#paxlovid

444 444

Kína mielőbb gyártani szeretné a Pfizer Covid elleni tablettáját

A holdújév kezdete előtt nekifognának.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az EMA jóváhagyta a Pfizer koronavírus-gyógyszerét

Hamarosan forgalomba hozhatják. The post Az EMA jóváhagyta a Pfizer koronavírus-gyógyszerét first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ez lehet az oka, hogy az omikron enyhébb betegséget okoz

Nem kerüli ki a szervezet egy fontos védelmi vonalát, és több gyógyszer is hatékony ellene. The post Ez lehet az oka, hogy az omikron enyhébb betegséget okoz first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Hatékony az egyik amerikai Covid-gyógyszer, a másik az újabb mutációk miatt aggályos lehet

A Pfizer tablettái hatékonyak, de más gyógyszerekkel együtt vigyázni kell velük. A Merck molnupiravirja kevésbé hatásos, és a további mutációk kialakulása szempontjából is nyugtalanítja a szakértőt. The post Hatékony az egyik amerikai Covid-gyógyszer, a másik az újabb mutációk miatt aggályos lehet first appeared on 24.hu.
fel 0 le
24.hu 24.hu

Az Európai Gyógyszerügynökség feltételesen engedélyezte a Pfizer Covid elleni tablettáját

A Paxlovidot egyelőre csak vészhelyzet esetén lehet alkalmazni. The post Az Európai Gyógyszerügynökség feltételesen engedélyezte a Pfizer Covid elleni tablettáját first appeared on 24.hu.
fel 0 le
444 444

Európai Gyógyszerügynökség: Vészhelyzet esetén már most is lehet alkalmazni a Pfizer covid elleni tablettáit

Megengedi az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) az Európai Unió tagállamainak, hogy alkalmazzák a Pfizer koronavírus-fertőzés kezelésére kifejlesztett tablettáját - írja az AFP alapján a Telex.hu. Az unió gyógyszerészeti hatósága hivatalosan még nem engedélyezte a Paxlovid nevű gyógyszert, de az ügynökség közleménye szerint az omikron variáns okozta újabb hullám során, vészhelyzetek esetén már most is lehet azt alkalmazni. A közlemény szerint olyan...
fel 0 le
444 444

A Pfizer szerint a vírusellenes tablettájuk megvéd a súlyos betegségtől

A Pfizer covid-tablettájáról készült tanulmány szerint a vírusellenes tablettájuk képes kivédeni a súlyos betegségeket. A vállalat kedden kiadott kiözleménye szerint a laboratóriumi vizsgálatok során a vírusellenes tabletta működött az omikron-variánssal szemben is.„Meggyőződésünk, hogy amennyiben engedélyezik vagy jóváhagyják a használatát, ez a kezelés fontos eszköz lehet a világjárvány megfékezésében” – mondta a közleményben Albert Bourla, a Pfizer...
fel 0 le
24.hu 24.hu

Ígéretes a Pfizer Covid-gyógyszerének tesztje

A Paxlovidot a tünetek jelentkezése után kell beadni. The post Ígéretes a Pfizer Covid-gyógyszerének tesztje first appeared on 24.hu.
fel 0 le