#operatív törzs

24.hu 24.hu

Vádemelést javasol a rendőrség Gődény Györggyel szemben

A nyomozást a napokban fejezték be, és az ügy iratait megküldték az ügyészségnek. The post Vádemelést javasol a rendőrség Gődény Györggyel szemben first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Mostantól Szputnyik vakcinára is lehet időpontot foglalni

Így már három vakcinára lehet online időpontot foglalni. The post Mostantól Szputnyik vakcinára is lehet időpontot foglalni first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Megkezdik az oltást a Janssen egydózisú koronavírus elleni vakcinájával

Az operatív törzs sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a vírus indiai mutációja már itt van a szomszédban. The post Megkezdik az oltást a Janssen egydózisú koronavírus elleni vakcinájával first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Müller Cecília újabb lazítást jelentett be: lehet vinni a nyunyókát

A tisztifőorvos szerint a járványügyi helyzetben kedvező fordulat állt be, de a szennnyvízadatok stagnálnak. The post Müller Cecília újabb lazítást jelentett be: lehet vinni a nyunyókát first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Nem valószínű, hogy valóban terheléses támadás érte a vakcinafoglalós oldalt

A megkérdezett szakértő szerint nagyon kevés az esélye, hogy valóban DDoS támadás miatt vált elérhetetlenné a Pfizer-vakcina foglalása. The post Nem valószínű, hogy valóban terheléses támadás érte a vakcinafoglalós oldalt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hatodszorra hivatkozik túlterheléses támadásra a kormány a járvány alatt

Ez szokott történni, he leáll a kritikus infrastruktúra egy része. The post Hatodszorra hivatkozik túlterheléses támadásra a kormány a járvány alatt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Operatív törzs: Terheléses támadás érte a védőoltás-regisztrációs oldalt

A Pfizer-akció meghirdetése után szinte működésképtelenné vált az oldal. The post Operatív törzs: Terheléses támadás érte a védőoltás-regisztrációs oldalt first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

27540-re emelkedett a koronavírus halálos áldozatainak száma

A fertőzöttek, az elhunytak és a kórházban lévők száma stagnál vagy enyhén emelkedik. Egy-két nap kellhet még a négymillió beoltottig.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Népszava: Kaotikussá vált az oltásszervezés

A háziorvosok csak kapkodják a fejüket. The post Népszava: Kaotikussá vált az oltásszervezés first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Müller Cecília: Mától ismét látogathatók a szociális intézmények

A csütörtök reggeli kormányzati tájékoztató szerint 2584 új fertőzöttet regisztráltak az elmúlt 24 órában, ezzel a járvány kezdete óta összesen 776 The post Müller Cecília: Mától ismét látogathatók a szociális intézmények first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Maruzsa Zoltán: Minden készen áll, hogy hétfőn elkezdjük az érettségi vizsgákat

Az óvodákba és az iskolákba is sokan járnak. The post Maruzsa Zoltán: Minden készen áll, hogy hétfőn elkezdjük az érettségi vizsgákat first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Hivatalosan is bejelentették, hogy AstráZeneca-vakcinára is lehet már időpontot foglalni

A Pfizerre még nem lehet becsekkolni. A hivatalos indoklás szerint azért, mert a most érkezett szállítmányból a 16-18 éveseket oltják majd, illetve második körre megy el.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Operatív törzs: Aki jelentkezik, már egy-két napon belül oltást kap

Az oltóanyagok mennyisége már nem akadály. The post Operatív törzs: Aki jelentkezik, már egy-két napon belül oltást kap first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

A sok oltás miatt késhet a védettségi igazolvány kiadása

A vakcinák beadásának rögzítése miatt szenvedhet késedelmet az igazolvány kiállítása. Az ügyfélkapun vagy kormányhivataloknál lehet jelezni. The post A sok oltás miatt késhet a védettségi igazolvány kiadása first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Egyetlen vendéglátóhelyet sem kellett bezáratni a terasznyitás hétvégéjén

915 esetben kellett intézkedni a kijárási tilalom megszegése miatt. The post Egyetlen vendéglátóhelyet sem kellett bezáratni a terasznyitás hétvégéjén first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Müller Cecília: Elrendelem a tömeges oltást

Jelentős mennyiségű vakcina érkezik az országba. The post Müller Cecília: Elrendelem a tömeges oltást first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Valakik külföldi számról küldenek sms-t az oltásra váróknak

A második oltás után kikérdezi az orvos a beoltott személyt. The post Valakik külföldi számról küldenek sms-t az oltásra váróknak first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Csaló sms-ek érkeznek az oltásra regisztráltaknak

Többen is egy ismeretlen, külföldi, vélhetően brit telefonszámról kaptak sms-t.
fel 0 le
444 444

Átlépte a 26 ezret a koronavírusban elhunytak száma

A fertőzöttek száma a héten az eddigi legmagasabb, 214 halottja volt tegnap a járványnak. A lélegeztőgépen lévők száma 900 alá esett.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Szerdán kapnak SMS-t azok, akik időpontot foglalhatnak a jövő heti oltásokra, négy város érintett

Jövő héten az oltópontokon az összes Magyarországon használt vakcina elérhető lesz. Több mint egymillió adag oltás érkezik a héten. The post Szerdán kapnak SMS-t azok, akik időpontot foglalhatnak a jövő heti oltásokra, négy város érintett first appeared on 24.hu.
fel 0 le