#randi

Index Index

Jól szituált, szókimondó, türelmes, 33 éves srác vagyok

Olvasónk a Randiblog egyik legtöbb reakciót kiváltó levelére reagál. Vajon könnyebb a helyzete a férfiaknak a társkereséskor a nőknél? Íme Filemon tapasztalatai.
fel 0 le
Index Index

Dér Heni fél évig titokban figyelte pasija minden üzenetét

Az énekesnő véletlenül tudta meg szerelme jelszavát és ki is használta, hogy az információ birtokába jutott. Volt mit látnia.
fel 0 le
Index Index

Számonkértem, és bevallotta, hogy lefeküdt egy nővel, aki zaklatja egy ideje

Olvasónk egy névtelen üzenetből tudta meg, hogy szerelme félrelépett. A férfi kimagyarázta magát, de aztán kiderült, hogy terhesség lett a dologból.
fel 0 le
Index Index

Szia, ugye nem nagy gond, hogy ha a pasid velem van?

Olvasónk egy éjszaka egy ismeretlentől kapott üzenetet a vőlegényével kapcsolatban. El lehet képzelni a válaszát, illetve ami ezután következett.
fel 0 le
Index Index

Mindketten szexik, mindketten artisták, eljegyezték egymást!

A Cirque du Soleil két artistája egy év múlva ilyenkor már férj és feleség lesz, és azt se tudjuk, melyikük Instáját mutassuk előbb!
fel 0 le
Index Index

A melegítő lecsúszott a térdemig, ekkor elkezdte simogatni a vádlimat

Egy edzőtermi flört történetét írta meg nekünk olvasónk. Nem gondolta volna, hogy végül ennyire nehéz lesz feldolgozni a történteket.
fel 0 le
Index Index

2 dolgot kértem csak az ismerkedés elején, és mindkettőben inkorrekt volt

Olvasónk megismerkedett egy sráccal, de előre szólt, hogy távkapcsolatot nem szeretne, főleg nem olyan férfival, aki nem zárta le előző kapcsolatát. Erre...
fel 0 le
Index Index

XY vagyok, a párod munkatársa, csak azért írok, mert megcsal téged XX-szel

Olvasónk éppen megtudta, hogy újból terhes, amikor a fenti üzenetet kapta. Az illető innentől kezdve zaklatni kezdte, rendőrségre kellett menni miatta.
fel 0 le
Index Index

Megírtam egy normális hangvételű választ, a repjegyemet kidobtam a kukába

Olvasónk külföldre menet ismerkedett meg egy magyar lánnyal. Minden klappolt, de aztán amikor a lány visszatért Magyarországra...
fel 0 le
Index Index

Igaz, az már csak akkor derült ki, mikor ágyba kerültünk

„165 cm-es magasságú férfi vagyok, akinek 178 cm-es neje van!” Olvasónk azt mondja, ugyan nem magas, de a természet megáldotta mással.
fel 0 le
Index Index

A feleségemet nem mertem volna leszólítani egy buliban, annyira szép és okos

Sok buktatója van a netes társkeresőnknek, de olvasónk azt mondja, neki online olyan is összejött, ami a valós életben sose sikerült volna.
fel 0 le
Index Index

Végül egy törölt, de még véglegesen el nem tűnt e-mailből tudtam meg

„...hogy hónapok óta megcsalt.” Olvasónkban egy világ omlott össze, amikor látta, hogy párja egy másik nőt a barátnőjeként emleget.
fel 0 le
Index Index

Az első matchem volt a jelenlegi párom

Olvasónk sikerrel tinderezett és pár trükköt is megoszt, amivel hatékonyabb a keresés. Tudja például, mire jó 1 km-re beállítani a hatótávot?
fel 0 le
Index Index

Az ágyban meg is jegyezte, hogy most milyen jó, de nemsokára milyen rossz lesz

Olvasónk nagyon beleszeretett egy lányba, de a távkapcsolatnak fájdalmas vége lett. Ritkán kapunk ilyen mély és részletgazdag levelet, de ezt eredetileg nem is nekünk írták.
fel 0 le
Index Index

Két hete tudom, hogy a férjemnek viszonya volt

Olvasónknak csaknem 30 év házasság után most vallotta be a férje, hogy már több, mint 10 éve van egy másik nő az életében. Íme olvasónk reakciója.
fel 0 le
Index Index

23 évet töltöttünk együtt, apuka mindent vitt volna

Olvasónkat megcsalta a férje, elváltak, és a vagyonmegosztási per 13 évig tartott. Hogy élte ezt meg ő és hogy a közös gyerek? Erről szól ez a poszt.
fel 0 le
Index Index

Ingyen tevegeléssel csábította el későbbi férje, most milliókat fizethet neki

Egy brit nő szerelmes lett egyiptomi idegenvezetőjébe, hozzáment, hazavitte, teljesítette kéréseit. Aztán jöttek a kellemetlen felismerések, majd a per.
fel 0 le
Index Index

Mondhatja rám bárki, hogy szerencsés vagyok, de…

„Megtaláltam azt, aki szeret” – írja női olvasónk, hozzátéve azonban, hogy egyáltalán nem a szerencsén múlik a társkeresés. Hanem...
fel 0 le
Index Index

16 év után véleményem szerint ezt nem érdemeltem

„44 éves férfi vagyok, akinek nemsokára csak volt egy szép családja, és tudja, üres lesz az élete” – olvasónk válik, és nem érzi fairnek a dolgot.
fel 0 le
Index Index

Rá kellett jönnöm, hogy a mai társadalomban én vagyok az, aki ritkaságnak számít

„Hol vannak a normális férfiak” – kérdezte egy női olvasónk. Most egy olyan férfi válaszol, aki sokáig normálisnak tartotta magát, de aztán...
fel 0 le