#pierre kóstolgat! gasztro podcast az indexen

Index Index

Belehalt a szépségébe, de róla nevezték a világ egyik legfinomabb desszertjét

Édes és drámai történet.
fel 0 le
Index Index

Szellemkonyha: viszlát, pacal, helló, csülök, búcsú a lecsótól

Vagy mégsem?
fel 0 le
Index Index

Szőlő helyett mogyoró, kurkuma és garnéla: szédítő tempóban alkalmazkodnak a sógorok

Valami végérvényesen megváltozik.
fel 0 le
Index Index

Tehén nélküli sajt, izom nélküli hús, laborban készülnek a jövő ételei

Ez vár ránk – a nem is annyira távoli jövőben.
fel 0 le
Index Index

Ez nem leves, ez remekmű, szinte megszólal

Alapanyaga egy savanykás ízű növény.
fel 0 le
Index Index

Levesben is elválaszthatatlan egymástól a borsó meg a héja

Egy tál meleg étel az otthont idézi.
fel 0 le
Index Index

Ebből az ősi halból akár pacal is főzhető, csak a hal hiányzik hozzá

Vizapacal, kaviár.
fel 0 le
Index Index

Nagyon nem mindegy, hogy a szakácsnak a haja vagy a feje hullik

Miért hordanak kalapot a szakácsok?
fel 0 le
Index Index

Eljött a végítélet napja: az alga ringbe száll a mangalica-szalonna ellen

Versenyben még a moszatok és a hínárok.
fel 0 le
Index Index

Rendelt magának egy angyalkoktélt a bárban? Akkor bajban van!

Apró hasznosságok, életmentő figyelmességek.
fel 0 le
Index Index

Télen is illik enni, sőt kell, csak az nem mindegy, hol

Pierre év végi nagy értékelője.
fel 0 le
Index Index

Feketéből van szakáll, gyöngy és kagyló, ám enni csak az utóbbit lehet

Életre kel a a három testőr városa.
fel 0 le
Index Index

Még hogy gerincjóga?! Gyúrjon sobát, tökéletes meditáció!

Pierre segítséget hívott.
fel 0 le
Index Index

Végtelen igazságtalanságok, elmaradt csillagok

Terítéken a Michelin magyar ajánlásai, elismerései.
fel 0 le
Index Index

Mintha kiátkozták volna, mert kritikát írt egy étterem konyhájáról

Csillagokról és ajánlásokról mesél Pierre.
fel 0 le
Index Index

Michelin-csillag, oké, de kinek adják és miért?

Velünk élő gasztronómia és történelem.
fel 0 le
Index Index

Mint amikor egy női kéz végigfut a hárfa húrjain

Pierre megidéz egy kóstolót Szepsynél.
fel 0 le
Index Index

Semmi kétség, Szepsy István visszatette Tokajt a világ bortérképre

Pierre méltató szavai Európa legkiválóbb borászához.
fel 0 le
Index Index

Megszületett az olvasók döntése, ezt a tésztát ennék most leginkább

Folytatódik az ázsiai tésztakörkép.
fel 0 le
Index Index

Faljuk, mint kacsa a nokedlit, de azért nem mindegy, hogy ramen, udon vagy soba

Kis ázsiai körkép a magyar konyhákban.
fel 0 le