és politikai kérdésekről Nyugat-Európában és Amerikában

A többség pozitívan tekint a bevándorlókra és támogatja a melegjogok kiterjesztését.
fel 0 le
444 444

Megkérdeztük a nyugat-európaiakat, szívesen látnák-e Európa élén a kontinens vezetésére bejelentkező Orbánt

A Szigeten vendégeskedő több tízezer nyugat-európai turista között végeztük el az Európai Konzultációt. Sajnos úgy tűnik, ők még nem készültek fel az Európai Együttműködés Rendszerére.
fel 0 le
444 444

Az EP megszavazta, hogy a kiküldetésben dolgozók is egyenlő béreket és munkakörülményeket kapjanak

Ezentúl nem lehet azzal játszani, hogy bejelentenek keleten és aztán nyugaton dolgoztatnak keleti pénzért. A fuvarozókra ez még nem vonatkozik.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A Nyugat nem hanyatlik, hanem kenterbe ver minket

A kormánypárti politikusok folyamatosan az „elveszett" nyugati nagyvárosokkal ijesztgetnek, pedig nemcsak Bécs, hanem ezek is sokkal élhetőbb helynek számítanak, mint a magyar főváros.
fel 0 le